Srácok meg tudnátok mondani, melyik részben változnak először kék hajúvá Vegitáék?
Dragon Ball Super Anime
goku5 írta:
Különböző részekben. Mindketten akkor amikor Dermesztő ellen harcolnak.
Pitterix írta:
Köszi!
Ma néztem meg a Battle of gods-t és ezért fogalmazódott meg bennem a kérdés. Nem emlékszem, hogy láttam volna az első átalakulásukat. viszont az egész Supert megnézni nincs lelkierőm. Elég, ha az utolsó pár részt nézem meg néhányszor.
Visszanéztem néhány rész a DBZ-ből, ahol Goku már az SSJ3-at is tudja, meg a Majin Vegita részeket.
Meg most, hogy így ezeket megnéztem, hiányzik a superből az a komolyság, mint mikor pl Goku SSJ3-ban van, valahogy ott az arca is öregebb, meg a hosszú haj nagyon bitang volt neki. Valahogy az jobban meg volt fűszerezve.
Ugyan ez Majin Vegitánál is, valahogy ott komolyabban néztek ki, mint most a superben sztem. Nem az, tetszett a Blue is, a UI Goku is, de valahogy nyersebb, ütősebbnek tűnik az SSJ3 és majin Vegita.
Megnéztem azt a movie-t is, ahol goku janemba ellen harcol ssj3-ban, az is bitang valahogy, ezt a super nem tudta nekem visszaadni, meg a harci mozudlatok sem olyanok a superben...
Mit gondoltok ezekről ?
goku84 írta:
Hali!
Valaki tudna segíteni, hogy hol lehet letölteni a DBS szinkronban? Videa-án szoktam nézni, de onnan képtelenség leszedni. köszi a segítséget.
laszlo222 írta:
Az első kékesedés Whisnél volt, amikor az ökleikkel összecsaptak. Konkrét átalakulás kékbe pedig a Freeza elleni küzdelemkor.
Helló. Nem arról volt szó hogy a dbz super részeit úgy fogják törölni az oldalrol ahogy a szinkronos meg jelenik. Csak mert most valahol a 80 vagy 90-es részek környékén úgy nézem meg ragadt a magyar szinkron vetítése. Viszont ha már eddig néztem akkor ha felirattal is de végig is nézném. Legalább is ez lenne a szándékom viszont az oldalon semmit se lehet találni csak a feliratot. (( Akkor most mi is van pontosan?
Ugrás a fórumra: |