Java részt igazat adok hogy tényleg nincs formában, de én akkor is többet várnék el Narutótól. Túl kimerült nekem. Többet várnék, számítottam tőle.
Amúgy meg lehet nem rémlik senkinek de Narutó és Kuramma chakrája összefonódott. Az az lényegében az övét is használja nem csak ha akarja. Na meg eleve szivárog Kuramma chakrája amit Narutó hasznosít. Legalábbis pecsét előtt utána meg lényegében már már egyesült. Említve is volt a háború alatt ezért is bírta olyan sokáig. Legalábbis én ezért várnék el többet tőle.Kicsit túl kimerült a számomra.
Bár tegyük hozzá Sasuke sincs a régi formájában a látottak alapján.
A mai rész amúgy nagyon jó volt. Lényegében dolgozza fel a moviet, de sokkal jobban meg lett csinálva. Nekem sokkal jobban tetszik ez a menet és kiegészítések, magyarázatok.
Bár ez a ninja eszköz túl gyorsan és könnyen jött. Tisztára olyan volt mint a megkísértés. Túl könnyen felhasználja Borutó is. Több hezitálást vártam volna a használata előtt. Lehet majd a következő részben lesz ez a várt hezitálás.
Na és az is durva volt ahogy Sasuke hazaár és az ott várt reakciók!
Következő részben meg újabb részletek és kiegészítések. És jön a 3. klántag. Vajon őt hogy hozzák be?