Milyen jogos ez a mondat az animéről, tényleg. (Szerk.: Végülis talán mégse annyira, igaza van Germának )
Én közel sem élveztem annyira a fejezetet, mint az elmúlt kettőt, de jó volt ez is. Luffy visszaemlékezései nagyon adják, viszont a harc már nekem sem hiteles, de legalábbis hatalmas túlzás. Ha a snake-et előhúzza a múltkori sérülése után, akkor azt mondom oké, mindketten legyengültek, és van még ez a tarsolyában, simán elfogadom, sőt. De azért nemár, eleve félholtan jött a meccsbe, és órák óta verik péppé. Persze Katakuri személyisége segít neki, mintha szeretné azt, hogy Luffy fel és felkeljen, és bizonyítson a szemében, mintha ez egy... személyiség, karakter teszt lenne Katakuri szemében, és ennek örülök is, teljesen átadja a múltkori fejezet után, hogy miért érez így (ha így érez).
De azért akkor is. Már rég ki kellett volna dőljön Luffy, rég.
Persze értem a koncepcióját Odának, órákig harcoltatta, hogy Luffy folyamatosan jöhessen fel Katakuri szintjére (a végén már szinte nem is beszélnek egész mondatokban, hiszen Luffy is tudja mit akar mondani Katakuri, és ezt Katakuri is tudja, tehát Luffy ha nem is teljesen, de majdnem elérte Katakuri szintjét, legalábbis megközelítette), és hogy Katakuri is legyengüljön valamennyire, hogy a snake hiteles legyen, hogy nemcsak úgy kidől Katakuri. Csak éppen mostmár Luffy részéről nem hiteles egy ilyen harc, nem Katakuri részéről.
Azt meg, hogy Katakuri most akkor miben is különbözik a logiáktól, végképp nem értem, szerintem ezt Oda elcseszte, és a "speciális" cuccal csak korrigálni próbált.
Sanji akcióját várom, nagyon, nagyon remélem, hogy mutat valami epicet...
Begéék szála is aranyos )
Jinbeiék meg állatok, Smoothie is végre mutat valamit, de remélem, hogy pár fejezeten belül vége lesz mostmár ennek a szálnak, akármennyire jó szerintem még most is (a Luffy harc erőlködését leszámítva). Katakuri szerintem ki fog dőlni a következő fejezetben, de maximum az azutániban, ha Oda nagyon akarja megint húzni a semmit, mint Doffy ellen, és Luffy nagy támadása után még felkel Katakuri, és Luffynak megint a halál széléről kell majd visszajönnie (remélem nem így lesz, bár... illene a One Piecebe ).
Snack nekem is csalódás kicsit, vagyis nem ő, csak a vérdíja... de ha ilyen fiatal, lehet, hogy ezért. Viszont az erejének akkor is Perospero fölött kéne legyen... (vagy ha azért kapta meg a parancsnokságot, mert annyira fiatal, és nagy fejlődést mutatott, akkor persze nem feltétlenül), még ha biztos is, hogy a leggyengébb a parancsnokok közül.
És azért ez Urogue erejét is belövi, biztos erős a pap, de nem közelítheti meg Luffy jelenlegi erejét, ez biztos.
Oven vérdíját tudjuk?
Akárhogy is, nem volt rossz, de azért én nem estem hasra, mert engem most kezdett el fárasztani Luffy harca, meg most lett már... ha nem is hiteltelen, de inkább nem gondolkodok rajta, csak elfogadom. És azért ez eddig nem volt jellemző a One Piece-re, remélem, hogy nem is lesz.
Várom a következőt, remélem mostmár egy hónap és lezárjuk az egészet.
Szerkesztette: Jon - 2018.02.08. 11:48