Én simán kinézem Ovenből hogy van awakeningje de a pisztolyos sztem nem az volt. Pedro kardját is felhevítette amikor bemutatták a képességét.
One Piece manga
Hiei
Részben egyetértek. Az admirálisok elé azért is írtam hogy esetleg mert még nem mutatták meg mire képesek és csak elvárásaim meg teóriáim vannak a képességeikről. Ebből kifolyólag ha kiderül hogy Katakuri szintűek vagy erősebbek akkor nem fogok meglepődni. Elvégre nem attól függ az Ébredés hogy milyen erős vagy vagy hogy mennyit harcolsz hanem hogy ki tudod-e 100%-ig használni a gyümid. És abból kiindulva hogy Cracker egy parancsnok nem tudott Ébredést használni én sokallnám ha már Oven is tudná hisz akkor Peros (őrajta is gondolkoztam már) és Daifuku-nál is valószínű lenne.
De nem tudom hogy lehetne ezt a pisztoly felhevítést másképp megmagyarázni mert anno a kardhoz tényleg hozzáért de itt nem.
Egyáltalán nem tartom furcsának. Katakuri és Oven harcban eléggé függ a gyümölcsétől. Így érthető, ha azt fejlesztették tökélyre. Cracker a hakiját erősített. Cracker fél a fájdalomtól így érthető volt, hogy olyan erős Bushoshokut fejlesztett ki, hogy ne tudják megsebezni.
Smoothie gyümölcse se tűnik éppen annyira fontosnak, hogy azt kellett volna neki kimaxolni, de Perosperotól nem várok olyan erős hakit, mint Crackertől vagy Katakuritól, biztos tud használni, de megközelítőleg se olyat, mint ők, viszont a gyümölcse elég durvának tűnik és amint láttam használja is becsülettel így egy Ébredés simán elfogadható lenne. Az emberek különböznek nem kötelező mindenkinek mindenben profinak lenni. Tuti van olyan is, aki Awakening és nem tud mondjuk hakit használni.
Tuti nem ébredés, egyszerűen olyan mint Robin, hogy nem kell megérintenie az ellenfelet, elég csak meglátnia. (Délmadár elkapása legjobb példa).
A tüzes szem csak effekt volt sztem.
Ez nem jó érv. Robin képessége alapból az hogy képes bármely testrészét "bárhol" kinöveszteni. Ezzel szemben Oven Sütőgyümije Oven-t változtatta sütővé. Tehát bármely testrészét képes begyújtani (felforrósítani). Lehet képes a pisztoly felforrósítására Ébredés nélkül is de nem Robin lesz rá a magyarázat.
Egy ilyen magyarázat pl.: Oven célirányosan felmelegítette a testével a körülötte levő levegőt így egy hőhullámot alakított ki Pekoms pisztolya felé amitől a pisztoly felhevült és kigyulladt.
Felpörgettük az eseményeket ez tetszik
Szerintem jó hogy a Germa megjelent, már ideje nekik is villantani valamit. Persze nagy elvárásaim nincsenek, nem fogják a jelenlévőket agyonverni. Segédkeznek a menekülésben. ennyire futja tőlük.
Pekomsot sajnálom ha meghalt. Nekem is elég komoly lincselésnek tűnt ott a 12. oldal alján. Ebben az arcban már a 2. szövetségest veszítik el (??) Luffyék. Most vagy az van hogy Oda nyomatékosítani akarja, hogy hoho álljunk csak meg ez azért egy Yonko és csapata és valóban meghaltak, vagy troll módon visszahozza őket... őszintén szólva fogalmam sincs melyik verzióval tudnék jobban kibékülni.
Bár az ébredést nem tudja akárki, azzal én is egyetértek, hogy ha valaki csak a gyümijét fejleszti, akkor képes lehet rá attól függetlenül hogy rangban hol áll. Hogy Oven azt használta e.. nos hakira nem gyúrt sokat az tuti, szóval lehet.
