Inkább csak ébredés. Kíváncsi leszek majd a következő csatájára Luffynak. Úgy gondoltam eredetileg, hogy Katakuri után és Kaidou előtt mindenképpen kéne még egy csata (és simán lehet, hogy lesz is, Weeble még mindig opció pl.), mostmár közel sem gondolom így feltétlenül, Luffy olyan szinten kitolta a határait Katakuri ellen. (Most azt felejtsük el, hogy ez logikus volt-e, csak fogadjuk el, hogy ez van.)
Állóképességben hihetetlenül, fegyverzetben szintén biztos, hogy sokkal erősebb lett, megfigyelésben meg gondolom nem kell senkinek magyarázni, hogy nem egy, de két szintet lépett hirtelen előre. Megnézném most pl. egy Doffy ellen, szerintem 10 percig tartana a csata (és ezt komolyan gondolom), öröm lenne nézni
Úgyhogy én már csak az ébredést várom tőle. Azt mondjuk nagyon.
Az szerintem is egyértelmű (meg szerintem mindenkinek), hogy a legvégén Luffy egyedül fogja leverni Kaidout, de az egyáltalán nem biztos, hogy a csata 1v1-ként is fog kezdődni. Sőt. Szerintem valószínű, hogy nem. Aztán kidőlnek a segítőtársak (Law? Marco?), és mehet az 1v1.
Éééés én nem vagyok benne biztos, hogy feltétlenül ott kell lennie Jinbenek Kaidounál, hogy teljesértékű tag lehessen. Sőt. A mostani önfeláldozása akkora érték és akkora fegyvertény, hogy majdnem egyedülálló a csapatban (elvégre könyörgöm, majdnem egymaga tart fel egy YONKOU FLOTTÁT).
De majd meglátjuk.
Az erőviszonyokkal viszont teljesen egyetértek: csak Odán múlik a dolog, és bőőőven van még ideje, hogy yonko tiszti szintre hozza fel a többieket.
Szerkesztette: Jon - 2018.04.24. 17:24