Jó kis hozzászólások!
De amúgy tényleg el tudnám viselni ha Goku és Vegita tényleg fuzionálna. Na meg ahogy változnak ezek egyik szintről a másikra tényleg nem lepődnék meg a 2. szintű isteni erőn.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
12 universum van van még pusztítás isten akik gondolom többet akarnak mint amilyük van
Szerintem valaki majd ellopja a szuper gömböket vagy lesben van egy 3 . pusztítás isten mit keres ott 6 isten szintű alak arra fele
és jelenleg WHis és Vados a legerősebbek (akiket ismerünk)
Rotcsa írta:
Erősebb, mint egy Isten? Nem! Akkor meg miért nevezzük így? .
Shiro írta:
Istenfeletti Csillagharcos, Saiyan Beyond God, Kami o koete Saiya-jin. BG?, SBG?
Ezt az állapotot, vagy erőszintet Goku és Vegita Whis-el való edzése közben éri el.
A rengeteg edzés és a KI-jük irányításának tökéletesítésével olyan hatalmas erőre tettek szert alap formájukban, mely meghaladja a korábbi SSJ3, vagy az Ultimate szint erejét
Megj: nagyban hasonlít az Ultimate szinthez, hiszen mindkettő egy olyan állapota az alapformának, aminek köze van az istenekhez.
Megj2: Az elnevezés a Dragon Ball Heroes -nevű játékból van, ahol ez az állapot egy átváltozásként van jelen, ahogy pl sok más játékban Gohan Ultimae szintje.
Rotcsa írta:
Erősebb, mint egy Isten? Nem! Akkor meg miért nevezzük így? .
Dehogynem. Birsalmát és Whiskast leszámítva Goku az összes istennél erősebb. Oké, hogy a Föld Kami-ja inkább csak egy tisztség, de pl Kaito faja szerint istennek számít. S őt meg aszem Nappa leverné. (Ez a 7-es univerzumra értendő, még mielőtt valaki Csámpással jönne csárdásozni. XD)
A beyond godra meg szerintem ez egyszerű magyarázat:
Shiro írta:
Istenfeletti Csillagharcos, Saiyan Beyond God, Kami o koete Saiya-jin. BG?, SBG?
Ezt az állapotot, vagy erőszintet Goku és Vegita Whis-el való edzése közben éri el.
A rengeteg edzés és a KI-jük irányításának tökéletesítésével olyan hatalmas erőre tettek szert alap formájukban, mely meghaladja a korábbi SSJ3, vagy az Ultimate szint erejét
Megj: nagyban hasonlít az Ultimate szinthez, hiszen mindkettő egy olyan állapota az alapformának, aminek köze van az istenekhez.
Megj2: Az elnevezés a Dragon Ball Heroes -nevű játékból van, ahol ez az állapot egy átváltozásként van jelen, ahogy pl sok más játékban Gohan Ultimae szintje.
Ha van is ez a beyond god-forma, akkor nem igazán lett bemutatva az edések alatt. Egy részre emlékszek, amikor Whis magyarázott nekik valmit a ki-összpontosításáról, de valami történt. Vagy akkor jöttek Champa-jék, vagy Beerus ásított megint egy akkorát, hogy majd felrobbant a fél bolygó, ezért nem lett rendesen kifejtve,hogy mit is akar Whis, alkalmazni meg pláne nem alkalmazták.
Aztán jött ez a kékhajú sayian, akit sokan nem tudtak hova tenni. Én azt hittem, hogy ez már egy amolyan szuperharcos szintje az Isten -szintnek. Ezért is lepődtem meg, hogy Freeza hogy képes Istennel harcolni. Mivel ha "rendelkezik az istenek erejével" (-by Goku ) akkor lényegében isten. Inkább azt kellett volna mondani, hogy "rendelkezik az Istenek technikáival" Vagy: "Istenek által edzett, Istenek edzését végezte", stb
Bár az tény és való, hogy ez a fajta magyarázat: Beyond God Base formra épülő SSJGSSJ (kékhajas izé) (nekem, kizárólag) magyarázatot ad arra, hogy hogyan harcolhatott Freeza vele. Így már oké, de ez, hogy két szálon fusson 2 SSJ-forma, azaz a normal ssj1,2,3, valamint a base és az arra épülő Chou SSJ-szintek, nekem sok!!! Remélem ezt Toriyama sem gondolja komolyan...
Szittyka írta:
"Kaioshin-t már lehet istennek mondani, hisz benne is van a nevében, hogy isten."
Ha a kaio terület királyt jelent, akkor a kaioshin nem új terület királyt jelent?
Ezt nem kötözködésképpen mondom, csak kíváncsi vagyok.
Szittyka írta:
Kajak?
Akkor a shinsekai mit jelent?
Mert úgy tudom az meg újvilágot jelent.
Rotcsa: Szerintem Toriyama már jó ideje nem tudja, hogy pontosan mit ír Legalábbis a logika erősen hiányzik belőle. A sárga hajú SSJ csak azért lett visszahozva mert szerintem a fanok imádják meg így még több figurát tudnak eladni.
Én annak örülnék, ha a régi SSJ-k ellennének felejtve, és ez a kék lenne az alap ebből meg lehetne építkezni.
De nincs gond lefogadom, hogy a következő részekben fogunk még látni új SSJ szintet Gokutól
Őszintén én meg azt nem értem, hogy miért isten egy isten itt? Hiszen itt nem igen van semmi olyan különleges erejük amivel annak lehetne hívni őket. Attól, hogy úgy hívják, vagy olyan technikákat edzést hajt végre amit isteninek lehet nevezni abban mi az isten? Ha már egy "halandó" mint Goku is képes azokra? Vagy azok elsajátítására.
Goku meg Vegita azért erősen nem halandó, mivel tisztavérű Saiyanok.
Akkor lesz fura az egész, ha pl. Gohan képes lesz a kék SSJ-re. Bár Goku vérvonala miatt az is magyarázható szóval mindegy.
goku5 írta:
Őszintén én meg azt nem értem, hogy miért isten egy isten itt? Hiszen itt nem igen van semmi olyan különleges erejük amivel annak lehetne hívni őket. Attól, hogy úgy hívják, vagy olyan technikákat edzést hajt végre amit isteninek lehet nevezni abban mi az isten? Ha már egy "halandó" mint Goku is képes azokra? Vagy azok elsajátítására.
Ugrás a fórumra: |