Ráadásul Sanjit meg is lőtték.
https://jaiminisb...898/page/9
Tisztán látszik, hogy a kezéből folyik a vér.
Ez a Germa power up ez komolyan vetekszik a Fairy Tailel.
One Piece manga
Ráadásul Sanjit meg is lőtték.
https://jaiminisb...898/page/9
Tisztán látszik, hogy a kezéből folyik a vér.
Ez a Germa power up ez komolyan vetekszik a Fairy Tailel.
Hát ez szánalmas.
Ezek szerint a legtöbb BM kölyök alig súrolja Brülée szintjét.
Oven meg enyhén túl volt hypolva ha Ichiji "kinyírta" egy ütésből.
Nem tudom mi volt Oda célja ezzel de a BM kalózok most kaptak a szememben egy mélyrepülést és Doffy csapatát kezdem újraértékelni.
Komolyan elgondolkozom azon hogy nem követem tovább az arc-ot és majd egyben darálom le a végét ha véget ért.
Mi van Oda-val? kezd szétesni?
Az a baj, hogy a szalmakalaposok még mindig rémgyöngék, és plot armor nélkül nem lehet őket úgy kihozni ekkora bajból, hogy az elfogadható legyen.
Vagy pedig a Big mom kalózok ilyen szánalmasan hülyék és kutyaütőek, hogy még mindezek után is tudja őket meglepetés érni, csak akkor pont az veszik ki a mangából, amiért én beleszerettem. Én az új világtól sokkal darkosabb fílinget vártam, de úgy forgatják a BM kalózokat ahogy csak akarják.
AFR írta:
Hát ez szánalmas.
Ezek szerint a legtöbb BM kölyök alig súrolja Brülée szintjét.
Oven meg enyhén túl volt hypolva ha Ichiji "kinyírta" egy ütésből.
Nem tudom mi volt Oda célja ezzel de a BM kalózok most kaptak a szememben egy mélyrepülést és Doffy csapatát kezdem újraértékelni.
Komolyan elgondolkozom azon hogy nem követem tovább az arc-ot és majd egyben darálom le a végét ha véget ért.
Mi van Oda-val? kezd szétesni?
Oven pont hogy a túlhypolt kategória akit úgy vezettek be mint szörnyetegeket. Még a Flotta kapitányoktól is nagy dolog lenne leverni őt a hypja alapján nem hogy a szánalmas Germa-nak.
Még ha a kölykök 90%-a szemét is azért a kiemelt néhány mint Peros, Compote, Oven, Daifuku, Amande mutathatna valamit mert ez a FT-es túlhypolom majd lecsapatom nem menő.
De nem annyit vezetett be Oda erős karakternek.
Akiket durvának említett az Katakuri, Smoothie, Cracker, Snack (mégis csak ex parancsnok), Peros, Compote, Oven, Daifuku, Amande
Ezeket mind Tamago-nál erősebbnek vezette be.
Nem hiába várt mindenki egy jó Snaji vs Oven-t ugyanis Oven felvezetése alapját joggal gondoltuk hogy az a szint. De nem közel se.
Szóval a felvezetés alapján Oven nagyon nem szemét kéne hogy legyen hanem SZÖRNYETEG. Jelenleg inkább csivava mint bulldog
Szal Tamagot te Oven és Snack felé sorolod? Konkrétan annyit csinált az egész szálban hogy átváltozott Pedro támadásaitól.
De amúgy technikailag igazad van. Csak nem így lett felvezetve a szálban. A lényegtelenebb miniszterek is gyümi, buso haki és rokushiki használók. Ha ennyire nem akarja kihasználni őket Oda ne hypeolja fel őket ennyire. Mert ez így szánalmas. Kb ahogy AFR és Hiei leírta.
Ismételni tudom magam:
dungeonlord írta:
Az új fejezett remekül bemutatta egy Yonko birodalom erejét, ahol a létszám is jelent valamit.
Azonban...ettől.....a Yonko birodalomtól nem várok semmit, mert full butákból állnak, de legalább Perospero és Mont-d'Or még próbálkozik ,de sajnos Oda már odáig sülyesztette ezt a hatalmat, hogy nem tudom komolyan venni.Még Germa 66 könnyedén kicselezi...Nehezemre esik elhinni,hogy ennyi csiga hajót nem veszik észre..
Luffyék fél csapattal elvertek 2 Yonko parancsnokot,szétverték a főhadiszállás,2-3szigetet és legalább fél Big Mom családot laposra verték.
Sanji és a sebesség hova lett?áá inkább nem mondok semmit...Mert nem tudok..sajnos.
Remélem mi hamarabb lezárja arcot ....Mert unnom...
