A küzdelmek amiket szeretnék látni:
Sanji vs Snack
Jinbe vs Smoothie
One Piece manga
Snack is ott van a szigeten. Szóval Oven nem egyedüli nagyágyú ott. Bobbinnál meg biztos erősebb a testvérek jó része. Ha itt harc lesz, akkor mindenkinek harcolnia kell majd. Az viszont még hónapokig tartana összességében.
A többiek biztos végig nézik, hogy Sanji harcol Ovennel, főleg miután Brüléé közli mindenkivel, hogy Katakuri elbukott. Montdor büszkesége nem erről árulkodik.
Már meg szerettem volna várni az arc végét de látva a Luffy Katakuri harc végét, azaz legutóbbi fejezetet...muszáj írni róla. Magát az arcot és részeit többször is olvastam amikor kimaradás volt. Szóval többszöri olvasás után maga a harc fel volt építve és meg is volt magyarázva. Nagy vonalakban le is írom, hogy mi történt.Három részre osztanám fel magát a harcot.
Először is, hogy Sunny el tudjon menekülni, Luffy behúzta Katát a tükörvilágba. Itt még csak az időhúzás volt a cél. Azonban mikor Katát megzavarta Luffy evés közben ezért a megcsappant koncentrációja. Ez volt az a pont ahol Luffy rájött, hogy a fejlett érzékelés színe miatt tűnik legyőzhetetlennek. Ezután Luffy kijelenti: A fegyverzet színe erősebb G4 ben, csak az érzékelés színében áll (még) felette.
Több helyen is vannak össze vissza megerősítések szétszórva de ez az oldal pont összegzi mire gondolok.
http://naruto-kun...iece/884/7
A következő szakasz a harcban az a pont volt, ahol Luffynak sikerül pihenőt tartania és átgondolni a dolgokat. Rayleigh azt tanította neki, hogy a haki az erős ellenfelek elleni harcokban fejlődik.
http://naruto-kun...ece/886/21
Amikor Luffy visszatért a tükörvilágba kapja az ívet, azonban ez a rész is folyamatosan kommentálva volt. Szinte minden esetben Katakuri meg is jegyezte, hogy folyamatosan fejlődik az érzékelő képessége és látja már ő is alkalmanként a jövőt. A sérülései ellenére Luffy képes volt elkerülni/mérsékelni Katakuri kritikus támadásait amíg Flampe egyik orvlövésze lábon nem lőtte. Ezt igazolja szintén Katakuri is: Eddig helytállt Luffy.
http://naruto-kun...iece/893/6
http://naruto-kun...ece/893/11
A bökdösődés (harmadik szakasz) után Luffy érzékelés színe már közel egy szinten állt Katáéval. És most nyer értelmet amit kb. 10 fejezettel azelőtt elhangzott. A g4(pláne azon belül is egy új forma) felveszi a versenyt Kata fegyverzetszínével. Egyszerűen minden adott volt egy igazán epic küzdelemhez. Gyönyörű rajzolás, izgalmas képességek...sőt maga az ellenfél is nagy kedvencem lett.
Katakuri kapcsán aki a legjobb mellékkaraktere lett az arcnak /clap/ Kicsit más irányból közelítve örülök, hogy Lola, Chiffon, Pudding, Katakuri stb. a maguk kis családi történeteivel erősítik egymást és ad egy olyan kontextust charlotte családnak ami színesebbé teszi a jellemüket. Kifejezik azt, milyen elcseszett család ahol a megjátszás kötelező.
Ha más nem akkor én viszont felhozom. Pudding és Sanji jelentet nagyon aranyos volt. Mikor kijelenti, hogy örült, hogy a menyasszonya lehetett Pudding számomra megható volt. Jaaaajj és amikor kiveszi a bagót Sanji szájából...és... De kitakarással volt a legjobb. Így teljesen beilleszthető az OP világképembe. Örülök, hogy kaptak közös jelentet. Ebből is látszik, hogy ebben a szálban is nagy volt a karaktergárda. Sok helyszín sok jelenet úgy mozgatva a karaktereket, hogy mindenki megtalálja a helyét. Azt a helyet, ahol jobban meg tudjuk ismerni vagy meg tudja mutatni önmagát.
Azt pedig kérem felejtsük már el, hogy Luffy kijön a tükörből és kikerüli a támadásokat. Luffy elvégezte a dolgát...és valamit valamiért elvén ő már (nagyjából) pihenő pályára áll. Sanji fogja megmenti ez szükséges, azok után, hogy megrúgta Luffyt. Nyilván sok erős ellenfél van a tükör, körül de azt se felejtsük el, hogy Germa a sziget felé tart. És segíteni fognak. Ez is jól van megkoreografálva, hiszen Sanji a kapitányának járó kötelező megmentésen túl, a Winsmoke múltját is le tudhatja.
