Nekem is P10 Lite van, de szerintem nem merül gyorsan, igaz még csak kb. másfél hónapos. Két napot is kibir rendszeres facebook és youtube használat mellett.
Számítástechnika
Nekem olyan kérdésem volna mai nap folyamán a telefonom felső része meghalt (Sony Z1 compakt). a képernyö zárat nem tudom feloldani és vannak rajta (képek,videók, és telefon számok).
Kérdés.
1) Át tudom ugrani valahogy a képernyő zárat?
2)Csatlakoztattam a gépbe a telefont de a telefonon engedélyeznem kell az adat át vitelt amit nem enged,Hogy tudnám megoldani?
Nem igazán. Nem hardver hiba a teteje megsérült és olyan rosszul sérült, Hogy a felső részét nem lehet használni, az alsó fele működik hibátlanul.
Képek,videók megvannak szerencsére egyik része gépen van másik a memória kártyán harmadik meg itt ott elküldve ,csak a névjegyzék nincs meg
Esküszöm, totál értelmetlen amit írsz. Szoftveres sérüléstől nem lesz használhatatlan a telefon felső része, ha mégis, akkor az elég érdekes. Főleg mivel sérülés érte a mobilt, ami gondolom arra utal, hogy földhöz basztad jóságosan.
Tanulj meg értelmezhetően írni, aztán fogalmazd meg a problémád, mert ennek semmi értelme.
Ha a telefon teteje sérült olyan formában, hogy a telefon teteje nem használható (feltételezem, ez azt jelenti, hogy tapperólasra nem reagál), akkor erős a gyanúm, hogy a telefon kijelzőjének a felső része sérült meg. A telefon kijelzője pedig hardver kategória.
Ergo hardveres problémád van.
Irány a szerviz és cseréltess benne kijelzőt.
ha még van rajta garncia és nem valamiféle mechanikus hatás okozta a sérülést, akkor elméletben ingyen megcsinálják.
De mivel valószínűnek tartom, hogy a nem rendeltetés szerű használat közben történt mechanikai hatás(ok) okozták a sérülést, így bizony perkálnod kell az új kijelző árát.
Megj.: Hacsak nem észveszejtően fontosak azok a telefonszámok, akkor javaslom egy új hasonló tudású készülék vásárlását, mivel alig kerül többe, mint egy új kijelző.
Moblra mely játékok azok amik úgymond amellett, hogy vizuálisan kihasználják a mai csúcsmobilok teljesítményét, valamilyen belső értékkel, mondanivalóval is rendelkeznek?
PC/PS-s vonalról kiindulva hasonlóakra gondolnék, mint a Witcher, Life is Strange, Zero Dawn, Ditroit, God of War, Last of Us,... stb
Illetve mennyire számít manapság a memória (6GB vagy 8GB), illetve a tárhely mérete?
Ugrás a fórumra: |