Nem volt rossz rész, de Galand, Melascula :'(
Mondjuk kár, hogy nem raktak be valami ütős zenét Escanor "átváltozása" alá.
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai anime
wowowowowo ez a rész nagyon badass volt . Imádtam amikor Galand bekeményedik aztán meg sem tudja szinte karcolni sem Escanort Mondjuk nekem kicsit fuck logic amúgy ,hogy Merlin a 10 parancsolathoz seperc alatt oda repíti Meliodast de viszont amikor Escanort érzékelte oda nem kérte ,hogy odateleportálja , legalább addig odamehetett volna ,hogy szia bajvan gyere vagy akármi
D Bár így is rájött szerintem elég hamar ,hogy szar került a palacsintába
Valószínűleg az Erőszintjük alapján találta meg a Tízparancsolatot, Escanornak pedig elég gyöszös mindene átváltozás nélkül. Ezért élt egy barlangban, hogy ne érje a nap -> ne találja meg senki. Amint elkezdett növekedni az Erőszintje, Merlin egyből kiszúrta. Minek menjenek oda ha érezte Galand meg Melascula erőszintjét is? Hogy újra földhöz vágassa magukat? Hol ebben a fuck logic?
Helyette hagyják, hogy egyedül küzdjön 2v1-ben. Amúgy Escanorral az oldalukon nem hiszem, hogy bármi okuk lett volna attól félni, hogy földhöz vágják őket. De mindegy is, mert a Hét Bűn legnagyobb erőssége a csapatmunka teljes hiánya. Ez konkrétan ki lett mondva a mangában.
Amúgy szerintem Merlinnek már nincs elég varázsereje hozzá, hogy mindenkit elteleportáljon Escanorékhoz. Már Meliodast önmagában is csak nagyon rövid időre volt képes elküldeni a 10 parancsolathoz.
Nos igen a csapatmunka nem az erősségük, de egyszer kétszer már láthattuk hogy össze is tudnak fogni ha kell.
Lazán megküzd ? Kettővel ?
Galand 1v1-ben teljes erejével bőven ellenfél lett volna Meliodasnak. 32,5k vs 40k
Szóval azért nem lett volna olyan laza még a Full Counter-el se.
Melascula meg kiszívja a lelkét és jóccakát.
És tegyük hozzá, hogy általában mindig a legnagyobb szájúak és leggyengébbek halnak meg elsőnek.
bakod írta:
Már Meliodast önmagában is csak nagyon rövid időre volt képes elküldeni a 10 parancsolathoz.
Én még mindig nem értem, hogy miért kellett volna Meliodasnak odamennie, mikor Escanor megerőltetés nélkül elpics*zta mindkettőt. Azert a kapitány ismeri az embereit, akárhogy nézzük.
Ugrás a fórumra: |