Beeng szép véleményt, de!
Ezt a jelentett http://naruto-kun...iece/883/6semmivel se tudod kimagyarázni.Ha ez nem lenne, akkor az egyik legjobb harc lehetett volna. De sajnos egy Fairy tail féle megoldás lett.
Nem tudom eldönteni, hogy Sanji éve vagy Kataruki nevetséges veresége volt az arc legrosszabb jelenete.
Luffy nem mondta hogy erősebb a Fegyverzete G4-ben hanem azt mondta hogy a G4 működik Katakuri ellen. A kettő közel sem ugyanaz.
Hát én nem látom a harcnak a nagyszerű koreográfiáját sőt én egy pocsék logikátlan harcot láttam ami a One Piece-re nézve szégyen.
De ez csak az én véleményem ha neked bejött annak csak örülök hisz így megúsztad azt a csalódást amit én érzek.
A harc vége szerintem epic lett, Katakuriban még volt annyi erő hogy kivégezhette volna amikor felette állt, de Luffy megerősítette hogy még visszatér legyőzni BigMom-ot ergó még lesz esélyük harcolni ezért Katakuri úgymond feladta/elhalasztotta a harcot-
Luffy a jövőbe lát most kicsit elvileg ami azt jelenti hogy még mielőtt belépnek a tükörbe látnia kéne a támadást mert a másik oldalt azt tervezik hogy egyből megtámadják őket. De hogy mi fog utána történni az rejtély .
Hát szerintem, aki utálni akar valamit az utálni is fogja azt a dolgot. Sokak szemében ez a harc már az első felében el lett temetve, hiába jöttek közben félig meddig vagy akár teljesen helytállónak tűnő magyarázatok. Nem, valóban nem a legepikusabb vagy legjobb harc a One Piece történetében, de közel sem tragikus. Luffy a történet során nagyon sokszor jött vissza a halál széléről és mondhatni logikátlanul győzedelmeskedett. Egyébként a szememben ez a harc döntetlen lett, főleg amikor megláttam Katakurit Luffy fölé tornyosulni. Utána összeesett az igaz, de szerintem ez lehet előre sejteti amit már leírtam egyszer, hogy Katakuri megmarad Luffy riválisának a későbbiekben. (Ilyen Roger-Fehérbajusz-Shiki módon.)
Én nekem abszolút nincs gondom azzal, ha valaki nem szerette ezt a harcot, de pont emiatt nem írtam az aktuális fejezetekről pár hete, mert a topic annyira negatív, hogy lehúz engem is. Most is kb az utolsó 3 kommentet olvastam el, hogy éppen miről folyik a beszélgetés. De én inkább most megmaradok csak a manga olvasásánál és a saját elképzeléseimnél.
De, hogy ne tűnjön offnak a kommentem.
Montd'Or megjegyzése tetszett Rogerről. Nagyképű, de jól tudja, hogy már túl sok mindent elbaltáztak és kicsit biztos fél, hogy mi van ha nem sikerül elkapni Luffyékat.
Akárhányszor látom Stussyt mindig elfog az érzés, hogy már nagyon szívesen látnám a CP0-t, Luccival és mindenkivel együtt.
Sanji-Pudding dolog jól le lett zárva. Remélem a későbbiekben még szerepelni fog Pudding, a végén talán Sanji oldalán köt majd ki.
Luffy gesztusa Katakuri felé remek volt, ahogy letakarta a száját. A tiszteletadás fontos, főleg, hogy Katakuri is egyenlőként kezelte Luffy-t.
A arc még nem ért a legvégére, de már most érzem az új történet felé a hypeot. Szerettem a Big Mam szálat, de már jólesne a vérfrissítés. Főleg, hogy a Világtalálkozó sok régi ismerős arcot ígér. Igen tudom ellentmondás, hogy vérfissítésként régi karaktereket akarok látni, de érdekel mi van velük.
dungeonlord írta:
Ezt a jelentett http://naruto-kun...iece/883/6semmivel se tudod kimagyarázni.
