Elméletben Jiren nem UI-t használ csak baromi erős. Bár elég hasonló technikákat használ mint az UI. Pl. a Goku féle kitérő technikát sem tudja.
Dragon Ball Super Anime
Szerintem Goku mostani szétesésének az oka ismét a gondolkodása volt. Az MUI alapja az ösztönök, de amikor Jiren megtámadta a nézőteret, akkor Goku ismét elkezdett gondolkodni, hogy megvédje őket.
Elöntötték az érzelmek és elkezdett beszélni, hogy meg kell védeni az univerzumot, de ezzel teljesen megzavarta az MUI állapotot és ezért esett szét.
Ez alapjában nagyon vicces, mert eddig mindig a többiek megvédéséből merített erőt, de az MUI esetében ez hátrány, mert ebben a pillanatban ismét gondolkodik. Ha hagyta volna, hogy eltalálja a nézőteret, akkor lehet nem esett volna szét. Megjegyzem, Whis és a többi angyal, úgyis felhúzott volna egy védőburkot.
Én sem értem miért aggódott a nézőtér miatt. Lett volna ott elég ember blokkolni azt a támadást. Azért esett szét az UI mert nem akarták a készítők, hogy így nyerjen Goku ez a történet Amikor felállt a földről Goku meg a nézőtér után erősebb lett tőle nem gyengébb szóval egyszerűen csak eddig bírta a teste a dolgot. Nem egy ütést kapott ő sem már Jirentől.
KingBradley írta:
Nem lehetséges, h Jiren is pedzegette a UI t valamilyen szinten? Az aurája (színét leszámítva) igen hasonlatos Goku éhoz.
laszlo222 írta:
Szerintem Goku mostani szétesésének az oka ismét a gondolkodása volt. Az MUI alapja az ösztönök, de amikor Jiren megtámadta a nézőteret, akkor Goku ismét elkezdett gondolkodni, hogy megvédje őket.
Elöntötték az érzelmek és elkezdett beszélni, hogy meg kell védeni az univerzumot, de ezzel teljesen megzavarta az MUI állapotot és ezért esett szét.
Ez alapjában nagyon vicces, mert eddig mindig a többiek megvédéséből merített erőt, de az MUI esetében ez hátrány, mert ebben a pillanatban ismét gondolkodik. Ha hagyta volna, hogy eltalálja a nézőteret, akkor lehet nem esett volna szét. Megjegyzem, Whis és a többi angyal, úgyis felhúzott volna egy védőburkot.
Whis említette, hogy nem számított rá, hogy Gokunak ekkora árat kellett érte fizetnie. Mire gondolt?
Őszintén gondolom azt,hogy ezt a részt nem tudom hova tenni.
Ennyire feleslegesen elhúzni,egy nyomorult percet már szánalom a köbön.
Nem tudják és nem is akarják levetkőzni ezt a tendenciát.
A többiek már kivesézték a Frieza és C17 duót,én már nem fogom ezt a továbbiakban firtatni.
Korrektebb lett volna ha ebben a részben,tényleg véget ér a torna és az utolsó részben lesz a felvezetés a jövőre nézve.
Itt látszik az amiről írtam korábban is Toriyama nem csapatjátékos,megvalósítja az elképzeléseit és mindenki másra meg tojik rá.
Egy minimális következetességet sem vettem észre,angyalok ide vagy oda ha megtámadja valaki a közönséget az kizáró ok.
A rész azon pillanatában amikor Jiren fekszik a gödörben és elvileg mozdulni sem bír az lett volna az a pillanat amikor el kellett volna ismernie a saját vereségét.
Most tegyük félre a makacsságát és a büszkeségét. Goku feszít a master UI-ban hogy arra szavak nincsenek,és bizony ő az erősebb;bebizonyította mindenkinek.
Amit Jiren képvisel az alapjaiban lerombolta.
Megjelent C17 és Frieza;bumm nyert az U7 létszámfölénnyel és kabát.