Nem voltam elájulva a fejezettől, de nem volt rossz.
https://readms.ne...897/4942/5
Igazából én Smoothien nem igazán tudok kiakadni. Tengeren vannak, részben érthető, hogy "tehetetlen", hiszen démongyümölcs használó és mivel nem tudunk olyan képességéről, ami előnyt jelentene a tengeri csatánál, így nincs ebben semmi ördögtől való.
https://readms.ne...897/4942/9
Örültem, hogy egyből felismerték és nem húzta Oda ezzel az időt.
https://readms.ne...97/4942/13
Ez tetszett, így kéne harcolnia Sanjinak, azért mégis a legjobbak között van ilyenekkel nem kéne szutyakolnia.
https://readms.ne...97/4942/14
Kicsit vicces, hogy egy olyan szintű mink, mint Pekoms ilyen könnyen megakadályozható a Sulong használatában miközben van egy rohadt hasznos démongyümölcs képessége, eközben Carrot olyanokat oltogat, mint Daifuku. Szerintem ezek együtt nincsenek olyan szinten, mint Daifuku, szóval Pekomsnak ez nem okozhatott volna most gondot, ismétlem rohadt hasznos képessége van.
https://readms.ne...97/4942/15
Már megint...
https://readms.ne...97/4942/16
Úgy látszik nem csak Pedro piromániás. Brownie ezek szerint felkelt magától és nem olyan laza, mint eddig. Amúgy csak nekem hasonlít Snack Nolandra?
https://readms.ne...97/4942/17
A Germa rivaldafényért kár volt visszafogni Sanjit, simán megkaphatták volna enélkül is, hiszen az ellenség túlerőben van.
Kíváncsi vagyok hogyan folytatódik tovább, hiszen nem igazán van ötletem, hogy tudnának megmenekülni a többiektől, pláne a Germa ők kicsit akadályozva lehetne a meneküléssel ilyen formában.
Amúgy én nem bánnám egyáltalán ha Pekoms is odaveszne. Csak emelne a téten, hogy ez már tényleg nagyon nem az a liga, amiben eddig játszottak, és valóban egyáltalán nem olyan körökbe mozognak már, hogy minden megoldódjon egy kis csodával.
Perospero figyelemeltereléssel és Katakuri bukásával kezd szétesni a hatalom.
Oven se észkombájn,de legalább tanult a hibájából és ez kifejezetten tetszett a mai fejezetnél.
Elvárom Oventől az ébredés, mert ha képes volt a tengert felmelegíteni, akkor ezt lehetőséget nem zárhatjuk ki.
Perospero szintén elvárnám..
Az új fejezett remekül bemutatta egy Yonko birodalom erejét, ahol a létszám is jelent valamit.
Azonban...ettől.....a Yonko birodalomtól nem várok semmit, mert full butákból állnak, de legalább Perospero és Mont-d'Or próbálja összetartani a csapatot.Csak sajnos Oda már odáig sülyesztette ezt a hatalmat, hogy nem tudom komolyan venni.Még Germa 66 könnyedén kicselezi...Nehezemre esik elhinni,hogy ennyi csiga hajót nem veszik észre..
Luffyék fél csapattal elvertek 2 Yonko parancsnokot,szétverték a főhadiszállás,2-3szigetet és legalább fél Big Mom családot laposra verték.
Sanji és a sebesség hova lett?áá inkább nem mondok semmit...Mert nem tudok..sajnos.
Remélem mi hamarabb lezárja arcot ....Mert unnom...
Mindenesetre, ha ez az eset megjelenik a holnapi újságban, akkor a többi generáció is kedvet fog kapni a maradék yonkou hatalom megdöntéséhez. Kérdés, hogy a kormány vajon ezt is eltussolja e inkább, vagy inkább hagyja egymásnak ugrasztani a kalózokat, elvégre ők ezzel akár nyerhetnek is.
Azért azt illik megjegyezni, hogy Luffyék egy Yonkou területére hajóztak be ami jóformán áll 10-15 valamire való tesóból és egy csomó sakk katonából, aminek a létszámát a Germa is kiteszi. Mint mondtam multkor is, nem a fél csapatnyi szalmakalapos banda fordította feje tetjére a császárságot, hanem a Tűztank kalózok, a Germa66, a Gyojinok, illetve egy volt shichibukai és úgyszintén volt Big mom kalózbanda tag Jinbe és a szalmakalaposok. Ne keverjük össze a dolgokat, ez egyáltalán nem olyan eset mint a Marinefordi, mert ott nem csak a WB kalózbanda ment megmenteni Ace-t, hanem a komplett WB flotta, ami azt jelenti, hogy min. 2x többen voltak mint most a Big mom kalózbanda és közkatonái.
