Ismét jó részt kaptunk de tényleg!
C17 belépőjére senki sem számított.
Dragon Ball Super Anime
Első leheletre azt mondom, hogy a múltheti jobban bejött egy kicsivel, aztán mégis azt mondom, hogy: ÚÚÚRISTEN MILYEN RÉSZ VOLT
- A mesteri ösztön 10/10
- Jiren is nagyon tetszett benne, 10/10
- A harcuk is 10/10
- Az, hogy Goku így veszítette el a formát, az is bejött. Ha már ez az istenek legerősebb szintje, akkor már fizesse is meg az árát. 10/10
- C17 ÉL. Na... a spoiler topicban ment már róla egy kisebb beszélgetés róla a héten, hogy mégis életben lehet. Csak bejött. 10/10
- Frieza... hát ő csak Frieza, alapból imádom, bármit is csináljon 10/10
Amit abszolút benyeltem és elhittem a készítők trollkodását, ha lehet ennek nevezni:
1. A végén én komolyan elhittem, hogy meg akarja gyógyítani Jirent.
2. Másrészt hogy Frieza lőtte hátba Gokut.
Ami nem tetszett, az az icipici időhúzás, ami volt benne. Ettől függetlenül valami iszonyat király volt.
Jövőhéten meg hátha jön egy kis pszichológiai hadviselés Friezától.
Nem kezdem fejtegetni mennyire apokaliptikus csata volt,nyilván a DB történetének legkirályabb csatái közt van,animálás szempontjából mindenképp.
Viszont C17 feltűnése nem annyira tetszett.
Az is más lett volna ha pár résszel ezelőtt nem azt mondják,hogy feláldozta magát,csak azt h még Daishinkan se tudja mi lett vele...
De így semmissé tették azt az önfeláldozást,azt a részt ami az egyik legérettebb volt. Ő volt az egyetlen akivel végezhettek volna,mert nem láttuk a Zvégén.
(oké,hogy nem volt mégse önfeláldozás,de ez utólag elhintve nem oké)
Most tudnék példát hozni az SW Rebelsből,ahol megtehették volna halottnak hitt karakter visszahozását,de nem tették.
laszlo222 írta:
Első leheletre azt mondom, hogy a múltheti jobban bejött egy kicsivel, aztán mégis azt mondom, hogy: ÚÚÚRISTEN MILYEN RÉSZ VOLT
- A mesteri ösztön 10/10
- Jiren is nagyon tetszett benne, 10/10
- A harcuk is 10/10
- Az, hogy Goku így veszítette el a formát, az is bejött. Ha már ez az istenek legerősebb szintje, akkor már fizesse is meg az árát. 10/10
- C17 ÉL. Na... a spoiler topicban ment már róla egy kisebb beszélgetés róla a héten, hogy mégis életben lehet. Csak bejött. 10/10
- Frieza... hát ő csak Frieza, alapból imádom, bármit is csináljon 10/10
Amit abszolút benyeltem és elhittem a készítők trollkodását, ha lehet ennek nevezni:
1. A végén én komolyan elhittem, hogy meg akarja gyógyítani Jirent.
2. Másrészt hogy Frieza lőtte hátba Gokut.
Ami nem tetszett, az az icipici időhúzás, ami volt benne. Ettől függetlenül valami iszonyat király volt.
Jövőhéten meg hátha jön egy kis pszichológiai hadviselés Friezától.
Nekem csak az volt ezzel kapcsolatban a furcsa, hogy az istenek részéről még csak megjegyzésem született a lelátóra való lövésről... Akkor már lehetett volna az is a vége h bekattan Jiren lövögeti a lelátót aztán Zen Chan a seggére csap és viszlát Jiren.
Én is tényleg azt hittem, hogy Frieza hátba lőtte
Az meg, hogy gyógyítás akart-e lenni, nem tudom, de talán sosem derül ki. Viszont Goku veszte/győzelme megint azon múlott, hogy sokat tökölt és meg akart kegyelmezni az ellenfelének. Egy aprócska kegyetlenséget már igazán bele vihettek volna.
És igen, így egy kicsit uncsi lesz már, hogy Goku megint lemerült, szét kapta a testét az UI, de még lesz neki ereje egy utolsó ütésre.
Ami meg az előzetest érinti. Furcsa ez a viszlát Goku szöveg... Lehet h feláldozza magát, vagy az utolsó UI-ba lépés miatt bele hal majd?!
Kaio Shinek is igen csak meglepődött fejet vágtak
Ajjj, most megint egy hét, de legalább csak EGY!
Mondjuk inkább várnék kettőket csak ne hagyják abba
Látványilag szerint ilyen jót nem kaptunk még Db-ből, de...
A karakterekkel volt probléma.
