Nem rég befejeztem a No Game No Life Zero filmet, de a végét nem értettem .
Valaki eltudná magyarázni nekem, hogy mi történt pontosan?
Szezonos animék/mangák
Durzó!
Én azt nem mondanám hogy ugyanúgy néznek ki a High School DxD-ben. És most nem az animálásra és a fejükre gondolok.
Legtöbbjével nincs nagyobb változás tényleg viszont Asia szerintem jócskán változott. Ezelőtt kisebb és vékonyabb testalkatú volt mellei is kisebbek most viszont nagyobb és erősebb testalkatú. Magasabb is lett. Emelet még szerintem Xenovia meg sportosabb volt és neki meg kisebb lett a teste kicsit. És hasonló a helyzet az angyal barátnőével is. (Irina)
Amúgy meg amit leműveltek az első és második résszel az finoman fogalmazva is röhej. Nem olvasom a visuel novellát csak az animét nézem de olyan érzésem támadt a második rész után mintha kimaradt volna egy teljes évad. Olyan sok mindent kihagyhattak hogy nem is értem már szinte hogy jutottak el oda és miről is beszélnek benne. Mit hagytak ki?
dungeonlord
Egyszerűen megfogalmazva az az isten nyert aki kimaradt a háborúból a légvégéig. Nevető utolsóként. Más kiharcolta magát és segítettek neki hogy nyerjen.
Nekem eddig bejön a high school dxd új évada, megszoktam az új animálást a minőséget pedig szerintem hozza. Goku nézd újra a második évadot ott mindenre van válasz kivéve a végét ami filleres.
Megmondom őszintén nem raktam egymás mellé a régit és az újat csak azért, hogy összehasonlítsam, ahhoz pedig régen láttam, hogy emlékezetből megmondjam a testalkatuk közti különbséget.
Valószínű azért érzed úgy, hogy kihagytak valamit, mert ez az évad a 9. kötetet dolgozza fel. A 8. kötet csak ilyen rövidebb melléktörténetekből állt, amik időben az többnyire 1. és 2. évad körül helyezkednek el és nem viszik előre a történetet (kettőt beleraktak az 1. évadba). Az utolsó melléktörténet viszont az pont osztálykirándulás előtt játszódik és elég lényeges. Azt mondjuk tényleg belerakhatták volna.
Amúgy Jaegerrel értek egyet. Az animációt meg lehet szokni (vagy legalábbis elviselni, kinek melyik), a történet minősége meg nem ezen múlik. Amíg nem cenzúrázzák ki én nem panaszkodom... annyit.
A 0-ik rész alapján én is sokkal rosszabbra számítottam Ott tényleg sokkal fapadosabb volt az egész, de az első résztől kezdve szerintem jobb. Az első részes harca Issei-nek szerintem elég jó volt. Vagy most a legutóbbi részben amikor gyorsan mozgott az erdőben.
Durzo írta:
DxD
Legalább nyaktól lefelé ugyanúgy néznek ki mint régen.
Ok legyen igazatok...
3. részből 1-2 apró dolog kimaradt, de amúgy jó lett. Azt mondjuk nem értem, hogy azt a harcot miért pont ide rakták be mint visszaemlékezést. A DxD-s kyuubi dizájnja jobban bejön mint a Narutos. A végére a Hősök is beugrottak. Remélem azt a jelenetet amikor (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Rossweisse részegen lezúzza az egész csatateret, jól meg fogják csinálni.)
Egyesítve 2018.05.11 00:07:32:
4. rész
Le Fay jelenetét jó rövidre fogták. Rossweisse jelenete nem lett rossz, de szerintem lehetett volna jobb is. Két dolgot viszont nem értek. Minek hagynak benne olyan részeket, amik csak azoknak mondanak valamit, akik olvasták a novelt, miközben olyanokat meg kihagynak amit mindenki értene. Vagy azt feltételezik, hogy a többség olvasta és csak így akarnak időt spórolni? A másik meg, hogy az árnyékos csávó elleni harcot miért vágták így félbe a rész végével, (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: mintha valami kemény ellenfél lenne? Azzal a fél perccel nyugodtan csinálhatták volna hosszabbra a részt, amennyi idő alatt Issei el fogja verni.)