Ne beszéljünk erről az egészről úgy, mintha Luffyék kemény 6 taggal behajóztak volna Big mom területére és piff-puff megvan buktatva a császárság...Begeék és még sok más ember segítsége nélkül ez mind nem sikerült volna. Oda-vissza ment egymás kimenekítése és segítése, először Jinbe Luffy és Nami eseténél, aztán Sanji a Germánál, majd most pont fordítva. Ezt neked címezen @Dung, mert nagyon egyszerűen és felületesen látod az egyébként komplex dolgokat.
@Hiei kezdi élvezni az arcot ami már jelent valamit ( ) erre @Dung aztmondja, hogy jó lenne minél előbb lezárni, mert unja...Pedig van itt minden mi szem-szájnak ingere Ha a Katakuris harcot nem nézzük, vagy csak felületesen, akkor nekem ez az eddigi legizgalmasabb arc, a szalmakalapos csapaton végre látszik némi fejlődés, láttunk új karaktereket érdekes képességekkel, végre meglett az első útvonal poneglyőh a csapatnak ami elengedhetetlen...A Sulong formák, jópár drámai történés és visszaemlékezés. Unalmasnak semmiképp nem nevezném.
A tesókra visszatérve, mint mondtam, akadnak köztük szörnyetegek de a 20. fölött már nemigen vannak olyan befolyással a dolgokra, mint mondjuk egy Oven vagy Daifuku...Sőt. A sablon hozzállást és személyiséget már nem is mondom inkább, azzal egyetértek @Dung-al, hogy nem a Big mom kalózbanda a leginteligensebb akiket eddig láttunk, elég ha Daifuku ámokfutását és Oven szivatását vesszük figyelembe, mégha mostanra kompenzált is.
A könnyelműség is egy óriási hülyeség volt, mikor Mont'dor elhitte Operának, hogy Luffyék halottak...Egy 4 éves gyerek is jobban kamuzik mint Opera. Meg igazából sokáig el sem akarták hinni, hogy ebből bármi kalamajka lehet egészen addig, amig be nem ütött a sz.r
Én voltam az egyetlen az oldalon, aki szerint itt lesz az első Yonko bukás.
Sokan nem hittek és kinevetek, de végül megtörtént az első bukás.
Big Mom teljesen leggyengült, birodalom szétesett, több parancsnok elbukott és nem tudják már úgy kordában tartani a birodalmat.
Örülném kéne az eredményen, mert ezt vártam, de valamiért csalódtam az egész kivételezésen.
Említettél egy szövetséget, ami nem is szövetség.
Mert az elején Germa66 nem is volt Luffyék szövetségese, kivéve Reiju .Többiek az árulás miatt segítenek Luffynak.
Gyojinoknál csak 2 segítenek.A többiek már elmenekültek az országból.
Tűztank az egyetlen hivatalosan szövetséges, akik még teaparty elött szövetkeztek.
Szövetségesek együtt harcoltak,de itt Luffy egyedül végzi a munkát, elvert 2 parancsnokot és sok Big Mom gyereket .Ha Luffy egy kis támogatással alázza ezt a nagy birodalmat, akkor miért kéne komolyan vennem egy Yonko birodalmat?
Fejezetről fejezetre csak annyit látok, hogy egy kis szövetség megszívatják az Újvilág egyik legnagyobb hatalmát.
Vannak szép pillanatok az arcban és favorit nálam Brook és Big Mom lett,de összességben tele van csalódással.
Zou még mindig a favorit timeskip arcom maradt.
Az az infó, hogy Luffyék bajt kevertek SIKERESEN biztos hogy kiszivárog. Minimum a VK-ra hiszen azért ott még is ütne egy nagyot a fejeseknél
Dungeon: bár tény hogy BM hadserege megsínylette a dolgot, bukásról koránt sem beszélnék. Esélyük nem volt egy Yonko ellen, és amúgy se emiatt jöttek. DE még a menekülésbe is majdnem belehaltak. Oké Jinbe jól tartotta magát hála a víznek - bár hé mit számít ez? a lényeg hogy igen is tartotta.
Ugrás a fórumra: |