Hiei
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Külföldi oldalakon megvagyok lepődve egyébként. Minden harmadik negyedik kommentet nem érdekel vagy örülne, ha a Sunny elpusztulna. De amin igazán meglepődtem az én magam vagyok, megmondom őszintén engem se érdekel, hogy mi lesz a hajóval.
Nem tudom sose nőtt a szívemhez és sose éreztem azt a köteléket, mint a Going Merrynél.
Ettől független továbbra se hiszem, hogy elpusztulna a Sunny. Olvastam egy hszt, ahol belinkelték, ahogy Kuma védte a hajót két évig. És jobban belegondolva Kuma a emberségét áldozta azért, hogy a Sunnynak ne essen bántódása. Ezek után így elpusztítani? Kizártnak tartom.
Ti milyen érzéssel viseltettek a Sunny iránt?
Amúgy emiatt most már nem csak 10/10-nek hanem 15/10-nek látom a fejezetet. Rádöbbentem arra, hogy nem tekintem a társuknak a Sunny-t. Szóval lehet, hogy Oda is így érez ezzel kapcsolatban és most az ő pillanata következik majd. Mindenki külső segítséget vizionál jó magam is. De lehet a Sunny most fog "felébredni" és megvédi a legénységét. Megkapja a hangját és esetleg viszsa pofázik Mama Chanterjének. Badass volna.
Jah határozottan Sunny vs Chanter hype
Már látom is. "Én vagyok a hajó, aki a kalózkirályt viszi a hátán és minden tengert átszel, olyan nincs, hogy ezen a tengeren elsüllyedjek"és kóla minden nélkül szét csapja Mama hajójátxD
Milyen fincsi lenneXD
Szerkesztette: Hiei - 2018.04.02. 10:51