Ezzel a végkifejlettel és a torna lezárásával megbékéltem volna.
Az előzetesről meg semmit sem mondok. Azt inkább hagyjuk. -.-
Mindig sikerül elérniük ezt a gyomorforgató nagy hype-ot, szó se róla a marketing gépezet perfekt.
Amikor végignéztem a részt az első gondolatom az volt,hogy erre felesleges volt ennyit várni.
Biztos fáj beismerni a többségnek de ami ezt a sorozatot illeti bebizonyította,hogy igénytelen szar munkával is betegre kereste magát 20 évvel később is.
Nézzétek meg az eladási mutatókat a mai napig a számok őt igazolják.
Itt minden a profitról szól régen és most is.
Gyuri550.hsz.
"A rész azon pillanatában amikor Jiren fekszik a gödörben és elvileg mozdulni sem bír az lett volna az a pillanat amikor el kellett volna ismernie a saját vereségét."
Nézd újra, kb. elismerte a vereségét...de aztán bolond lett volna nem kihasználni Goku lehalását.
Ne haragudj,de szöveget érteni tudni kellene ennyi idő után.
Benne van a teljes szövegkörnyezetben amit írtam,azt vázoltam fel ami számomra elfogadható végkimenetel lett volna.
Írtam,hogy feladja az egészet Jiren és nyer az U7 létszámfölénnyel nem pedig ,hogy még tovább húzzák mint a rétest,és ezzel is elbasszák a lezárást.
Még cím is megtévesztő volt ;An Unprecedented Super Showdown! The Ultimate Survival Battle!!
Leszámolás a nagy frászt;bárki azt gondolná köztük én is,hogy ebben a részben véget ért volna a torna. De nem így történt.
Nyugodtan nyomhatjátok a dislekot ezerrel,engem hidegen hagy.
A baj ott kezdődik ,hogy még mindig nem a lényegi dolgokra koncentrál senki sem.
Jó dolog ,hogy az utolsó elenyésző maradék 21 részre technikai megvalósításban a társaság összekapta magát,de a történetvezetése és a dialógusok katasztrofálisra sikeredtek. Nézzétek a teljes képet. Ezt a 131 epizódot majd.
Az meg már nem az én bajom,hogy ezt nem látja senki.
Ezt itt és most lezártam,további jó fórumozást emberek.
Peace
Na látom megy már rég a téma! Nálunk meg az idő miatt 3-ig nem is volt áram! Pont mikor annyira vártam már ezt a részt!
Amúgy jó kis látványos rész volt! Csak az volt a legjobb ahogy látszott Jirenen hogy elgurult igen messzire az a gyógyszer és milyen ideges képeket vágott a megszokott higgadt énjéhez képest!
Bár az animációval valahogy nem békéltem meg pár helyen ahogy a szereplők rajzolva voltak. De azért jó volt az is.
Csak itt a lényeg hogy a csapatban meg a bizalomban van a lényeg! Másokért harcolni!
De hogy még C17 is feltűnt! Hát ezt nem hittem volna. Igazi váratlan meglepetés volt. Pláne amilyen jól összejött még Dermi barátunkkal is az igazán érdekes volt! Jó volt látni ők is össze bírnak még dolgozni.
Kíváncsian várom a folytatást mit hoznak ki belőle!
Goku végső összeomlása meg igen érdekes volt. Minden szempontból. Whist hozzászólása is. Na meg vajon ebből mi jön majd ki?
De amúgy tényleg nagyon nyúzzák már azt az egy percet. És már szerintem kezdenek túl sok fordulatot tenni a befejezésbe és tényleg a légvégéig ennyire nyúzni csavarnia történetet és a harcolt. Jó is lenne ez ha már nem csak másodpercek lennének vagy ha nem az utolsó rész lenne a következő.
Nem tudom mire jutnak a legvégén ezzel. Tényleg nem lesz már itt idő semmire.
Ugrás a fórumra: |