Hgabi, teljesen egyetértek veled, minden héten leírom ide minden apróságot ami tetszett a fejezetben abban reménykedve hátha a többiek is ezt fogják tenni. Az eredmény viszont semmi, egyedül Jon tud mindig pozitív maradni, pedig általában ő írja a leghosszabb hszeket Persze nem is arról van szó hogy mindig pozitívnak kell lenni, vagy hogy ne kéne felemlegetni a hibákat az aktuális fejezetben. De itt van pl. most beeng posztja. beeng elég ritkán ír. De akkor nagyot csap. Most is így van. Elolvastam a kommentjét, visszaolvastam nagyjából az egész szálat, és néhány igazságot valóban felfedeztem gondolat menetében.
És Deran is jól érvelt. Leszúrhatta volna, de ez a plot armorja és szerencséje mindig is megvolt Luffynak. 1 Hónapja még én is károgtam emiatt elismerem. Mert nem szeretem az ilyet. De ez nem az én sztorim, nem én szabom a dolgokat és szerintem ezt felejtik el sokan. Nem szívesen hozom fel a dolgot de ugyan ez volt a helyzet a Sanjival. Nem akarok belemenni de két chapter után vagy 15 hozzászólás született arról hogy számára halott a karakter. Mert neki nem ez a jelleme, mondták sokan. Kérdem én, honnan tudod hogy mit cselekedne egy karakter akiből annyit ismersz jószerével amennyit az alkotó volt kedves megmutatni neked. Én személy szerint arra jutottam, hogy ráhagyom Odára a dolgot. Nekem eddig átjött amit csinált. Persze ha úgy nézzük hogy leszúrhatta volna Kata Luffyt, hiba volt. De ha úgy nézzük hogy Luffy legendásan szerencsés és számtalan ilyen helyzetből menekült meg, szinte várható volt.
AFR szó szerint valóban nem mondja ki, de G4ben nem dagad fel Luffy keze Kata hakijától. Ez viszont beeng-et igazolja.
És ezzel nem azt akartam mondani hogy szeressétek meg újra Sanjit vagy ezt a fightot. Mert tényleg vitatható, és kinek a pap kinek a papa. De szerintem annak nincs értelme hogy minden egyes alkalommal elmondjuk hogy mennyire hulladék ez a harc, mert ahogy Hgabi is mondja, kicsit visszaolvas valaki vagy netalántán jön egy új fórumozó és automatikusan ilyen negatív hangnemben fog írni, vagy esetleg megváltozik a saját véleménye a tömeg miatt.
Egyszerű a faktor nem olvasol kommenteket mielőtt ide írsz. Én se olvasok előtte soha. Elolvasom a fejezetet és leírom róla a véleményem. Így nem befolyásol senki.
Érdekes módon rám valamiért nem hatnak a kommentek nem lehet, hogy ti vagytok akarat gyengék? Esetleg nincs egyéni véleményetek? Miután elolvasom a kommenteket is 100-ból egyszer változik a véleményem és az is a tévedésemből fakad, amire rávilágítanak.
Azt azért ne várjátok el, hogy hazudjak a kedvetekért, hogy hú milyen jó ez a harc. Milyen badass már, hogy Luffy még mindig talpon van... nevetséges.
Akit befolyásol a fórumon a hozzászólás az ne olvassa addig a fórumot ilyen egyszerű.
Még a gondolat is nonszensz, hogy itt valaki nem írhatja le a negatív véleményét, mert rátok hatással van. Az eszem megáll.
Mind Beeng, mind Deran hszét szívem szerint szétszedném, de én erre a harcra már fejezetek óta egy betűt nem vagyok hajlandó pazarolni és tartom magam hozzá. Nem méltó arra, hogy én emiatt érvekkel és linkekkel felépített hszt írjak.
Már tudomást se veszek a harcról csak elolvasom és átlépek rajta, ahogy Sanjival is teszem az arc közepe óta. Már idegesíteni se idegesít beletörődtem, hogy ellett rontva és ez ilyen is marad.
Az a nagy baja itt egyeseknek, hogy képtelenek elfogadni azt, hogy nem ők a mangaka és nem minden úgy alakul, ahogy a kis lelküknek az jól esett volna Engedjétek már meg Odának, hogy úgy írja a saját sztoriját, ahogy ő akarja
Mint leírtam a hozzászólásomban, nekem a topic hangulata nem a véleményem befolyásolja, hanem a kedvem teszi tönkre. Ezen nem kell kiakadni, ez az én egyéni problémám. (Szerk.: Megnézve az előző kommentem valóban félreérthető. De, mint most írtam ott nem a véleményemről, hanem a kedvemről esett szó.)
A másik, amit mondtam, hogy nincs gond a negatív véleménnyel, főleg ha az őszinte.
Erre pedig, mint te is írtad megoldásként Hiei, nem olvastam a topicot pár hete.
Ugrás a fórumra: |