Gondolom Judge-t érdekelte, hogy Luffy miért kockáztatja az életét egy ilyen szerencsétlenért mint Sanji.
Mivel azt tudjuk bőven, hogy Judge milyen véleménnyel van Sanjiról,
One Piece manga
Judge sztem belül már érzi, hogy nagyot tévedett Sanji-val kapcsolatban, mostmár inkább csak az elveit próbálja nem meghazudtolni. Sanji már most messze túlnőtte őket és még fejlődni is fog tovább a csapattal együtt, így sokkal többet fog elérni, mint a Germa csapat együttvéve.
Miben adsz igazat Judge-nak? Nem azért tartja semmirekellőnek és kétlábonjáró kudarcnak ami az arc alatt történt, hanem már úgy pelenkás kora óta amikor bebörtönözte és testileg-lelkileg megalázták.
Néha azért meglepődök miket tudsz írni...
Azt aláírom, hogy Sanji nem volt valami tökös és nem hozta azt amit sokan vártunk tőle ez alatt az arc alatt (egyelőre...) de amiről Judge beszél annak semmi köze ehhez, ez sokkal régebbre nyúlik vissza.
Miért nem? Ezért is gyűlölem Sanji visszaemlékezést, mert tele van ellemondással és rossz volt nézni a szerencsétlenkedését.
Ha most képes harcolni és szakácskodni, akkor ez miért nem ment régen? Talán azért, mert hanyagolta az edzést és inkább egérnek készített kaját. Bravo.Csak magának köszönheti, hogy a testvéri verték .
Tehát igen, neki adok igazat.
Ezért is haragszok Odára még mindig, mert nem csak szakácskodásból áll a karaktere, hanem egy zseni élharcos .
Hol van az a Sanji,akik Enel vagy Enies Lobbynál imádat... Mert én nem látom .Fanként mondom .
Sajnos Daninak lett igaza..Mert itt Sanji nem fog harcolni.
AFR: Big Mom úgy támadta meg hogy a kezére idézte Zeust, aki belecsapott Judgeba így kettéhasítva a sisakját. Sztem azért ott lett bekötözve mert ott érte talán először a villám és ott volt a legsúlyosabb a sérülése (talán) . Én amúgy személy szerint abban reménykedtem hogy belehal, de hiú ábránd volt.
Szerintem amúgy azzal hogy Ichiji kilyukasztotta Ovent és Yuen a földbeverte Sanjit azt akarja Oda hangsúlyozni hogy egy harc nem pusztán erőből áll. Adódhatnak véletlen helyzetek, meglepetések. Pláne ha figyelmen kívül hagyod az ellenfeled. Sanji Pekomsal foglalkozott, Oven pedig Luffyval ,mindketten ignorálták a várható veszélyforrást.
Szerintem felesleges itt vitázni Sanjiról, de Jasek89-el értek egyet Judge sztem is érzi ,vagy kezd rájönni hogy nincs igaza Sanjit illetően ,hogy gyenge. Már csak köti az ebet a karóhoz és próbál úgy tenni mintha neki lenne igaza. Talán a szigeten történtek egy kicsit őt is kezdik ráébreszteni arra,hogy nem minden az erőről szól és ,hogy amit ők művelnek az talán hibás elv alapján megy mondván ,hogy leigázzuk a gyengébbet. Ami Sanjit illeti igen én is kicsit többet vártam,hogy az erejéből mutatnak valami harcot. Tudom ez nem DB Super, de azért láthattunk volna tőle valami fejlődést harcai során is nem csak az esküvőt taglalták volna Pudinggal. Ami a rész többi részét illeti azt kell mondjam: Zseniális! Tényleg nem számítottam rá ,hogy Oda Wadatsumit fogja bevetni ebben a szorult helyzetben. Kíváncsi vagyok, hogy Smoothie fog-e valamit mutatni nekünk az erejéből. Mégis csak Katakurihoz hasonló erőt kell képviseljen,Luffy kidőlt mint tudjuk. Azt meg megjósolni se merem Jinbei és Sanji ereje elég lenne-e ellene, arra tippelek nem.
dungeonlord
Azért Sanji nem azért volt verve a tesói miatt mert hanyagolta az edzést.
Az edzésen részt kellett vennie. De mivel a tréning a génmanipuláltaknak volt kitalálva Sanji-n pedig nem volt sikeres a génmanipuláció így ő nem tudta teljesíteni. Luffy se volt jobb annyi idősen. Ő egy átlagos kisgyerek volt a tesói meg génmanipuláció miatt felnőtt embereket meghaladó erővel bírtak már akkor ha jól rémlik.
Ez olyan mintha egy 6 éves és egy 26 éves ugyanazt az edzésprogramot csinálná.
