Lehet az is csak Toutával működik és ezért van szükség rá...
UQ Holder! manga - Spoiler és annak megbeszélése
Remélem idővel kapunk majd olyan fejezetet ahol megismerjük a Kezdet Varázsló múltját és kettesben, négyszemközt fog beszélgetni Touta-val. Még azt sem bánnám ha idővel csatlakozna a Kezdet Varázsló Touta háreméhez, mert ha ez megtörténne ezzel tuti túl szárnyalná a nagypapit és a Kezdet Varázslóra talán Yukihime is féltékeny lenneXD Hiszen hogy is szól a közmondás: " Nézdd meg az annyát vedd el a lányát"XD
118. fejezet spoilere:
A fejezet címe: "Az ellenség igazi kiléte...". A borítóképen pedig Yukihime! ^^
Kiderül, hogy a személy, akiről Zazie beszélt, nem más, mint Touta húga. [Megj.: Vajon a csuklyás? Szerintem igen, de ezt nem részletezte a spoiler.]
Touta egyetlen hátránya az időmegállítás terén az az idő, ami az aktiváláshoz kell, úgyhogy lényegében fogalmazhatunk úgy is, hogy a 2 erő közül az győz, amelyiket előbb aktiválni tudják.
Addig pedig míg a megfelelő pillanatra várnak, mindössze egy hazárdjáték az egész.
Miközben Touta a következő küzdelmét is megnyeri, addig a távolból figyelő Zazie áldását adja Kiriének.
- "Csókkal lehet aktiválni a különleges erődet. Minél mélyebb és erősebb kapcsolatot ápolsz a partnered iránt, annál erősebb és stabilabb lesz a képességed. Örülök és szívből gratulálok, hogy képes voltál életedben először megszeretni egy embert. Jobb volna még inkább elmélyíteni a kapcsolatotokat."
Erre Ikkuu is helyesel, és mondja, hogy támogatja őket.
Touta tervében viszont szükség van egy olyan személyre, aki a gyógyítást elvégzi, és persze egy olyan személyre, aki lepecsételi a Kezdet Varázslóját. Zazie ekkor megidézi és "átadja" Toutának a Konoe ikerlányokat, akiket korábban fogott el.
Ooooké... Zazie "áldását" egyelőre nem kommentálnám. Meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok.
Én nem hiszem, hogy a csuklyás hugicának lesz időmanipulátor képessége, hiszen akkor Touta ellen is használta volna. Hacsak nem nála is van valamilyen feltétele az aktiválásnak...
Annak nem feltétlen örülök, hogy Honoka és Isana is talán bekerül a kis csapatba. Főleg azt nehezményezem, hogy az MSN-beli Nodoka és Setsuna "örökösei" mit keresnek Fate oldalán...? Erre remélhetőleg magyarázatot kapunk. Az viszont jó pont, hogy így már két Shinmeiryuu kardforgató lesz, Kuromarunak lesz kivel edzenie.
Ezt most én sem akarom véleményezni mielőtt látnám. De elképzelésem van. Szerintem nem feltétlen fogják ezt a szerelem dolgot erőltetni. Mert Touta szerintem soha nem lesz szerelmes viszont Kiriébe. Itt a lényeg az, hogy Touta az első olyan ember, akiben teljesen megbízik. Attól, hogy mondjuk később nem szerelemből hanem barátként, mint megbízható társ szeretné Kirie Toutát ugyanúgy meglenne ez az ereje. Viszont innentől az tuti, hogy Touta és Kirie elválaszthatatlan társak lesznek, aminek mondjuk örülök. Mindig is szerettem a kettőjük közti sokszor vicces interakciókat.
Chakra
Szerintem a csuklyás hugica is lehet, aki tudja az időt manipulálni. Lehet nem használta Touta ellen ezt az erőt, de szerintem nem is volt rá oka. Anélkül is elérte volna a célját, ha Kuromaruék nem lépnek közbe vagyis elpusztította volna Toutát. Az viszont valószínű, hogy bárkié is ez a képesség neki is lesz feltétele az aktiválásának.
Honoka meg Isana karaktere amúgy is érdekel és így megismerhetjük őket. Sőt így legalább két erős ember Fate oldaláról Toutáékhoz csatlakozna.
Bizony érdekes spoilereket kaptunk. Nekem is feltűnt hogy Touta huga, kiköpött mása a Kezdett Varázslójának. Azon sem lepődnék meg ha idővel elvenné a csajszi testét, vagy már meg is tette. Csak akkor meg Negi csak egy báb és már rég eltűnt a személyisége? Én szerintem Touta sosem fog úgy nézni Kirie-re ahogy azt ő szeretné. Persze megfogja védeni és szereti mint egy barátot. Szerintem az eddigi szereplők közül Shinobu,Karin és talán Mizore lehet akiknek van esélyük, természetesen Yukihime egy teljesen másik ligában van
Többen írták, hogy nem tudják elképzelni Touta-t, hogy megállapodik egy lánnyal, szerintem viszont épp az ellenkezője van. Maga az egész történet arról szól, hogy Touta azért edz és erősödik és akar lenni a legerősebb,hogy kivívja azon lány elismerését aki neki a világot jelentiXD Ez nem is baj, mert szemtanui leszünk a kalandjainak és a fajdalmainak is. Én szeretném ha Asuna és Touta találkozna, mert mindketten fegyverek és bizonyos emberek e ként is kezelik őket. Tudnának beszélgetni, hiszen megértik egymás helyzetét
Egyesítve 2016.04.09 18:09:35:
Azazel-senpai zavarhatom egy kis spoiler hírrel a 119, fejezettel kapcsolatban, persze csak ha van?
