beeng. Szerinted miért került oda Luffy ? Hogy megtudja mi az a Haki. Amazon Lillin kb mindenki tud használni hakit akármennyire is gyengék. Ezért lepődött meg mindenki a király hakitól. Meg mit érsz ha van egy gyenge fegyverzet színed ?
One piece. Ki nyerne harcban ?
Fujitora vs Katakuri:
Egy admirális parancsnok - és Yonkou szint között mozog valahol, tehát egy epic fight után Fujitora győz.
Garp vs. Sabo:
Fiatalon mindenképppen Garp, de most már Sabo nyerne olyan 65:35 arányban, mivel ő talán még Jack-kel is egálba lenne. ( Mondjuk ezt valószínűtlennek tartom. )
Sanji vs Perospero:
Annak ellenére, hogy Sanji az egyik kedvenc karakterem, azt mondom Perospero nyerne. ( Persze nagyon nehezen. ) Azért mégiscsak 700 milliós bounty-val rendelkező pasas.
Jozu vs Kizaru:
Az első csatában leírt véleményem miatt Kizaru win.
Enel vs Zoro:
Mindenképpen Zoro, ő még a legerősebb parancsnokokkal is felvenné a versenyt, mégha le is győznék őt, vért izzadnának ellene.
Law vs. Lucci:
Inkább Lucci, ő jelenleg talán Perospero szintjén lehet.
Én csak a Sanji vs Perosperot emelném ki, és itt nem értek egyet veled, Giovanna
Perosperonak valóban 700m verdíja van, de abban is szinte biztos vagyok, sőt, 100% hogy Perospero sokkal régebb óta van a "szakmában", a kalózkodásban mint Sanji, így sokkal több ideje volt összepakolni ezt a 700 millás vérdíjat.
Ebből kifolyólag ez a 700 milla nem is tűnik olyan vészesnek, illetve Perospero nem parancsnok, de ha az is lenne, biztos nincs Katakuri szintjén, és amúgy is jóval utóbbi alá sorolom az erőviszonyokat illetően.
Sanji Diable Jumbe technikája egyébként is tűz alapú, így képes megolvasztani a cukorkát, szal haki nélkül is képes lenne felvenni a harcot Peros ellen, illetve még Sanji gyorsaságát is fégyelembe véve, én egy szoros küzdelemben Sanji-t hozom ki győztesen és úgy gondolom, ez kiváló szintlépés lenne számára.
Akainu vs Garp (a legjobbak háborújában)
Akainu már rég felülmulta a 2 legendás tengerész erejét. Még timeskip elött.
Pofonok nélkül nem ússza meg Akainu, de nagyjából Wb féle harc lenne köztük.
80% Akainu win.
Cracker vs Law
Erről már írtam egyszer. Lawnak nagyobb esélye van Cracker ellen, mint Luffynak.
Law képessége miatt szívja meg Cracker. Law orvos és Cracker testileg gyenge. Room alatt Law bárhol képes teleportálni. Így hamarabb harcképtelené tudja tenni Crackert.
Ezt a harcot Lawnak adom.
Szerk:
Itt a kövik:
Jozu vs Sengoku (arany vs gyémánt)
Kid vs Zoro ( xD)
Brook vs Moria
Kuma vs Doffi
Wb vs Luffy és Kataruki
Pedro vs Brook
Kizaru vs Fujitora
Jinbei vs Oven
Jozu vs Sengoku (arany vs gyémánt):
Fiatalon mindenképpen Sengoku, viszont most meg Jozu nyerne a végén ez 100%. Az öreg Sengoukut én parancsnoki - és Doflamingo szintje közé tenném valahol. Plusz Jozu egy élő tank, aki ellen Jack is vért izzadna.
Kizaru vs Fujitora:
Egy szinten vannak, én Kizarut egy ici-picit esélyesebbnek látom, mivel ő lehet a világ leggyorsabb embere. 51 : 49 a fényembernek nálam.
Jinbei vs Oven:
Inkább Jinbei, őt Perospero szintén mozoghat, aki szerintem erősebb, mint Oven. 60 : 40 a halembernek.
WB vs Luffy és Katakuri:
Még mindig Fehérbajusz nyerne, betegen is egy állat volt, még mindig túl sok lenne nekik az ereje.
A többire majd később válaszolok, miután pár ember hozzászólt.
Jozu vs Sengoku
Szerintem Sengoku hakija van olyan erős, hogy ne okozzon neki olyan hatalmas problémát Jozu démongyümölcse. Ebben a küzdelemben, nem csak Jozunak van hatalmas fizikai és nyers ereje, hanem Sengokunak is, ezt a háborúban láthattuk. Én nem gondolom hogy még Sengokunak különösebb gondot jelentsen a kora, a háborúban erre nem nagyon volt utalás, két év alatt lehet gyengülhetett, azonban szerintem még nem annyit, hogy emiatt kapjon ki Jozu ellen. Még ha egy rázós küzdelemben is, de én még mindig Sengokut hoznám ki győztesnek.
