Amúgy az is jól néz ki már, hogy a fél küzdőteret már szétrombolták.
Már amúgy is elég ennyi 4 harcosnak, ami csak fogyik. A másik felét meg lehet ezután robbantják szét. Lehet teljesen el is pusztul a küzdőtér a végére.
Dragon Ball Super Anime
Amugy ma láttam egy érdekes képet és tényleg igaz.
Figyeljetek már, Gokunak sokkal rossszabb a múltja mint Jirenek.
Az ő szüleit is megölték, Frieza felrobbantotta a szülő bolygóját aki éppen valahol a közelben fekszik, a saját bátyja kiakarta nyírni és a mesterei és a barátai is meghalnak általában (vagy ő maga párszor, bár a Cell ellenit leszámítva az elsőt lazán vette)
Szerk: Jiren kicsit olyan mint egy Goku aki a jó út helyett a rossz útra tért inkább. Az nem ok, hogy meghalt akkor gyereként a mestere Jirenek, valószínűleg utána is volt akitől még tanult és nem magától lett ilyen erős.
Az is lehet h UI Gokuval meg egálban lesznek, nem tud győzni senki, aztán Goku mondja neki h hej nekünk vannak sárkány gömbjeink és simán feltáűmasztunk bárkit. Jiren meg kiejti magát. Gokuék mindenkit vissza hoznak és kész.
Amúgy Freeza-val tuti h terveznek valami nagy dolgot, mert már annyiszor kiütötték, és sosem esett ki
Vegita se akarta visszakívánni a Vegeta bolygót és a népét! Nem hinném, hogy ez is csak úgy menne.
Amúgy egy falu kiirtása nem olyan mintha egy egész bolygót pusztítana el valaki. Jó kérdés ki volt Jiren falujának elpusztítója és hogy tényleg olyan erős vagy csaj Jiren vált az erő megszállottjává és nem is vette észre mennyire túlszárnyalhatta azt. Vagy eleve Jiren falujában kik és milyen erős lények élhettek?
Dermesztő meg itt a sötét ló! Hogy mi lesz vele az tényleg jó kérdés. Biztos lesz még valami haszna lépése. Bár a mostani erejével nem sokra megy Jiren ellen.
Szerintem bolygót csak a super dragon ballok használatával lehetne visszahozni erre a sima dragon ballok nem lennének elég erősek.
Nem tudom szerintem valami csavaros kívánság lesz olyan amire senki nem számít. Pl. Zeno sama hadd rendezzük meg ismét az erő nagytornáját. Ami azt jelentené, hogy ismét fel kéne támasztani az univerzumokat.
Majd ha Jiren ökölözzik egy kicsit Gokuval akkor megérti, hogy el kell engednie a múltját és lefog mondani a kívánságáról csak figyeljétek meg.
Na elnézést, OFF-olok egy kicsit, nem tudom épp mi a téma most, de úgy érzem, le kell írnom a végső véleményemet a DB Super-ről, most hogy hamarosan vége lesz, talán ez a platform az, ami a legmegfelelőbb erre. Akit nem érdekel, ne olvassa. Főképp a karakterekre fogok kitérni, ki mekkora rivaldafényt kapott, ki mennyire volt hanyagolva, stb.
Alapvetően számomra vannak kedvelt, és nem igazán kedvelt karakterek a DB univerzumban. Akik a kedvenceim: Piccolo, Gohan, Tien, Freeza, Roshi, újonnan pedig Beerus, Whis, és Toppo. Akiket nem igazán kedvelek: Trunks (sem a sima, sem a future), Goten, Buu, C17, C18, és vannak számomra semleges karakterek, Goku és Vegita, akiket hol kedvelek, hol meg unok már. Na, ha globálisan nézzük a dolgokat, akkor Zseniálisteknőssel nagyon jól bánt a sorozat, legalábbis a legutolsó Saga. Megkapta azt a tiszteletet, és elismerést, amit én mindig is szerettem volna látni. Ez egy hatalmas piros pont. Tien, hát... Oké, visszahozták őt is 1-2 jelenet erejéig, igazából örültem annak is. Dermesztő visszahozását is jó húzásnak gondoltam, de belőle többet is ki lehetett volna hozni. Persze még nem írom le, hiszen még nem esett ki, hátha alkot még valami maradandóbbat. Utolsó pozitívumként említeném meg, hogy a gyerek Goten, és Trunks nem volt bele erőltetve a sorozatba, a helyén volt kezelve, hogy ők nincsenek azon a szinten, mint a felnőttek. Na, ennyit a pozitívumokról... Jöjjenek számomra a negatívumok... Az egész széria, ha globálisan nézzük, egy Goku-Vegita kizárólagos Show volt... Ezért is írtam, hogy bár kedvelem őket, de baromi unalmas hogy minden róluk szól. Csak ők ketten voltak futtatva, a többiek végig hanyagolva voltak. Aki látta a Z-t, az tudhatja, milyen elemi hangulata volt annak, hogy az élmezőnyben 4-en 5-en is ott voltak. Piccolo, Gohan, Trunks, Vegita, és Goku. Folyamatosan versengtek, egyszer ez, másszor az volt erősebb, egymást próbálták