Nem tudom ki nézi a Captain Tsubasa 2018-at de szerintem tisztára olyan mint ha 6 éveseknek szólna. A grafika még hagyján mondhatni jónak is, történet ismert viszont ahogy előadják na az nem tetszik. Nem ér fel a régiekkel.
A High School DxD kilencfarkújánál nekem is sokkal jobban tetszik a Narutós Kurama kinézet. A grafikájával kénytelen vagyok kibékülni mert hát már csak ilyen lesz és nem lesz jobb. Viszont maga a történet még jó is lenne, de számomra kezd egyre érthetetlenebb lenni sok minden.
Javítson ki valaki aki nézi az animét és semmit nem tud a novella tartalmáról, de rengeteg dolog kimaradt szerintem belőle. Jött egy csomó új szereplő a semmiből és lényegében hogy hogy került sokuk be arról semmit nem tudni. (még főbb szereplőkről se) Meg mintha kimaradt volna jó pár esemény amit csak megemlítenek de nem is volt benne.
Na és ami még érdekesebb itt vagyunk az 5.résznél és eddig nem volt szó semmilyen Korlát zúzóról. Most meg hirtelen emlegetik használják. Nem azért de túl gyorsan akarnak túl sokat leadni szerintem a történetből.
De a végén ez a mellek megidézése tetszett! Komoly hogy tényleg ez a katalizátor! Azért az érzelmek még jó is!
goku5 írta:
Javítson ki valaki aki nézi az animét és semmit nem tud a novella tartalmáról, de rengeteg dolog kimaradt szerintem belőle.
Jött egy csomó új szereplő a semmiből és lényegében hogy hogy került sokuk be arról semmit nem tudni. (még főbb szereplőkről se)
Meg mintha kimaradt volna jó pár esemény amit csak megemlítenek de nem is volt benne.
Na és ami még érdekesebb itt vagyunk az 5.résznél és eddig nem volt szó semmilyen Korlát zúzóról. Most meg hirtelen emlegetik használják.
A többség igen. Ami most hirtelen eszembe jut, hogy kimaradt, az a Gremory vs Sitri Rating Game, a Maou-Rangers (igen, Power Rangers utalás) és egy harc, ahol az egyik ellenség az új rész elején legyőzött árnyékos csávó volt. A harmadik rész elején lévő visszaemlékezés nagy vonalakban összefoglalja azt a harcot. Nagy vonalakban alatt azt értem, hogy megtudtuk, hogy a Gremory csapat nyert. De az a harc egy másik kötetben volt mint amit a mostani évad dolgoz fel. Valószínű ezért választották ezt a módszert arra, hogy bemutassák, hogy ki ez az ember.
De ha fontosabb események alatt a "boss fight"-okra gondolsz, akkor azok benne voltak. A Loki elleni harcot mondjuk átírták. De igen, annyira nem vészes a helyzet, hogy azt mondjam, hogy inkább ne lenne anime.
Elérkezettnek látom az időt, hogy megkérjek valakit arra, hogy nyisson egy DxD témát. Az előző fórumon is volt neki, és most is egyértelműen annyi beszélgetést generál, hogy jóformán másról nem is volt szó az elmúlt 10-15 hozzászólás során. Előre is köszönöm! --> Téma: ITT.
Akkor térjünk vissza a rendes témához.
Lenne pár kérdésem
Steins;Gate 0 valaki követi mi a véleménye róla? Hozza az előző részek színvonalát?
Sword Art Online spin-off-t nem nézzed Bastian?
A Steins;Gate 0-val szimplán annyi problémám van, hogy feleslegesnek érzem ennyi idő után. Még véletlenül sem mondom, hogy rossz lenne, mert nagyon messze áll tőle, csak az ilyen népszerű, lezárt kultuszművek hosszú idő után történő újabb elővételére nem igazán vagyok vevő. Ha akartak hozzá előzményt, akkor mire fel gondolták úgy, hogy 7 év múlva ideális lesz? Indokolatlan fejésnek tartom.
Nézem a spin-offot. Szerintem nem fog meglepni, de messze élvezhetőbbnek tartom, mint az eredeti SAJÓ-t. Arról meg nem a spin-off tehet, hogy a legtöbb megkérdőjelezhető "baromság" benne az eredeti műnek köszönhető.
Ugrás a fórumra: |