Na de Crackert még Gear4 Luffy se tudta volna legyőzni egyedül, aki ellen Ovennek esélye se lenne...
Egy harcnál nem csak a hax-ket kell figyelembe venni, hanem a SZINT különbséget is. Cracker Big Mom 3.-dik legerősebb embere, egy parancsnok, 860 milliós vérdíjjal a fején, Oven nincs ezen a szinten.
Itt jön képben az a bizonyos anime és a bővített jelenetet. Ha hihetünk az animének: https://www.youtu..._7vpVg9klQ
Akkor Luffynak majdnem sikerült egyedül elintéznie Crackert. Ez azonban nem változtatta a tényen, hogy újonc haki használóként Luffy elbukott.
Kövi:
Jack vs Mihawnk
Brook vs Ussop
Boa Hancock vs Jozu
Carrot (teliholddal) vs Chopper
Pedro vs Ceasar
Mihawk. Túl erős a hakija jack akármiből is van sztem nem nyerhet a világ legjobb kardforgatója ellen.
Ussop erősödött de brook sztem jóval erősebb.
Jozu nememlékszem kicsoda xD de boa legyeb a győztes.
Na ez érdekes... Chopper nagyon erős nagyformában de Carott szten leveri. Kérdés hogy Chopper tartogat e még valamit?!
Ceasar sztem... De mivel Bigmom embere biztos nem harcolna ellene xD
Jack vs Mihawk
Mihawk hakija és kardforgató képessége sztem van olyan erős, hogy még Jack-t is simán átvágja. Jack meg nem túl mozgékony, lomha, így könnyű célpont Mihawk-nak. Egy easy win Mihawk-ra voksolok.
Brook vs Ussop
Brook erősebb és gyorsabb lett a timeskip után, kiforrottabb lett a technikája. Usopp egyelőre keresi az irányt még, így jelenleg Brook mellé teszem a vokst.
Boa Hancock vs Jozu
Na ez egy érdekes csata lehet, sztem Jozu a gyémánt képességével kitudja védeni Hancock "szobor" támadásait, viszont elbukna a bájképessége ellen. Így egy igen vicces Hancock win-re voksolok.
Carrot (telihold) vs Chopper
Chopper legerősebb formja lomha és lassú, míg Carrot alapból is piszok gyors, így gyors támadásokkal felülkerekedne Carrot. Így Carrot win-re voksolok.
Pedro vs Ceasar
Ceasar alapból nem harcos típus, így nem túl technikás a támadásokban, míg Pedro igen, elején lennének nehézségei Ceasar gyümije ellen, de sztem megoldja Pedro, hakijánál is durvább képessége van. Szal Pedro-ra voksolok.
Fujitora vs Luffy, Zoro
Luffy sztem már egyedül is elbírna Fujitorával, így nem kérdés, h Zoro-val együtt már könnyedén legyőzik az admirálist. Szalmakalapos team win.
Garp, Sengoku vs Luffy, Zoro, Sanji, Jinbe, Franky
Sztem Luffy és Zoro már vannak Garp és Sengoku szintjén, így Sanji, Jinbe és Franky mellett már könnyedén nyernek. Szalmakalapos team win.
Pedro-nal nincs Haki-ja egyszer se használta. Esélye sincs egy Logia ellen ha az épp nem érzékeny az elekromosságra.
Fölösleges Haki nélküli egyén vs Logia harcot írni ha nem rendelkezik a Haki nélküli a Logia gyengéjével mert minden esetben a Logia győz!
A másik amit előszeretettel nyomattok az az ismeretlen erejű vs ismeretlen (v csak ízelítőt mutatott) harcok. Mint ez a BM vs Kaidou
2 Yonkou valószínűleg kb azonos az erejük de BM erejéből még csak ízelítőt láttunk Kaidou-éból meg semmit.
Se azt nem tudjuk milyen képessége se azt hogy milyen gyümije vagy azt hogy milyen harcstílusa van Kaidou-nak.
Amúgy én lemaradtam valamiről? Hol láttunk elsöprő erejű demonstrációt Mihawk-tól? Vagy csak a hype miatt? Az oké, hogy Shichibukai, de már nem is parancsnoki és nem is admirális, hanem rögtön Yonkou szint?