Tessék, itt a 119. fejezet spoilere! ^^
Negi 20 évnyi szenvedés után feltűnt a külső pályaudvar területén, mialatt néhány olyan személy tűnt fel mellette, akik már leélték életüket. Nodoka és Yue személye látható, mellettük pedig Rakan és Al személye. [Megj.: Al, mint Albireo?]
Mizore és Shinobu épp egy motorversenyt tartanak, hogy eldöntsék ki lehet majd Touta jövőbeli felesége.
A Számozottak eközben megpróbálják Kiriét hozzáadni Toutához, ami hallatán természetesen Mizore fellázad.
Ekkor jön az ötlet, hogy rendezzék le ezt is egy versennyel. A három versenyző Kirie, Mizore és Shinobu! Touta közben nem képes a motoron megmaradni, emiatt Honoka még egy talizmánt is ragaszt Touta homlokára, amin az olvasható, hogy "Vámpír uraság". [Nemigazán értem, hogy mi ez a Toutás rész, a spoiler is elég furcsán írta le.]
A 120. fejezet színes oldallal várható, és rendezni fognak egy karakternépszerűségi versenyt!
o . O Hát ehhez nem tudom mit mondjak. A sensei kezd kicsit belekavarodni a szerelmi dolgokba? Egyrészt mint azt már többen írtuk jobb lenne több harc, meg ha haladna a sztori. (Tudom nem mintha mi dönthetnénk el mi legyen a mangában.) Viszont ez a Mizore és Shinobu dolog. Az eddig is látszott, hogy Shinobunak tetszik Touta, de már hirtelen azért versenyzik, hogy a férje legyen.
A másik a számozottak össze akarják boronálni Toutát és Kiriét. Érdekes módon mindenki tudja, hogy Touta Yukihimét szereti. Ráadásul ez a Touta nem tud megülni a motoron dolog kicsit érthetetlen. Tehát Touta nem versenyzik csak simán ki akarja próbálni a motrot, de nem megy neki. Nekem így jött le.
Elég fura nekem mostanság a karakterek ábrázolása. Mintha mindenki kifordult volna teljesen magából. Ez nem igazán tetszik.
Az viszont jól hangzik, hogy feltűnnek régi ismerős karakterek is. Nodoka és Yue, kedvenc női "páros" az MSN-ből nekem. Plusz végre Rakan. Az még jó lenne, ha az az Al, Albireo Imma lenne. Viszont akkor az az elmélet miszerint Pálca Albireo az elhasal.
Nagyon kíváncsi leszek a top3 legnépszerübb karakterre Egyébként a számozottak most tényleg miért eröltetik ezt a Kirie-Touta dolgot, mikor nagyon jól tudják hogy hogyan is érez Touta Yukihime iránt. Kirie meg szerintem biztosan tudja hogy jelen pillanatban nem tud versenyezni Yukihime-vel
Egy kis off: Ehhez a karakternépszerűségi versenyhez. Mi is rendezhetünk ilyet itt fórumon belül? Mármint az gondolom off, ha most mindenki elkezdi leírni a kedvenc karaktereit. Ehhez kell külön topicot agy szavazást csinálni ha nem tévedek.
Mindenesetre én most leírom a top 3 kedvenc karakterem és természetesen ha ezt nem lehet akkor törlitek a kommentem és ennyi.
Nálam a top 3:
1. Touta
2. Yukihime + Dana
3. Kirie + Kuromaru + Karin
Igen ez tudom nem 3, de van holtverseny.
Kíváncsi vagyok én is a 120. fejezetben erre a részre, hogy a többi ember kit kedvel legjobban.
http://anime.astr...-info.html
Spoiler a 120. fejezetről, úgy látom a történet megint nem fog sokat haladni. Kezd nekem sok lenni a fanservice, láttam én már mindenkit meztelenül, történhetne lassan valami érdekes is
De könyörgöm mi ez a loli mánia mostanság? Ez nekem kicsit sok már. Három spoiler kép, azon pedig a három loli csaj meztelenül. Legalább máskor Karinról vagy egy idősebb csajról volt fanservice. Megjegyzem már azok sem érdekelnek, mert elégszer láttuk őket.
Sőt úgy látom nem is fog többről szólni a fejezet. Azért kicsit mozdulhatnának a dolgok valamerre, mert mostanában nagyon leragadtunk itt.
Ugrás a fórumra: |