Hello mindenki nek nem akarok spoliereszni...de nézetek mit találtam a db-z.com on......
Míg az epizód 37 Dragon Ball Super kerül adásba vasárnap a Fuji TV, a pótkocsit az epizód 38 már fuiter a hivatalos honlapján Fuji TV . Ha már tudja, hogy Kyabe fog átalakulni Super Saiyan epizódban 37. Dragon Ball Super, így a várakozások szerint nem szemben, már átalakult az Super Saiyan a Super Saiyan God (SSGSS) - neve "Super Saiyan Blue" által Mindaddig Super Dragon Ball. Lásd a pótkocsi az alábbi összefoglaló.
Translation : Miután kiderült a Super Saiyan, Jaco Kyabe felfedezi, hogy apja. Érzelem, ő átváltozik Super Saiyan a Super Saiyan Isten. Az érzés minden energiát, Broly ki a szervezetből a Magetta ami valójában csak egy edényt, hogy tartalmazza a legendás Szuper Saiyan. Champa előnye az elterelés, hogy ki ő terve Vados: Azt akarja, hogy valóban megtalálja a Super 7 sárkány golyó remake epizód 5.
OK, akkor már kitalálta: Mint minden évben, és miután a bejelentés egy új film Broly DBZ a tavalyi , azt szeretném, ha ismét egy nagyon Boldog Bolondok jegyében Dragon Ball Super ! Igen, ez nagyon rossz. Azonban, legyen mondta: elvárják végül látni Kyabe alakulnak SSGSS Super Dragon Ball!
Francia nyelven volt és nagyjából pontos a forditásom ......vagyis akor igaz az uj dbz mozi film broly vs goku ha jol értelmeztem akor magetába rejtőzőtt el broly h meg szeresze a super sárkány gömböket....... aki nem igazán hiszi el akor néze meg a db-z.comon és fordicsa le........ ha lehetne akor ezért ne szidjatok én csak db rajongó vagyok várom a komenteket.....csunya szavaktol kiméjetek csak jot akarok sziasztok..