Kellemes, vidám lezárást kaptunk, aminek egy részt örülök is, mert elég fájdalmas -tapasztalatból tudom- ha egy animének tragikus lezárása van, viszont 2 dolog nekem nem igen tetszik...
Az egyik, hogy tulajdonképpen ugyanott vagyunk, ahol annó a torna kezdete előtt, megint 11 univerzum, kicsit olyan érzése van az embernek, mintha az elmúlt 30-40(?) epizód időpocsékolás lett volna...Illetve beigazolódott az, amiről beszéltem, Gokutól elvették az UI-t...Gondolom akkor a későbbiekben amennyibe lesz folytatás, a dbs-ből is vesznek át dolgokat.
A másik, az Zeno...Ugye a végén az egész meglett magyarázva, hogy Zeno csak próbatételnek szánta a tornát a győztes univerzumnak, hogy hányadán állnak emberségileg (Ez furcsa kifejezés egyébként) de kérdem én: Zenonak lennének ilyen komplex elképzelései? Zeno 10-ig is alig tud elszámolni, nem, hogy ilyen komplex elméleti kérdések fogalmazódjanak meg benne.
Illetve Freeza. Nem tolják kicsit túl? Én elhiszem, hogy ikonikus alakja a DB-nek, de ha a jövőben mégegy Freezás arcot kellene megnéznem, az már nosztalgiának is sok lenne
Filmeket viszont nagyon várom!