felülmúlni, jöttek az ilyen-olyan átváltozások, és képességek, nagyon izgalmas és kiszámíthatatlan volt. Itt meg voltak ketten, oszt jónapot. Piccolo, Gohan jó nagy ívben le volt szarva. És nemhogy valamelyiküket a kettő közül felkarolta volna a sorozat, hogy "na most veletek is kezdek valamit" ó, nem... Visszahozta Future Trunks-ot a semmiből, és ő kapott egy egész Sagát... Oké, ez személyes vélemény, de Future Trunks szerintem eleget szerepelt a Z-ben, szépen visszament a saját idejébe, és az élet ment tovább. Miért kellett őt visszahozni ahelyett, hogy Gohannal vagy Piccolo-val kezdtek volna inkább valamit? De oké, gondoltam, majd egy későbbi Saga velük is foglalkozni fog majd. Aztán eljött a nagy torna. Agyaltam is végig, teóriázgattam, hogy Piccolo és Gohan majd most fog valami nagyot dobbantani, végre ők is megkapják azt a tiszteletet, ami a Z óta jár nekik, és mi lett a vége? Na mi? Hát az, hogy hagyták őket a fenébe, és ezt a (már elnézést) nyomorult C17-et kezdték teljesen indokolatlan módon, a semmiből előhúzni, futtatni, és az egész tornáról gyakorlatilag ellopatták vele a show-t... Gyanítom amúgy, hogy még most sem döglött meg, mert nem X-elték ki a fejét, de engem már nem érdekel ez se. Az evok macik sírva könyörögnének ezért az összkép-tönkrevágós receptért, amit C17 az utóbbi időben leművelt. Több hozzászólásomba is kiakadtam már C17 indokolatlan erejére, persze azokat legtöbbször törölte az admin, remélem ezúttal ezt nem fogja. C18 is bőven többet szerepelt, mint amennyit Piccolo, Gohan, Tien, vagy akármelyik kedvenc karakterem. És ne mondja senki, hogy ők gyengébbek, meg stb. Piccolo-ból most hírtelen 5 olyan teóriát is tudnék gyártani, hogy hogyan hozhatná szintre magát a többiekkel. És nem olyan hülye mondvacsinált dolgokat találnék ki, mint amit C17-nek kitaláltak, hogy csíra katonák ellen harcolt egy szigeten, és azért lett ilyen univerzumokat túlszárnyaló ereje... Hogy csak az egyik elképzelésemet megemlítsem hirtelen, Piccolo elmenne a namek-ra, magába olvasztaná az összes Namek-et, ezzel létrejönne az Ősnamek, akiből az egész faj származott annak idején. Kapna új aurát, úgy formát, erőszintet, és kész. Itt van az isteni erejű Ős Namek harcos. De nem, valami miatt nem lépték meg ezt a készítők. Szartak Piccolo-ra, és számomra máig teljesen érthetetlen módon C17-et szedték elő újra. Akkor már miért nem Nappát? Recoom-ot, Captain Ginev-et, Cell-t, vagy akárkit? Mind hülyeség lett volna, de nem akkora, mint C17... Utálom... Nekem az egész sorozatot elcseszte ez a hülyeség. Persze, még mindig gondolhattam azt, hogy a Super egy olyan széria, ahol minden régi szereplő szép sorban megkapja majd a kellő játékidőt, és dicsőséget. Truns-nak ott volt a Black Goku Saga. Gokunak, és Vegitának ott volt végig az egész széria. C17-nek a nagy torna (gondoltam én naivan), de aztán jött a hír, hogy vége a sorozatnak! Tehát ennyi! Ezek a karakterek megkapták a dicsőséget, és a játékidőt, a többieknek meg kalap kabát! Menjenek amerre látnak! Na, ez volt az a pont, ahol végleg elegem lett. Én komolyan, megszállottja voltam a szériának, minden hibája ellenére vártam az újabb és újabb részeket, a Fuji tv-ről néztem stream-en az epizódot minden vasárnap hajnali 1-kor, full japán szinkronnal, felirat nélkül. Nem értettem belőle semmit, de annyira érdekelt, hogy akkor is megnéztem. Én megadtam neki a bizalmat. És ezt a bizalmamat képes volt a legutóbbi néhány részben teljesen lerombolni ezzel az undorító androiddal. Meg ahogy Toppo kiesett legutóbb... Amúgy kicsit nem is bánom hogy így történt, nagy érvágás lett volna nekem hogy véget ér a sorozat, mert nagyon imádtam, de a végére szerencsére jól elcseszték nekem, úgyhogy így legalább nem fogok bánkódni rajta. Hát ez a véleményem a sorozatról. Évekkel később lehet hogy máshogy fogom látni a dolgokat, meg hátra van még a lezárás, de számomra már csak akkor tudna valami minimálisan is pozitív végeredménnyel zárni a sorozat, ha Jiren, vagy Dermesztő nyerné meg a tornát, és ők kívánhatnának valami merészet. Egy ilyen lezárás még némileg mentené a menthetetlent. De igazából nem nagyon látok ebben se rációt...
