Szóval Fénysebesség - Kihangsúlyozom, hogy ne tűnjön OFF-nak a hosszú levezetés.
Nem kell elájulni az Admirális rangtól, csak te gondolod, hogy az valami szentírás és istenjobbkeze dolog, az Admirálisok parancsnoki szinten vannak, semmiképp sem Yonkou vagy ahhoz közeli, máskülönben 3 admirális és 3 al admirális szétkaphatna egy komplett császárságot, ha pedig figyelmesen követted a marinefordi eseményeket, de Kizaru és Aokiji meg sem erőltették magukat ...Szinte nem is harcoltak, csak Akainu villogott akivel origamisat játszott WB.
Nekem Jozu és Marco egy Katakurihoz képest óriási csalódás, Marineford-nál szerintem Oda nemigazán tudta még belőni a parancsnokok valódi erejét, viszont azt láthtattuk, hogy Marco villogott Kizaru ellen, illetve kijönnek a gyümölcs vs gyümölcs elleni hiányosságok is.
De, hogy feltegyek magamnak is egy kérdést ami téged is foglalkoztat, mivel erre még nem válaszoltam tisztán: Miért nem használta eddig Kizaru a fénysebességét, ha képes rá? Én úgy gondolom, hogy pont azért, amiért Luffy sem vetette be Doflamingo előtt a G4-et, egyszerűen nem volt indokolt, vagy Oda nem tartotta indokoltnak...Luffy is a Gyojin szigeten elephant gunnal szenvedett a bárkával miközben egy king kong gunnal 1 csapásra szétcsaphatta volna, mint a Dressrosai félsziget felét. Ha akkoriban felmerült volna az elmélet, hogy TALÁN van G4 neki, akkor miért nem használta és jöttek volna a hozzád hasonló kijelentések, hogy "hát nem is képes rá" meg "Oda kivette mert túl OP lenne"
De mint mondtam, Kizaru használt fénysebességet vagy ahhoz közeli gyorsaságot Sabaody-n. Az, hogy Marineford-nál miért nem alkalmazta, fentebb megválaszoltam.
Szerkesztette: Csilla1050 - 2018.02.25. 13:07