Laszlo222
Elképesztő! Általában a 3+ megtekintés után kezdem kikockázni, de ez tényleg zseniális!
Még most se tudom igazán eldönteni, Goku energiát adott volna Jiren nek, vagy csupán támadni akart?
A hangeffekt és a ragyogás, egyértelmű hasonlóságot mutat Frieza 110. részbeni cselekedetével.
Amúgy gyerekek.
Jiren elismerte, hogy ennek a harcnak vége, mert Goku legyőzte. Ilyenkor a Főpapnak nem kellett volna Gokut győztesnek megnevezni? Illetve mi lesz C17-tel? Kifeketítette Zeno a tablettjérő, tehát out of game.
Ok, vágom, hogy látvány és cirkusz kell a főnök(ök)nek, de a szabályokat pont ők hozták...
Nem emlékszem arra hogy lett volna mutatva ahogy Zeno kinyomta volna C17-et.
Ráadásul tényleg nem hagyta el a küzdőteret se C17 se Dermesztő így még ők versenyben vannak. És hát Jiren se esett ki még attól hogy mondta hogy veszített.
És hát ez nem az az alkalom hogy Goku energiát adott volna Jirennek. Szóval biztos támadni akart, de közbeszólt a testi kimerülés.
Én kizártam volna Jirent amikor szándékosan a nézőtérre irányította a támadást. Frostot el is törölték emiatt amikor Frieza kiütötte és a nézőtérről akart támadni,akkor fordítva se szabályos. Végre volt egy csepp vér mikor goku megvágta jiren arcát, Goku összeesését nem merték rendesen megcsinálni sajnos. Konkrétan mi is történhetett akkor, mintha átlőtték volna mint mikor Radizt lefogta és Piccolo lukat lőtt beléjük. Ekkor hirtelen azt hittem valaki megtámadta Belmondra vagy Frieza-ra gondoltam rögtön,utána wish benyögte hogy ennek az erőnek ez lett az ára....
Ráadásul tényleg nem hagyta el a küzdőteret se C17 se Dermesztő így még ők versenyben vannak. És hát Jiren se esett ki még attól hogy mondta hogy veszített.
Az igaz, hogy a tableten az látszik legutoljára, mikor Vegitát koppintotta le, de na, a Főpap maga mondta, hogy C17 feláldozta magát, így Jiren-t nem éri szankció.
Én kizártam volna Jirent amikor szándékosan a nézőtérre irányította a támadást. Frostot el is törölték emiatt amikor Frieza kiütötte és a nézőtérről akart támadni,akkor fordítva se szabályos.
Erre még nincs szabály, de tény, hogy legalább annyira sportszerűtlen volt, mint Frost lépése.
Megnyugodhatsz mert ahogyan a főoldalon is kivan írva lesz megint rész nincs szünet. Bár ez lesz elég hosszú ideig az utolsó dragon ball epizód. Simán benne van egy két év szünet is.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Az igaz, hogy a tableten az látszik legutoljára, mikor Vegitát koppintotta le, de na, a Főpap maga mondta, hogy C17 feláldozta magát, így Jiren-t nem éri szankció.
Én kizártam volna Jirent amikor szándékosan a nézőtérre irányította a támadást. Frostot el is törölték emiatt amikor Frieza kiütötte és a nézőtérről akart támadni,akkor fordítva se szabályos.
Erre még nincs szabály, de tény, hogy legalább annyira sportszerűtlen volt, mint Frost lépése.
c17nek nincsen kije hogy ha meghalt azt se tudják meg így kb olyan mintha halott ember lenne pályán így ha látják csak akkor tudják meg állapitani hogy ott van
Nekem az nem tetszett az egészben, hogy a 130. rész pont úgy kezdődött ,hogy már csak Goku és jiren maradt mint az utolsó két harcos. Erre megjelnik C17 és Freeza? Konkrétan becsapták a nézőket az epizód elején...
Freeza-t még csak-csak értem de c17?
Nemtom, nekem ez annyira nem tetszett így.