Az egész Big Mom banda túl lett értékelve ezek után. Van 3+1 (visszavonult) piszok erős embere és kész. Kb. ennyiből áll az egész csapat, a többi mind kutyaütő, még egy Germa tag is letudja verni. Kérdés, hogy a francba lett ez a csapat yonkou szint? Talán mert Mamát még eddig senki nem győzte le?
Egy olyan csapat, mint a Fehérbajusz, Shanks vagy akár a Feketeszakáll csapat földbe döngölné őket, náluk mindjárt van 8-10 olyan ember, aki megütné legalább Perospero szintjét.
Viszont erősen kérdéses Kaido ereje, van olyan érzésem, h nála is ugyanaz a helyzet, mint Big Mom-nál, vagyis nem sok erős embere lehet és sokkal inkább csak egyedül viszi hátán a csapatot.
És azt is tudod hogy értelmetlen dolgot ismételgetsz?
A szál eleje óta temeted őket, mert nem tetszett neked Big Mom. Az egész szál arról szólt mennyire durva egy Yonko legénységgel együtt. Most a plot armor nevetségessé teszi őket, de ettől ez még mindig nem igazol.
Tény hogy ledegradálja Oven-t az hogy Ichiji egy csapásból elintézte még ha hátba támadással is. És úgy Sanji Chiffon mentését is lejjebb húzza Oda. De azért azt ne vizionáljuk bele hogy Oven gyengébb Ichiji-nél és Ichiji partiban van Sanji-val.
Azért annyira csak nem degradálja le Oven-t hogy Ichiji egy 1v1 szemtől szembeni harcban legyőzze.
Viszont Hiei. Ezek után se tudod elképzelni hogy Carrot-nak Sulong-ként legyen esélye Daifuku ellen?
Egy érdekes megjegyzéssel indítanék: Big mom sem one hitelte Brook-ot, holott az lett volna az "elvárt" vagy a "normális", nem? Én azért megvárnék Oventől 1v1-et először, a kutyaütőt nem úgy értettem, hogy gyönge, hanem egyszerűen stratégiailag totál homály és nagyon egyszerű átejteni a palánkon, így Germa66-al értek egyet, Oven egy egyszerű verőember, csak még nem volt ideje kibontakozni.
A mama monológja Kaido-ról engem arra enged következtetni, hogy még ő magának sem lenne esélye a szörnyeteg ellen, illetve 1-2 oldallal ezelőtt említettem, hogy nem véletlen az, hogy pont a BM kalózokat érte el ez a szakasz...Véleményem szerint a Mama a legsebezhetőbb ebből a 4-es fogatból, de nem az erejét becsülöm le, egyszerűen túl sok a gyöngepontja.
A legénysége pedig nem feltétlenül gyönge, csak szimplán végtelenül gondtalan és könnyelmű. Megvárom, hogy mit lép Peros, Smoothie, Compote és Daifuku...Ha ők sem villantanak valami extrát, akkor leszek igazán csalódott.
A Germa valódi erejéről meg kb annyit tudunk, mint a Sulongról...Semmit. Váratlanul ért minket is meg őket is, de az arc végére valószínűleg tisztább képet kapunk. Viszont Ichiji-t mindenképp egy Sanji erőszinten képzelem el, nála látok esélyt Oven ellen is akár. Katakurihoz meg felesleges bárkit is hasonlítani, aki még Luffynál is erősebb.
Úgy látom mindenki elfelejti, hogy az egész arc bonyodalma abból indult ki, hogy Big Mom a Germa 66 technológiáját el akarta lopni. Na most, ha az olyan szar lenne, miért akarná egy Yonko? És miért gondolná úgy, hogy ha megszerzi ő lesz a kalózkirály?
Csak gondolj bele ha abból a néhány 10000 tucatkalózból akik a legénységét alkotják mindből a technológiával még ha csak egy time skip előtti Sanji vagy Zoro erejő katona lenne illetve ha az összes tisztjének is meglehetne vele növelni az erejét nagyon durva haderőt kapna.
jasek89 írta:
Az egész Big Mom banda túl lett értékelve ezek után. Van 3+1 (visszavonult) piszok erős embere és kész. Kb. ennyiből áll az egész csapat, a többi mind kutyaütő, még egy Germa tag is letudja verni. Kérdés, hogy a francba lett ez a csapat yonkou szint? Talán mert Mamát még eddig senki nem győzte le?
Egy olyan csapat, mint a Fehérbajusz, Shanks vagy akár a Feketeszakáll csapat földbe döngölné őket, náluk mindjárt van 8-10 olyan ember, aki megütné legalább Perospero szintjét.
Viszont erősen kérdéses Kaido ereje, van olyan érzésem, h nála is ugyanaz a helyzet, mint Big Mom-nál, vagyis nem sok erős embere lehet és sokkal inkább csak egyedül viszi hátán a csapatot.
Ugrás a fórumra: |