Kaidohoz szerintem Trafo lesz a kulcs hiába Luffy fő szereplő meg minden de valamiért kellett Trafó a történet szempontjából és biztos hasznos tag lesz Kaido ellen
Őszintén szólva a vége szerintem:Law,Luffy, Marco vs Kaido
És a végén csak Luffy és Kaido marad (mármint kikap Marco meg Law is)
Urouge pontosan tudta kit lát, elvégre ő mutatta be Kaidot és h miért legyőzhetetlen.
Nem Urouge, hanem a narrátor. Nem emlékszel? One Piece folyamán már csomószor volt hasonló narrálás. Az epizódok elején hallható immáron totál unalmas bevezető szöveget is ez az illető mondja.
Germa66:
Biztosíthatlak, hogy nincs semmi Kaidou szemével. Csak így sokkal félelmetesebb, hogy sötét a tekintete. Ez hosszú évtizedek óta minden rajzfilmben (/mangában) így van. Klasszikus hatásvadász elem.
Doffy szemével sincs semmi. Ez olyan, mintha egy karaktert a nagyon menő cipője alapján ismertünk volna meg. Annyira menő volt, hogy mindig ezt hordta, és így össze is nőtt a személlyel. És ha egyszer csak levette volna, már hiányérzetet keltett volna. Takargatta volna a lábát? Nem valószínű.
Totál ugyanez a helyzet Doffyval is.
Egyetértek, sztem sincs semmi baj Doffy szemével csak ő ilyen karakter, Vergo is napszemüveget hord.... Vannak karakterek melyek ilyen kis aprósággal térnek el a többiektől, Smoke állandóan szivarozik, Garp állandóan zabálja a zacskós kekszet, stb....
Tudom h erről volt téma, de engem inkább az érdekelne h miért van az h Doffy, az admirálisok nagyobb testalkatúak mint pl az átlagos emberek? Ha jól láttam Doffy gyerekkorban még ugyanolyan volt mint Luffy, aztán felnőttkorában lett sokkal nagyobb testű, miért van ez?
Vannak óriások, emberek, törpék, és ezek a törpcsillák. Ők akkor melyik most?
Nekem erősen gyanús h az admirálisok mind nagyobb testalkatúak, és ugye volt róla szó h Joker kísérletezgetett ezzel kapcsolatosan a gyerekekkel akik szintén nagyobb méretűek voltak.
Talán Vegapunk áll mindez mögött és a tengerészet ezzel "turbózzák fel" az admirálisokat?
jó de zoro szemére meg bezzeg mindenki azt mondja tuti vmi rejtet erő stb. ... Mondjuk ezzel nem azt akarom mondani hogy nincs igazatok csak engem már rohadtul idegesít hogy nem látjuk a szemeit. Doffynál is milyen hülyén nézett már ki szemüvegtelenül de ott volt egy rohadtnagy árnyék
Egyetértek, sztem sincs semmi baj Doffy szemével csak ő ilyen karakter, Vergo is napszemüveget hord.... Vannak karakterek melyek ilyen kis aprósággal térnek el a többiektől, Smoke állandóan szivarozik, Garp állandóan zabálja a zacskós kekszet, stb....
Tudom h erről volt téma, de engem inkább az érdekelne h miért van az h Doffy, az admirálisok nagyobb testalkatúak mint pl az átlagos emberek? Ha jól láttam Doffy gyerekkorban még ugyanolyan volt mint Luffy, aztán felnőttkorában lett sokkal nagyobb testű, miért van ez?
Vannak óriások, emberek, törpék, és ezek a törpcsillák. Ők akkor melyik most?
Nekem erősen gyanús h az admirálisok mind nagyobb testalkatúak, és ugye volt róla szó h Joker kísérletezgetett ezzel kapcsolatosan a gyerekekkel akik szintén nagyobb méretűek voltak.
Talán Vegapunk áll mindez mögött és a tengerészet ezzel "turbózzák fel" az admirálisokat?
na ez a összesküvés elmélet biztos nem igaz ilyen formába amiben leírtad....mind1 mekkora az illető ereje a lényeg(rajzolás miat lehet hogy ők biztos fontos és rangosabb személyek)...és ha megvizsgálod lehet hogy luffy a kisméretű ők az "átlag" xdxd
Kaidot egyáltalán nem nehéz elkapni, csak fogva tartani nem lehet. A narrátor is mondta, hogy hányszor kapták el és akarták kivégezni. Mintha fegyver nem sebezhetné meg.
Általában angolul jobban át szokott jönni a fejezet hangulata (főleg azért, mert úgy olvasom először), de most valamiért sokkal jobban átéreztem magyarul. Epic volt azért, ahogy Zunisha hirtelen megállt. És most jöttem rá, hogy milyen közel volt már ahhoz, hogy összeessen...
Azért annyira nem elpusztíthatatlan. Nem lepne meg, (főleg, hogy ha a minkek elmennek innen harcolni) hogy ha Kaidou bosszút állna rajta.
Egy kicsit elgondolkodtam Kaidou halhatatlanságán:
Száz Bestia Kaidou. Meg akar halni, de nem tud. Mi az egyik legismertebb elhalálozási mód az OP világában? Két démongyümölcs megevése. Lehet, hogy Kaidou már vagy 100 Zoan gyümölcsöt evett meg, hogy öngyilkos lehessen, de valamiért képes elviselni a teste? Lehet, hogy ezért kell neki annyira Doffy SMILE ellátmánya, mert függővé vált vagy valami hasonló? De akkor miért nem veti vízbe magát? Vagy rá az sem hat?
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Továbbra is kitartok a műtét gyümis elmélet mellett a halhatatlanságát illetően Law nem véletlen van még ott.
Az ötleted pedig több, mint érdekes, de Kaidou elég hírhedt és a Gorosei azt mondta Kurohigére, hogy példátlan amit tett ő az első ilyen a történelemben. ez pedig szerintem kizáró ok lehet. Viszont én örülnék neki, mert akkor nem az a undorító dagadék lenne az első ilyen. Még azt se tartanám kizártnak, hogy onnan lopta az ötletet Teach. Kaidou is megeszi az áldoizatait és elnyeri az erejüketXD
Azzzzzttaaaa tetszett a fejezet.
Végre megindultak Luffyék. Remélem Wano-ban látunk egy jó kis Zoro & Law párost
Az utolsó oldalon pedig teljes libabőr
Valószínűleg azért amit Fujitura mondott Doflamingonak, hogy összegyűlnek a világ vezetői egy talákozóra ahol megvitatják a promlémákat és ez a probléma valószínűleg a schibuckai rendszer lesz és annak eltőrlése. Ha az megtörténik akkor hatalmas balhék lesznek kezdve Hancocktól