Kid vs Zoro
Erről nem szeretnék nyilatkozni, egyszerűen semmit nem tudunk Kidről fogalmam sincs, hogy ítéljem meg. Hallottunk róla meg minden, azonban nem tudunk semmit a történtek mögötti háttérről. Bege képességeit sokkal jobban megtudnám ítélni, még Urouge erejét is bátrabban lőném be, mint most Kidét.
Brook vs Moria
A mostani történetszálban látottak alapján már szerintem Brook képes lenne győzni, Moria eléggé elbizakodott és öntelt, sokkal nagyobb hite van a képességében, mint aminek lennie kellene.
Kuma vs Doflamingo
Ezt is passzolnám inkább Kuma miatt. Szerintem teljesen más lesz amikor legközelebb látjuk.
Fehérbajusz vs Luffy és Katakuri
Ez nagyon jó kérdés. Na Fehérbajusz az, akire lehet mondani, hogy a betegsége hatással van a teljesítményére. Mindegyikükről lehet tudni, hoy jól bírják a fájdalmat és hatalmas pusztító erejük van, de még szerintem így is lehet, hogy Fehérbajusz nyerne, ha "csak" rájuk kéne figyelnie. Bár azt meg kell jegyezzem, hogy az Öreget nagyon lefárasztanák.
Pedro vs Brook
Brook előnyben indul olyan szempontból, hogy nem hat rá az electro. Azt nem tudom, hogy Pedro tud-e hakit használni, azonban lehet illene neki tudni. Igaz Brook nem tud, de ez még szerintem nem jelentené a vesztét. Nagyjából egy szinten lehetnek. Pedro szerintem Sulonggal nyerne. Brook sokat erősödött és hakival szerintem feltudná venni a versenyt a Sulong ellen. Az eddig látottak alapján én nem tartom a Sulongot mindenhatónak, láthattuk Carott esetében is, hogy nála inkább hasznos volt, mintsem overpower.
Kizaru vs Fujitora
Két nagyjából egy szinten lévő egyénről beszélünk. Szerintem a küzdelem két dolgon múlna, egy a haki erőssége, kettő a képesség. Kizaru képessége szerintem hátrányosabb Fujitorára, mint Fujitora képessége Kizarura, de ez csak egy megérzés. Fujitora nem hiszem, hogy gravitációval lent tudná tartani Kizarut. A képességben ezért én Kizarut mondanám jobbnak, ebben a küzdelemben. A haki meg jó kérdés, ha Kizaru hakija erősebb, akkor egyértelműen Kizaru nyerne, azonban ha Fujitora hakija erősebb, azzal még megtudja fordítani a küzdelem végkimenetelét.
Jinbe vs Oven
Szerintem is Jinbe nyerne és abban is egyetértek, hogy Jinbe inkább Perospero szinten, de azt is simán kinézem, hogy Snack szinten mozog. A képessége hasznos lehet Oven ellen és szerintem bölcsen tudja használni az ismereteit ellene. Hakiban igaz nem lehet akkora ég és föld különbség, azonban szerintem Jinbe hakija erősebb, szóval mint, ahogy az elején írtam, szerintem Jinbe nyerne. Sanjitól is elvárnám, hogy legyőzze őt.
WB vs Luffy és Katakuri.
Abban az esetben, ha Luffy még nincs egy erősebb parancsnoki szinten, WB-nek adom a győzelmet. Luffy vs Katakuri harc után okosabbak leszünk. Mivel én mondtam, hogy egy Yonkou ereje 2 parancsokéval/admiráliséval lenne egálban, talán...És ez még nem biztos. Most még WB-re fogadok, bár én sem tudom igazából, hogy miért.
Ha már nem lesz a héten manga azért ne üljön le a topic. XD :
Borsalino vs Katakuri (fenysebesség vs jövőbe látás)
Craker vs Katakuri
Kuzan vs Sabo
Brook vs Amande
Sanji vs Pekoms+Mont'Dor
Chopper vs Tamago
Franki vs Smoker
Zoro vs Smothie
Law vs Jinbe
Pika vs Perospero
Shanks vs BM
Vergo vs Pekoms
Senki?Akkor kezdem én.
Borsalino vs Katakuri
Fénysebesség nem létezik az op-ban. Legalábbis a fény logiánál nem.
Kizaru gyors, de nem olyan gyors mint egy fény logiának kellene.Kizaru inkább teleportál a képességével.(Eddigi harcai alapján mondom)
Mind2 lövészek és jó közelharcosok,de a mochi nem a legjobb a fény ellen. Kizaru nem a leggyorsabb ember, de a támadásai valóban fénysebességű. Kataruki max felét képes hárítani.
Ezt a harcot most Kizarunak adom a képessége miatt.
Kizaru erejét a legnehezebb megsaccolni az admirálisok közül. Az a legnagyobb problémám a karakterével, hogy még nem harcolt a teljes erejével .Ő inkább laza és troll személy, aki inkább szívatja az ellenfelét.(Wb is körbe röhögte)
Ugrás a fórumra: |