Sanji nem tudta tartani a lépést mert ő kudarc volt. Ezért lelkesedése se volt hozzá. Ellenben mikor Zeff tanította aki embert tanított nem génmanipulált embert látod meddig jutott vele.
Rosszak voltak a követelmények így esélye se volt fejlődni.
Germa 66
Köszi. Tényleg lehet hogy ott lett valami baja.
Sanji magának köszönheti, hogy a testvérei verték? Komolyan?
Akkor a mai világban minden olyan gyerek, akiket az iskolában, akár otthon, akár máshol fizikálisan bántalmaznak, egyeseket halálra vernek, másokat öngyilkosságba kergetnek, vagy egy életre értelmi sérültté tesznek, mindenről ők maguk tehetnek? Ezt most így komolyan?
Más:
Kíváncsi vagyok mostmár én is, milesz a Germával, illetve h a testvérei jobb belátásra térnek-e, mert kiborgok ide vagy oda, értelmesen gondolkodni tudnak és vannak érzéseik is (Pl mikor először megpillantották Namit )
De sok reményt nem fűzök hozzá, megmaradnak ők a gonosz testvér szerepben.
dungeonlord írta:
Miért nem? Ezért is gyűlölem Sanji visszaemlékezést, mert tele van ellemondással és rossz volt nézni a szerencsétlenkedését.
Ha most képes harcolni és szakácskodni, akkor ez miért nem ment régen? Talán azért, mert hanyagolta az edzést és inkább egérnek készített kaját. Bravo.Csak magának köszönheti, hogy a testvéri verték .
Tehát igen, neki adok igazat.
Ezért is haragszok Odára még mindig, mert nem csak szakácskodásból áll a karaktere, hanem egy zseni élharcos .
Hol van az a Sanji,akik Enel vagy Enies Lobbynál imádat... Mert én nem látom .Fanként mondom .
Sajnos Daninak lett igaza..Mert itt Sanji nem fog harcolni.
Én megértem, hogy Dung-nak a Luffy vs Katakuri harc óta nem jön be az arc -és ennek minden egyes alkalommal hangot is ad, ami bár unalmas már, minden joga megvan, hogy véleményt formáljon- de azóta rendszeresen elszalad vele a ló és mindent előre megmond, hogy "ez így lesz, az úgy lesz" és ír olyan dolgokat, mint ez a Sanjis eset, hogy "Mindenről Sanji tehet mert amig a tesói edzettek ő patkányokat etetett", holott a mangában egyébként be lett mutatva, hogy Sanji igenis edzett, vagy legalábbis próbált, de nem tudta tartani a tempót és egyébként sem egy egyszerű embernek lett ez kitalálva, ezt AFR jól megfogalmazta.
Ráadásul kiverte nálam a biztosítékot az a kijelentése, hogy Sanji tehet arról, hogy verik...Erről eszembe jutott egyik osztálytársam, akit addig-addig vertek és bántalmaztak verbálisan, hogy kishíján leugrott suliban a 3. emeletről, úgy kellett lecibálni...És az egyetlen "hibája" az volt, hogy nem cigizett és nem járt általános 4. osztályban hajnal 2-3 órakor bulizni.
Ez a kijelentésed Dung nagyon éretlen és nem emberhez méltó, remélem ezen elgondolkozol.
Fontolóra vettem a dislikolást, de később visszavontam, mert nem éri meg.
Ha nekem nem tetszik valami, akkor azt lefogom írni .Miért említettem Sanjit? Talán azért,mert hiányoltam azt a sebességet, amit Ovennél mutatott. Sanji a leggyorsabb csapatban, de baromi kínos volt végig nézni, hogy Big Mom alap katonáit se tudta megelőzni vagy megvédeni.
Egyébként most hogy Wadatsumi és a halember brigád megjelent megfogalmazódott bennem hogy törvényszerű most Big Mom és csapata bukása, ha nem egyből most az arc utáni események során nagyon röviddel. Ha belegondolunk akkor az egész arc úgy indult, hogy nem lehet elutasítani a meghívást a tea partira mert akkor emberek halnak meg, ehhez képest most konkrétan elárulták őt többen is, akkor ez egy olyan szintű dolog ami után biztos hogy bosszút és hajtóvadászatot indítanak. Ez vonatkozik, Bege, halemberek, germa - igaz őket is elárulták - és természetesen Luffy és csapata. Szerintem ezek közül egyik se engedheti meg jelenleg hogy egy yonko vadásszon rá folyamat az új világon belül, főleg hogy pl halemberek nem is nagyon tudnak hová menekülni és ezt közvetlen árulásnak fogják venni. Ha itt most nem bukik BigMom akkor a halemberszigetnek kb vége.
Ugrás a fórumra: |