itachi01 írta:
Valaki írta itt fórumon, hogy UI-val Goku gyakorlatilag legyőzhetetlen, ezért felesleges a sorozatot folytatni, mert nincs neki ellenfele.
A szemmel "ver" dolog valóban ütések. Az első Jiren vs UI Goku ellen épp hogy, de láthatóak Jiren ütései.
Ez az erő, amit Goku képvisel, már túlontúl brutális. Jiren nekem nagy kedvenc, így bevallom elfogult vagyok őt illetően, épp emiatt nagyon sajnálom. Goku ezt a mai részben is lezárhatta volna, ennek ellenére mégis bokszzsákként használja.
Ez nem vall Gokura. Talán fel akarja tüzelni, hiszen tudjuk milyen Goku. )
Nem értek egyet, hogy nem lenne hova fokozni. Hiába lépte túl mondjuk az isteni szintet még nem rendelkezik azzal a többmillió éves tapasztalattal mint mondjuk Beerus. Ráadásul ahogy a részben is említi Whis, az ultra ösztön egy mélyebb lépés az isteni szint felé, azaz még nem érte el az isteni szintet. Az angyalokról ne is beszéljünk. Plusz a 4 kimaradt univerzum harcosai. Lenne itt még bőven téma. A csillagharcosokról szóló movie szerintem sok kérdésre fog választ adni és sok mindent is fog előre vetíteni. Ez az érzésem.
Van egy olyan teória, hogy Goku majd angyal lesz Vegita meg isten. Van is benne ráció lássuk be. Goku tiszta szívű a harc a mindene és nem rest továbbadni a tudást adott esetben, Vegita meg abszolút domináló személyiség, uralkodó személyiség ugyanakkor bölcs is. Persze ez csak egy teória.
Jirenre visszatérve meg az lesz amit írtál, először bokszzságnak használja ami fel fogja bosszantani, itt talán egálban lesznek de Jiren elveszti a fejét és/vagy kifárad vagy tényleg véget ér a torna.
Azzal is vitatkoznék, hogy Goku már annyira erős, hogy értelmetlen tovább fokozni. Azért azt vegyük figyelembe, hogy az ultra instinctet mindig végkimerültség határán érte el, ergo nem fog az olyan könnyen menni a jövőben. Vagyis nem fogja csak úgy feldobni ezt az új formát mint a blue-t szerintem. Rengeteget kell még majd gyakorolnia, biztos vagyok benne.
Végére a megunhatatlan soundtrack:
https://www.youtu...aeXN-MByjU
Esküszöm először még nem tetszett, de ma már abszolút kedvenc.