Amennyiben így van nem vitatkozok, sőt, nem is akarom elvitatni az érdemeit, na de mire alapozzák itt egyesek mindezt Mihawk-kal kapcsolatban? Örömmel fogadom az információkat én tudatlan barbár
Nekem személy szerint amit Marinefordon mutatott nem győzött meg. Legalábbis annyit nem mutatott, hogy én az erejét bárhova is belőjjem egyelőre. Csak a hírnevére alapozni meg vicces lenne.
Szerintem arra alapozzák (jogosan) hogy Shanks-al rivalizált.
Mivel méltó volt arra hogy rivalizáljon vele így valószínűleg nem lehet nagyon sokkal gyengébb.
Semmit se tudunk Shanks vs Mihawnk összecsapásáról. Azt sem tudjuk pontosan, hogy Shanks mióta lett Yonko és mióta harcolnak. Marineford látottak alapján ítélem az erejét és nem Shanks ellen .
Kataruki már bebizonyította, hogy a megfigyelés hakija jobb egy Yonkonál. Ami tény és nem legenda.
Marinefordnál Mihawnk egyenlőként harcolt Vistával és Jozu pedig röhögve kivédte a támadásait.
Ameddig ki nem derül, hogy voltaképpen mi is történént Shanks vs Mihawnk összecsapásánál. Addig felesleges egy Yonko szinthez sorolni.
Gol D Roger sem mutatott semmit, és tudjuk, hogy Yonkou szint felett állt ( valószínűleg. )
Mihawk a világ legnagyobb kardforgatója, Zoro ( valószínűleg ) végső ellenfele, tehát KELL, hogy súrolja a Yonkou szintet.
Marinefordi Fehérbajusz egészségesen vs. Katakuri, Cracker, Zoro, Doflamingo
Marinefordi Fehérbajusz egészségesen vs. Katakuri, Cracker, Zoro, Doflamingo
Na ez már egy sokkal érdekesebb küzdelem lenne, mint a Fehérbajusz egészségesen vs. Luffy, Zoro, Sanji.
Wb mint tank,haki,és képesség ő a legjobb, de Katakuri csapatnál 2 is képesek használni az ébredést.
2ébredés használó ellen még Yonko is megizzadna és Zoro és Cracker erős kardforgatók .
Nem tudom megmondani. De erre majd később visszatérek.Kiváncsi vagyok mások vélményére,addig maradok a döntetlenél.
A Team-be ugye van egy jövőbe-látó Charlotte-fiú, aki még a testét is képes formálni, így WB támadásait jó eséllyel kikerülheti, és van egy másik Charlotte-tagunk, aki majd' korlátlan számú erős katonát tud létrehozni, miközben ő távolságot tud tartani,ott vannak Zoro epic technikái, és Doflamingo is idegesítő tudna lenni a húrjaival.
Inkább a Team nyerne szerintem, most olyan 60 : 40-et mondanák.
Én meg ennek a team vs team -nek nem látom értelmét.
Még az 1 vs 1 harcoknak is erős elmélet alapja van, de az ilyen csapatokat összeállítani csapatok ellen meg már tök értelmetlen.
Szerintem arra alapozzák (jogosan) hogy Shanks-al rivalizált.
Mivel méltó volt arra hogy rivalizáljon vele így valószínűleg nem lehet nagyon sokkal gyengébb.
Ez így oké, egyet is értek részben, de rivalizálás és rivalizálás között is van különbség.
Pl egy modern Shounen mangában vagy animében mint a Black Clover, ottvan riválisnak Yuno és Asta ami nevetséges, Dávid vs Góliát, de nem úgy végződne mint a mesében.
Majd ottvan a Naruto, ahol Sasuke és előbbi végig hasonló erővel bírtak és jogosan voltak egymás riválisai.
Kétlem, hogy Mihawk Yonkou vagy ahhoz közeli szinten lenne, viszont itt jön képbe a "Világ legjobb kardforgatója" rang, ami valóban megsüvelgendő, mert amennyibe Shanks is kardforgató -nem tudom, csak tippelek- akkor előbbi oldalára dől a mérleg nyelve...A hírneve alapján. Na pont ezért nem szeretem az ilyen harcokat, mint ahogy te is mondod AFR.
Nem mindegy az sem, hogy ki tart kit riválisának, mert nem biztos, hogy kétoldaldú a dolog. Én pl nem nézném kis Shanksból, hogy ő bárkivel is rivalizálna. Aztán kitudja.