Szerintem ennek ehhez semmiköze. Teljesen hidegen hagyott volna ennek a harcnak a kimenetele, ha értelmes keretek között történik. Az már más kérdés, hogy kezdéstől baj volt vele.
Oda magának köszönheti a sok kritikát, mait kapott ezért a harcért, mert olyan lett amilyen. Soha nem akartam én írni a történetet, mert akkor már most tudom mi lesz a vége. Az érdekel, hogy ő mit akar és hogyan viszi el odáig.
Ebben lesznek dolgok, amik tetszenek és lesznek dolgok, amiknem. Nem számítottam rá, hogy Pekoms menti meg a dolgot. Arra számítottam, hogy Caesar teszi meg és egyáltalán nem zavar, ha ezt megfogja magyarázni normálisan és nem megint valami ordas böszmeség lesz, mint legutóbb, mikor Luffy kapta el Brüléét. Az érv, amit felhozott Pedroval tiszta és korrekt. Elég nagy Caesar fan vagyok így ez elég jó érv kell legyen.
Szóval ez egyáltalán nem igaz. Amíg normális keretek között történik valami, amit nem vársz egyáltalán nem zavaró. Viszont, mikor egy bullshitet nyomnak le a torkodon, akkor ne csodálkozzon, ha felköhögi az ember.
A mangaka is ember és képes hibázni nem véletlen van annyi dobott manga a világon.
A mi kritikánk és véleményünk határozza meg a manga jövőjét. Bár ez egy One Piecenél már nyilván nem teljesen igaz.