Tetszett a rész végre tényleg abba az irányba haladunk amire már régóta kíváncsi voltam. Jó volt az elmúlt két részben kicsit felkészítették Borutoékat is hogy mi volt az a háború amiben a szülők harcoltak, még ha tényleg csak említés szintjén is. Nagyon kíváncsi vagyok már hogy hogyan dolgozzák fel a filmet, remélem nem lesz elkapkodva, és hogy kiderülnek olyan dolgok, amik eddig hiányoztak. És nekem is úgy tűnik hogy nem fogja követni a mangát, amiért kicsit azért hálás vagyok, mert az se sokat hozott a filmhez képest, ennél azért én most már többet várok.
Amit nem értettem, hogy miért zavarták le ilyen gyorsan ezt a két részt, amikor előtte meg volt egy igazán nem sokat mondó rész, így nem igazán tudtak belemerülni a Boruto kálváriájába ami a filmben látott személyiséget okozza, bár azért már nagyon jó úton haladunk. (Néha kicsit azt érzem, hogy a Narutoban látott szélsőséges érzelemátadást, itt próbálják visszaszorítani, ott annyira akarták az ember empátiáját felkelteni a karakterek iránt, hogy már zavaró volt, itt meg pont hogy átestek a ló túloldalára, és túlságosan keveset adnak, de ez nagyon szubjektív dolog.)
A másik pedig amit nem értek, hogy Mitsuki igencsak erős, eddig amit láttunk sokkal erősebb mint Boruto meg Sarada, mégse mutatja meg mire képes, lehet ennek is van oka, de eddig nekem nem nagyon jött le a dolog, hogy miért szorítják vissza a karaktert, ha valakinek van teóriája szívesen fogadom!
Végül az új opening és ending nekem annyira nem jön be, főleg a zene része, de ezt könnyű orvosolni.