Azért ennél többet vártam Kaido második emberétől, lehet baromi erős de azért nem lehet ekkora esze....
Na a vége elgondolkodtatott, vajon Kidék csapatával mi történhetett, maga mellé állította őket Kaidou, vagy esetleg fogságba kerültek, vagy talán elmenekültek?
Minden Dénes sem moshi hasonlít a gazdályára vagy valami hasonló de a lényeg, hogy valószínűleg csatlakoztak Kaidohou ez nekem elégé meglepő fordulat azt hittem ők olyanok mint Luffy csak rosszban (mármint, hogy megölik az embereket és nem kímélik meg őket a haláltól)
Ennyi lett volna a nagy Jack? Egy nalanal nagyob elefant lesopri a terkeprol.
Kidék meg csatlakoztak Kaidohoz, remélem szépen le lesznek alàzva ezek után. Supernova pöcs#k.
Hát igen, az egyik a den den mushi kinézete, a másik meg az "Appappappa", ahogy általában Apoo beszél. Jó tegyük fel, hogy létezik hasonló den den mushi, mint Apooé, de lenne még valaki aki ugyanúgy beszél? Kétlem.
Ez aztán a töltelék fejezet, hogy egy baszott nagy élőlénybe még annyi életösztön sem szorult hogyha megtámadják akkor felszívjon egy kis tengert az ormányával és ráfúja a támadóira. Nem öt külön kommandolni kell erre.
Továbbá én ziher azt hittem, hogy jack puszta kézzel állítja meg azt az ormányt... egészen addig amíg meg nem láttam a roncsokat.
+ Mivel jack gyümi használó elméletileg ott helyben megkellet, hogy pusztuljon. De ha túl is éli akkor mi akadályozná meg luffyt abban, hogy baszott nagy elefánt méretűvé fújja magát és ő maga sétáljon keresztül a tengeren.
Én még mindig hiszek Kidék kalózszövetségében. Kinézem belőlük, hogy csak a terv része csatlakozni Kaido-hoz és miután kiismerték majd elbánnak vele(de ez csak addig amig megnem jelenik Luffy és helyettük ő győzi le Kaido-t.)
Hát Oda jól feltápolta Momo-t. Jack-et meg nemhiszem hogy ennyire könnyel elfeledjük, tuti van benne még élet meg hülyeség is bőven xD
Lassan indulhatni mindenki amerre lát. Kövi részben remélem kapunk egy kis Sanjit is
Na erre a fejezetre senki nem mondhatja hogy eseménytelen volt. Jacknek kampec az tuti hacsak a szolgái akik eszméletüknél vannak felnem hozzák a felszínre, bár most képzeljük el mennyit nyomhat kedves szarvas barátunk. egy előre vetítést és vélek majd felfedezni sztem kaido ereje úgy lesz bemutatva hogy momo nekimegy zunishaval kaido viszont megállítja. az a den den mushi pedig apooé ez biztos. kidék csatlakoztak az kérdés hogy csak ki akarják használni kaidot. nekem nagyon tetszett
Ez aztán a töltelék fejezet, hogy egy baszott nagy élőlénybe még annyi életösztön sem szorult hogyha megtámadják akkor felszívjon egy kis tengert az ormányával és ráfúja a támadóira. Nem öt külön kommandolni kell erre.
Továbbá én ziher azt hittem, hogy jack puszta kézzel állítja meg azt az ormányt... egészen addig amíg meg nem láttam a roncsokat.
+ Mivel jack gyümi használó elméletileg ott helyben megkellet, hogy pusztuljon. De ha túl is éli akkor mi akadályozná meg luffyt abban, hogy baszott nagy elefánt méretűvé fújja magát és ő maga sétáljon keresztül a tengeren.
a elefánt vak nem tudja merről támadnak...társai biztos megmentik
látom csak lehordani tudsz dolgokat gondolkodni nem
#821 - most olvastam: Zunisha elrendezte a népeket, Momonosuke úgy látszik rendelkezik apja képességeivel . - ahogy Luffy is hallotta a Hangot.
Kaidout irtó nehéz lesz lepüfölni.
Bár ha ez mondjuk Big momnál történik, mondjuk a Sanjis mentőakció alatt, akár egy Big Mom- Kaidou meccs is összejöhet. Nem?
Annyira mégsem történt sok minden ebben a fejezetben. Mire ide tudok most kommentelni mindent le is írtatok, ami feltűnt. XD
Jack puszta kézzel állítja meg azt az ormányt? Kérlek ne nevettess. Ez az ormány Luffy-t vagy bárkit küldött volna a Holdig. Csak nézd meg azt a méretet. De azért tetszett, hogy így össze lett kapcsolva Momonosuke képessége és Jack elintézése. Ezzel kb ki is vette a maga részét a bosszújából. A többit bízza Luffyékra. Viszont Momonak ez a képessége elég durva. Engem Shirahosi hercegnő erejére emlékeztet.
