Ha már szóba került ez a téma,nem lenne egyszerűbb kikapcsolni ezt a like,dislike butaságot?
Véleményem szerint indokolatlan,és igenis akár beismeritek akár nem ez bizony konfliktus forrás.
Elejét és végét lehetne venni az egésznek,ha van valakinek valami problémája le lehetne írni face to face.
Persze kulturált verzióban.
Ami a dolgok intézésnek a legbecsületesebb és legegyenesebb dolga lehetne.
De semmi sincs így; mert benyomja a görcs a dislike buttont izomból,indoklás meg semmi.
Azért ez sunyi dolog ha végig gondoljátok.
Régen normálisabb volt a fórum és ezt nem megbántásból írom nem az a szándékom.
De itt valami tényleg rohadtul félrement és ezért döntöttem úgy, hogy abbahagyom az egész tevékenységemet egy jó időre.
Igen engem is ért sérelem és úgy gondolom még a mai napig is igazságtalan volt az eljárás velem szemben.
Bakker szándékomban állt belinkelni a saját facebook profilomról a privát fényképeimet Japánról,a kollégákkal való összeröffenésről,Toei látogatásomról stb.
De minek?
Egyvalakinek mutattam meg és az lett amitől tartottam az egész átment véres szájaskodásba;meg gyűlölködésbe.
Ohh az egyetlen magyar srác,hogy a picsába jutott el idáig. satöbbi satöbbi.
A saját igazságérzetem nem hagyta a tényt akkor ,hogy Xindrix linkelte az "okosságot" másoknak ami bődületes faszág volt,mert ő az elferdített interneten képes mindig megtalálni a frankót.
Utána lehet járni mindennek a neten,még annak is amit egy belsős kolléga osztott meg velem. (irónia on)
Végignéztem AnimeAjay csatornáját jómagam és a kollégák is a fejüket fogták,a srác szarul és hülyeséget magyaráz.
Dühítő,hogy az ember még a véleményét sem írhatja le különösen akkor ha egy buta ember mások butaságával tömi tele a fejét itt.
Én nem tudok (és nem is akarok) azzal mit kezdeni aki nem látja a fától az erdőt,aki nem lát az orránál tovább.
Most nem a spoilerek linkeléséről irok az legyen Ken Xyro dolga és Hermsé.
Ismerek olyan kollégákat akik olyan nagy sikerű sorozaton dolgoznak mint a One Piece vagy a Shingeki no Kyojin,és még egyszer nem nagyképűségből írom.
De a vicc,hogy annyi mindent ki lehett volna hozni az egészből,erről Shiro neked is írtam privátot.
Tömören Interjú japán volt és jelenlegi Toei-s ismerősökkel ráadásul Ingyen baszki.
Akik a valódi és élest dolgokat mondják kendőzetlenül.
De a fotelember tudja,hogy amit én írtam az ostobaság és sületlenség.
Szóval ha nem kell részemről rendben akkor is és most is ezt gondolom.
"Ennyi idősen gáz a fórumozás"; biztos sokan így gondolják. Meg még mondják is.
Meg még azt is ,hogy ne vegyek komolyan egy animés oldalt,én a kezdetek óta itt voltam amikor alig voltunk 50-en igaz más Nick névvel, szerintem szörnyű hová tartanak a dolgok most. Trend lett sajnos a cinizmus.
Nekem szívügyem volt az oldal sőt támogató is voltam. Nem felhánytorgatásból írom.
De Ti maradtatok az egyetlen legnagyobb aktív közösség ha nektek az jó ,hogy ilyen hszk-el van tele a fórum és igen én leszek az aki kimondja mert a többiek rezelnek mint az állat és nem nevezik őt a nevén én kimondom Goku5-nek ultimátumot adnék,hogy változzon meg igenis pozitív irányba,és legyenek érdemi,tartalmas hozzászolásai,ne legyen hatásvadász,hsz gyártó és csak írjon valamit mert tartani kő az első helyet ugyebár. -.-
Mindegy a hsz tartalma,az le van szarva.
Jah az ügyet egyébként még aznap lezártam ,semmi gond ahány ember annyi vélemény.
A végén megkaptam az óvodás jelzőt. Abba rúgtál bele Shiro akibe nem kellett volna,erről ennyit.
Nem kell azon csodálkozni,hogy a normális emberek messze elfogják kerülni a fórumot ha az adminok nem tesznek ez ügyben semmit sem.
A többi rajtatok áll ezután megfogadjátok-e vagy sem amit írtam. Ha mégsem történik változás max annyit teszek,hogy elengedem az egészet és nyugtázom a szép 10 évet,öröm volt veletek együtt felnőni ez nem gúnyból írom .
Volt akivel személyesen is ütköztem,egy pohár sörre,egy jó beszélgetésre.
Hogy lesz -e még plusz 10 év azt az idő megválaszolja.
Szívből kívánom,hogy legyen úgy.