Ekkor már csak az a kérdés, hogy mekkora hatalma is van a sárkánynak és hogy hagyják-e hogy teljesüljön az a kívánság.
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Tegnap véleményt nem írtam, de nekem is nagyon bejön ez a dizájn. Engem a Saiyan/Namek sagara emlékeztet, ahol az egész DB dizájnja a legjobban bejött, és eltűntek azok az idegesítő csillogások a hajról és a bőrről. A haj is végre tényleg hajnak tűnik, várom, hogy láthassam a többi főkaraktert ilyen ábrázolásban.
Szóval akkor a 131. rész után nagy eséllyel movie teasert kapunk? Alig várom!
goku5 írta:
Ekkor már csak az a kérdés, hogy mekkora hatalma is van a sárkánynak és hogy hagyják-e hogy teljesüljön az a kívánság.
Ezt úgy értettem, hogy mennyire fog az a kívánság tetszeni Zenonk vagy a főpapnak. És hogy az mennyire fogja befolyásolni az erőbeni viszonyokat, milyen hatással lesz az az univerzumokra.
Bár nem hinném, hogy a sárkány nagyobb hatalmat adhatna mint akárcsak a főpapnak van. Nem hogy a Zenohoz hasonlót. Bár lehet épp ezzel akarná majd manipulálni később Zenot.
Hát elvileg mindenre képesek a Super Dragonballok, de az angyal nem egy rang, hanem ha úgy nézzük a Db-n belül egy külön "faj". Szóval szerintem ez nem így működik ,hogy Friezát angyallá "léptetik elő". Bár pont ezért írtam, hogy a Super Dragonballokról van szó, lehet még ezt is megoldják valahogy
Valami csavar biztosan lesz Xindrix, mert egyenesen lehetetlen, hogy Friezának legyen esélye Jiren ellen szemtől szemben.
(sokszor leírtam már, de most is leírom: nem múlhat el a Super egy Frieza Death Ball nélkül.)
Viszont az biztosnak tűnik, hogy Goku ismét lemerül, de egyúttal ki is esik és nem mesteri ösztönben fog veszíteni.
Lehet Frieza is kap valami új formát amit most hoz elő, vagy Jiren lesz kimerülve. Viszont szerintem tuti valami olyasmit fog kívánni, aminek köszönhetően nagyobb ereje lesz és így lesz méltó ellenfél a filmben. Ez nem megerősített, de szerintem ha már őt vezetik így fel, akkor csak ő lesz a főellenfél.
A "miraculous conclusion" miatt én kizárnék egy ilyen extrém zárást, hogy Frieza nagyobb erőt kap.
De a "miraculous conclusion" simán jelentheti azt, hogy Jiren feladja a saját kívánságát és feltámasztja a bukott univerzumokat. Mindenki U7 győzelmet vár, de akár ez is előfordulhat.
Ugrás a fórumra: |