Jaeger írta:
Szerintem bolygót csak a super dragon ballok használatával lehetne visszahozni erre a sima dragon ballok nem lennének elég erősek.
Nem tudom szerintem valami csavaros kívánság lesz olyan amire senki nem számít. Pl. Zeno sama hadd rendezzük meg ismét az erő nagytornáját. Ami azt jelentené, hogy ismét fel kéne támasztani az univerzumokat.
Majd ha Jiren ökölözzik egy kicsit Gokuval akkor megérti, hogy el kell engednie a múltját és lefog mondani a kívánságáról csak figyeljétek meg.
Szerintem elég szépen kifejtette, miért nem. Az, hogy nem kedvel 1-2 karaktert az mellékes, leginkább az zavaró számára, de biztosan sokan másnak is, hogy a super nagyon Goku-Vegeta központű lett, de szegény Vegeta ha a végén nem kap perfect blue-t, akkor ő is mehetett volna a süllyesztőbe
Én egyetértek vele részben, mondjuk én kedvelem c17-et és a karaktere is tetszik, így örültem, hogy villantott, de megtudom érteni a Gohan és Piccolo fanokat is, akik többet vártak. Future Trunks saga nekem speciel unalmas volt, a végén Vegetto érdekes volt, de azon kívül, hogy ide-oda mászkáltak az időben, semmi sem történt...A végén a Zenos lezárás meg egyáltalán nem tetszett, a mangában legalább nem vitték annyira túlzásba Zamasu ámokfutását.
Hát, sokaknak azért nem tetszik az Star Wars 3. része, mert nem szeretik az evok macikat. Az előzmény trilógia 1. része meg, mert utálják Jar-Jar-t. Eddig nem gondoltam, de egyetlen karakter valóban képes lerombolni az összképet. És mivel a Super egyértelműen erre az utolsó Saga-ra lett felhúzva, itt kellett volna jól bánni a régi karakterekkel, ami egy kis részben sikerült (Zseniálisteknős), amúgy meg tönkretették. Ha annyira nagyon akartak adni valami dicsőséget C17-nek, akkor úgy kellett volna csinálniuk, hogy a nagy szuper-biorobot (vagy mi volt az) főboss ellen, amikor önfeláldozóan berepül szétütni az energiaellátó rendszert, ott kellett volna kiesnie/meghalnia. Már az is kicsit túl sok lett volna a dicsőségből, de itt még nem áltak meg! NEM! TOVÁBBTOLTÁK ONNAN IS! Nem kezelték helyén a dolgokat. Akárhol megnézel egy "ki a kedvenc DB szereplőd" top-listát, leggyakrabban Piccolo, Gohan, Vegita, Goku, és Freeza van a top 5-ben. Következésképp, velük kellett volna hogy foglalkozzon a sorozat, legalábbis a régiek közül. Új karakterek is kellettek persze, de a régieknek egytől egyig kijárt volna a játékidő. És azért vagyok kiakadva C17-re ennyire szintén, mert ő bizonyította be, hogy lett volna szerep másoknak is. Ha ő nincs, akkor elfogadtam voltna, hogy ez a sorozat Gokuról és Vegitáról szól. Az se tetszett volna annyira nagyon, de elfogadtam volna. De így, hogy C17 ekkora szerepet kapott, bizonyossá vált, hogy ezt a szerepet más is megkaphatta volna! Na és ez idegesít engem nagyon. Nem C17 karaktere az, amit utálok, mert amúgy jópofa, hanem azt a játékidőt sajnálom, amit a többiektől lopott el...
Hát a szuper egyértelműen Gokura és Vegitára épül. Ezzel szerintem nincs is nagy baj. Inkább tényleg az az érdekes, hogy mennyire mellékszerepet kaptak a többiek. 1-2 villantásnak mondható és kész.
Roshi ő akkor is kitett magáért. Ő többet mutatott mint vártam. A többek hasonlót mint várt.
Gohan és Piccoló túl könnyen estek ki.
C17 tényleg az aki eddig sehol se volt (nem erőben hanem hogy nem szerepelt sokat és azt is milyen rég a Z-ben) és itt milyen nagy szerepet kapott. tán még túl sokat is az előzeteséhez képest. Lényegében a "semmiből" jött és milyen nagy és erős szerepet kapott.
Az új szintek Veigitától (perfekt ssjb) és Gokutól (ultra) teljesen várható volt.
A Zammasu részek meg tényleg el lettek húzva. A többihez képest. Mind anime mind manga. És érdekes befejezési is kapott. Zenó személyében.
Ugrás a fórumra: |