Először is Goku. Egyáltalán nem rossz ember, de ilyen eddig sosem volt, hogy a barátai bizalma adja neki az erőt, ez hülyeség. Persze Krillin halálánál más volt a helyzet, meg Cell-nél is meg akarta őket védeni, amikor elteleportálta magával, de sosem ez volt a fő motiváció és itt nagyon úgy lett beállítva.
A második Jiren. Értem én, hogy nem olyan mint a többi Pride Trooper, de azért rendes fickónak tűnt erre megtámadja az embereket a nézőtéren... Nem elég, hogy ilyent egy Frieza pl simán megtenne, de egy Jiren féle fickótól ez nagyon fura, na meg ostoba is, mivel egyből kizárnák.
C17 feltűnése annyiban jó volt, hogy nem számítottam rá, de így kb semmisé tette az epic feláldozását.
Friezában nem csalódtam, igaz pár másodpercet volt, de jó volt
Összességében látvány 10/10
Karakterek: 2/10
Maga a rész így sajnos nekem egy közepes, többet vártam a végső harctól.
A következő részben viszont reménykedem, ott előtudnak rántani még érdekes dolgokat a C17/Frieza/Goku combóval.
Maga a harc az nagyon tetszett arra nem tudok rosszat mondani De C17 feltűnése tényleg tönkretette az egész önfeláldozását. Goku szerintem a Z-ben is a barátai miatt harcolt. Jirent meg simán kikellett volna zárni
Teljesen én sem értem a készítőket!
Jiren erejét a harag táplálja. A harag, hogy nem tudta megvédeni a szüleit mivel gyenge volt majd a barátai cserben hagyták amikor már volt ereje de nem tudott bosszút állni. Jiren mindent eköré szervez.
Csak azt nem értem, hogy miért vonta kérdőre Vegitát, hogy arrogáns. Persze az arrogancia egoista viselkedés de végső soron a haragot is egoista indíttatás táplálja. Ráadásul a mostani részben, gonosz módon rálő a lelátóra. Anno tök elhitették velem/velünk, hogy Jiren jó arc erre kiderül, hogy egy bosszúra szomjas megszálott.
Jaeger írta:
Maga a harc az nagyon tetszett arra nem tudok rosszat mondani De C17 feltűnése tényleg tönkretette az egész önfeláldozását. Goku szerintem a Z-ben is a barátai miatt harcolt. Jirent meg simán kikellett volna zárni
Jiren csak azt akarta megmutatni, hogy ha a barátaiból meríti az erőt Goku, akkor az sebezhető erő, mert az az erő elpusztítható azáltal, hogy megölik a barátait. Gondolom számított rá, hogy Goku megvédi őket, csak bemutatónak szánta. Viszont ilyen alapon, arra nem számított, hogy ha a barátaiból meríti az erőt, akkor ezzel nagyon felhúzza Gokut, ami ugye meg is történt.
Én kevesellettem az UI mozdulatokat, ha már egyszer mastered UI és azzal minden támadást ki lehet védeni elvileg.
De maga a rész az kegyetlen jó volt szerintem, érdekes volt ez a fajta animálás, mikor egymással harcoltak. Vagy csak nekem tűnt másnak?
Kíváncsi vagyok mi lesz az ára tartósan ennek az istenek határait felülmúló erőnek ahogy Whis is mondta.
Nagyon jó rész volt
De miért kell kiakadni? Elmondta Goku, hogy ő nem tartja magát az igazság harcosának, de aki bántja a barátait az megfizet ennyi.
Bár ha belegondoltok, hogy a mesteri Ultra ösztön is alig győzte le Jirent azért kemény. Kikelett volna zárni mert a közönségre támadt, és pont a végén húzzaz időt és nem akarja kiütni Jirent hát megáll az ész...
Jiren is teljesen kimerült mivel Goku bucira verte de a következő részben még megint lesz ereje harcolni. A készítők ezt nagyon elrontották, hogy valaki gondol egyet feláll és harcol tovább nem számít mennyire fáradt el.
Én mikor olvastam a spoilereket, hogy frieza visszatér meg goku kiesik kicsit lehangolótam hogy így elszúrják a végét.
A beharangozott UI kevés lesz, és bármennyire is szeretem frieza karakterét az nem a dragon ball-hoz illő befejezés hogy ő nyerjen.
Viszont szerintem elég jól megoldották.
Az UI végülis felülkerekedett jiren abszolut erején, de mégis meghagyták a helyet a folytatásnak mert úgytűnik nem egy olyan technika lesz amit goku bármikor előránthat.
Jiren is teljesen kimerült úgyhogy frieza és c17 néhány (másod)perig bizztos tudja tartani magát, nem lenne rossz befejezés szerintem ha végülis létszámfölénnyel nyernének.
Ugrás a fórumra: |