A másik pedig Apoo a végén. Először is ki mondta, hogy az egész Kid, Apoo, Hawkins szövetség csatlakozott Kaidohoz? Kid forrófejűségét nézve lehet nekiment Kaidonak, aki leverte őt, de Apoo meghunyászkodott és csatlakozott Kaidohoz. A másik lehetőség, hogy mindenki csatlakozott Kaidohoz, de abban szinte biztos vagyok, hogy nem lesznek hűségesek hozzá. Mivel tudnak arról, hogy Luffy és Law szövetsége Kaidora pályázik lehet őket akarják leverni. Vagy, ami még lehetséges, hogy a harcban legyengült Kaidot hátba szúrni és mindenkit leverni Luffyéktól kezdve Kaidot és az embereit stb. Ilyet simán kinézek belőlük. Hiszen, ha ők intézik el Kaidot utána gondolom nagyobb eséllyel indulnának Shanks ellen.
Jah és még egy valami, amire én még soha nem láttam választ. A denden mushik hogy és miért néznek ki mindig úgy, mint ahogy a használóik? XD Nem tudom ez a kérdés miért csak most merült fel bennem több évnyi OP olvasás a után.
Lad írta:
Mivel vagy képes egy 60 emeletes elefántot örökké tartó sétára kötelezni a tengeren?
Ha a tenger királyai hallgatnak egy hercegnőre, akkor szerintem igazán érthető, hogy Zunisha is engedelmeskedik, egy számára felettes hatalomnak. Ezek nem ösztönlények, van tudatuk, sőt, nem is akármilyen, úgy látszik.
Kíváncsi vagyok, hogy pontosan kicsoda is Momo, mert ahogy mondták, erre Lord Oden sem volt képes. Hallani hallotta a hangot, de beszélni nem tudott vele...persze lehet, hogy Momo is csak azért, mert Zunisha vészhelyzetben volt, de kétlem.
Amúgy ez a nyilvánvaló Luffy-Roger párhuzam is leeshetne már a többségnek. Mármint, hogy ez lassan már ratifikálva is van
Azon gondolkodtam, hogy ez hatalmas erő...nem hiszem, hogy ez lenne mondjuk az Uranus, vagy valami, de nagyon-nagyon hasonlít Posseidonra.
Amúgy:
Hát erre aztán nem számított senki, abban biztos vagyok Jó fejezet volt ez is, még ha talán nem is volt olyan izgalmas, mint az eddigiek.
És nyilvánvaló, hogy ezt a csapást senki sem úszta volna meg...de legalábbis nagyon kevesen. Fogalmam sincs, ki állíthatta volna ezt meg...talán ilyen Shirohige-féle állatok...de ebben sem vagyok biztos. Az viszont biztos, hogy Jack nem tudta megállítani, csak az a kérdés, hogy túlélte-e vajon...én őszintén, inkább abban bízom, hogy nem. Megkapta a büntetését az arroganciájáért, és ahogy mondta is valaki feljebb, így Momo is kivette a részét a bosszúból. Nem biztos, hogy ezt még egyszer el tudja lőni...mármint, hogy parancsol Zunishának.
Appoékkal meglátjuk mi lesz, nekem tetszik, hogy így alakultak a dolgok. És akkor lassan mehet is mindenki a maga útjára.
Már várom a következő fejezetet )
Ha Kiddéken nem tart erő demonstrációt Kaidou, akkor azt hiszem az elefánton fog
Cickánnyal épp azon veszekedtünk, hogy most vak az elefánt vagy sem. Szerintem az, de szerinte nem. Mondjuk támadni valszeg azért nem támadott, mert az a büntetése, hogy parancs nélkül csak bandukolhat. Ahogy Jon is írta valszeg olyanok, mint Poseidonnak a tengercsászárai. Nekik Joy Boy adta parancsba, hogy védjék meg a Noaht. Viszont ennek a sétának büntetés szaga van inkább.
Mindenesetre rohadt imba ez az elefánt kíváncsi vagyok, hogy ember volt valaha vagy egy miféle állat. Nem tengercsászár az tuti.
Vagy maga az elefánt lenne az Uranus, mint fegyver vagy Momo az? Ez elég extrém gondolat meg nem is nagyon illik bele a dolgokba. Sőt Oda nem hiszem, hogy másolná saját magát, hogy a tengeri császárok irányítását birtokló személy a Poseidon akkor az Uranus meg az elefántot tudja irányítani. (Pedig nem kis hatalom. ) Mindegy inkább meg se szólaltam, így megnézve nem sok értelme van ennek amit írtam. De tényleg nagyon érdekel az elefánt mégis micsoda, mert eddig a legnagyobb élőlény amit láttunk. (Talán csak az a hatalmas fickó vetekszik vele Feketeszakáll csapatából.) Ezt az élőlényt pedig valóban valaki arra parancsolta, hogy járja a tengereket.