Újranéztem a listát,sajnos kevésbé szimpatikus,mint elsőre.
A régi hangok jók,illetve egy-két új hang is tetszik.De van pár,ami nem.Vegitát màr kitárgyaltam,vele nem fogok foglalkozni.
Gohan-Nagyon rossz,egyáltalán nem illik hozzá,túl gyerekes.Ha rajtam múlott volna,én Czető Rolandot ide raktam volna,hisz az ő hangja némileg hasonlít Csőre Gábor 90-es évekbeli hangjához.
Beerus-Alig sikerült találnom valamit a színészről,és az alapján amit találtam,azt mondom,hogy elmegy,de nem igaz,hogy Revickyt vagy Kulkát nem lehetett felkérni a szerepre.
Whis-Legalább akkora csalódás mint Vegita.El kell,hogy mondjam,hogy baromi nyitott voltam vele kapcsolatban.Mit értek ez alatt?Japán verzióban whis egy magasabb,nőiesebb hanggal rendelkezik,míg angolban egy mélyebb,ámde még mindig nőies beütésű hangja van.Nekem teljesen mindegy melyikre akartak volna hasonlítani,megfelelt volna!De az ő hangja valami eszméletlenül nem illik a karakterhez,baromi nagy csalódást okozott,pedig az összes közül őrá voltam a legnyitottabb.
A GT-s szinkronhangok rendben vannak,örülök,hogy áthoznak párat a Superbe,pl F Nagy Erika (bár nem azt mondom,Liptai Claudiának jobban örültem volna) és Csuha Lajos.
A podcastes srácok említették,hogy amikor ők ott voltak a szinkronstúdióban,kicsit másképp látták a szinkronbeosztást,szóval még mindig ott a remény,hogy Gohan,Beerus illetve Whis hangja le lesz csrélve.