én elfogadom, csak idegesítő. Csak nem értem hogy most mi volt olyan élvezetes abban hogy kenpachi most is fejjel megy a falnak, ha hitsugaya nem állítja meg Gerard már 5ször ekkora lenne. Az egésznek az volt csak az értelme hogy Gerard ellen még a nozarashi se ér semmit.
Nem a pernidás részre céloztam am, inkább a gremmysre ott eléggé ő a főszereplő ráadásul olyan ellenfelet győzött le akit más nem nagyon tudott volna. Az például oké volt. De pernidához minek kellett beozni? Meg ide is? oké Kubo megint megakarja csinálni hogy Gerard vs byakuya meg kenpachi aztán a végén egymást ütik nem az ellenfelet, mint yammynál....
Abban egyetértek, hogy Zarakit ide nem kevertem volna, nekem nem hiányzott. Az, hogy így lett vége semmit nem jelent, tudjuk jól hogy a Bleachben is, mint a Dolph Lundgrenes filmekben, ha 10 golyót beleeresztenek, vagy jelen esetben többször megvágják a hőseinket, vígan harcolnak tovább. Zaraki bőre amúgy is olyan mint a krokodilpáncél XD
Amúgy meg Byakuya szerintem sokkal jobb páros Hitsugayával Tetszenek a párbeszédeik.
Kíváncsi vagyok mi lesz a titok Gerard ellen. Vagy valaki valami power up-ot kap, vagy megjelenik még valaki, vagy addig szenvednek, míg kínkeservesen 25en nekiesve szétszedik, vagy, vagy fogalmam nincs (és ez jó, így lesz izgi).
Luna:az egy dolog hogy Nozarashit elbírja,de hogy még kicsorbít vele egy torony ngyságú kardot,na az mindent visz
Nekem is bejött a fejezet és igencsak rövid volt.
Asszem az volt a kedvenc részem mikor Ken megtartotta Gerard lábát ,csak úgy lájtosonXD
Ha jól emlékszem bármikor mikor megsérül ez a Quincy,nagyobb és erősebb lesz,szóval szerintem Hitsunak kéne kezdeni valamit a jegével,azzal nem sebzi,szimplán csak lefagyasztja.Bár Yammy is ilyesmi volt,és Byakuyáék eléggé bedarálták,de neki nem is nőtt így vissza a karja mint ennek a faszinak
Esetleg egy trükkös Shinji Bankai lehetne még a megoldás...
A Kung fu panda sorozatban is volt egy ugyanilyen ellenfél. Azt úgy győzték le, hogy elkerülték a támadásukat és emiatt összement, majd elzárták. El jött Soifon ideje! Vagy kikerüli a támadását vagy a shikaijával két szúrásból kicsinálja.^^ Esetleg ATOM-ot az arcába! XD
Amúgy tetszik, hogy nem csak nagyobb lesz, hanem külsőre is megerősödik.
nem működne a soifonos dolog mert gerardnak túl erős a reiatsuja, biztos hogy erősebb mint soifoné hiszen ő a lélek király szíve. aizennél se működött.
Mondjuk kösz Kubo, ilyen jót már régen nevettem mint most
Meghajlok gman előtt
Komolyra fordítva a szót, valaki túl sok Fairy Tail Zerot olvasott mostanában. De itt nem nagyon lehet belemagyarázni, hogy Yachirut nem látja csak Kenpachi. Szóval nem igazán értem, hogy most mi van.
Lehet én értem félre, de Yachiru akar lenni Kenpachi Zanpakutouja?
Ha igen, más nem nagyon láthatná fizikai formában.
Szóval Kubo logic.
Szerkesztette: Jaeger - 2016.03.31. 14:34
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Úgy tűnik a szöveg alapján, h ő az. Csak az a fura, h mások is látták, és csak a fillerben volt ez a többi Zanpakutouval. Érdekes fordulat azért. Kíváncsi vagyok a bankai-ra
Kubooooooo!
Először örültem, hogy bele tett egy kis öníróniát, hogy klissének nebvezte, hogy Gerard elárulta az erejét, és Ken-chan meg mondta, hogy megfogja bánni.
Erre meg kitalálja, hogy Yachiru egy ZP?! Hogy a fenébe gondolta ezt?
De Yachiru nem lehet a ZP-je, hisz annak a neve Nozarashi és nem Yachiru, mellékesen meg Yachirunak is van saját Shikaija, meg idősödik, mindenki látja stb. Szóval remélem jövőhéten tisztázza ezt Kubo, mert ez így baromság.
Jövőhéten vége lesz a világnak, mikor Ken-chan kimondja a bűvös szót.
Először is had mondjak ennyit: ÉN MEGMONDTAM!
Amikor eltűnt Yachiru én mondtam nektek, hogy fogadjunk, hogy Yachiru Kenpachi zanpakutou szelleme vagy valami ilyesmi, de mindenki hülyének nézett... Aki nem hiszi visszakeresheti az archív fórumban.
Tilon írta:
De Yachiru nem lehet a ZP-je, hisz annak a neve Nozarashi és nem Yachiru, mellékesen meg Yachirunak is van saját Shikaija, meg idősödik, mindenki látja stb. Szóval remélem jövőhéten tisztázza ezt Kubo, mert ez így baromság.
Ez a logika nem helyes Tilon elmondom miért:
1. Yachiru egy név, amit Kenpachi adott neki, annak semmi köze ahhoz, hogy mi a rendes neve.
2. Yachiru valóban idősödik, de már láttunk ilyesmit zanpakutoutól. Zangetsu a bankai formájában pl fiatalodik. Mellesleg egy zanpakutou a Shinigami lelkének egyfajta kivetülése is. Ahogy Kenpachi tapasztaltabb lett úgy nőtt Yachiru is, ebben nincs semmi meglepő szerintem.
3. Igen Yachirunak van egy kardja, de azt sosem láttuk Shikai-á válni. Egyszer előhozott belőle egy szörnyszerűséget, amit Sanpo Kenjuu-nak nevezett, de arra már akkor is mondtam, hogy figyeljetek oda, mert csak a nevét mondta, nyitószavat nem használt csak nevet. Az, hogy van kardja az nem nagy was ist das, más zanpakutou-t is láttunk már a saját kardformájával rohangálni.
Szóval akármennyire is szídom a Bleach-et, most kivételesen védeni fogom ezt, mert ez szerintem full logikus.
Na ez a fejezet nem is volt rossz.
Kiváncsi leszek a végkifejletre.
Annyira éreztem, szinte előre láttam ,hogy bankai lesz ebből ezért ma rakok 1 tippmixet hátha az is bejön D
Lássuk jól értelmezem-e az MS fordítást. Yachiru nem más, mint maga Kenpachi bankai formájának megtestesülése? Megtestesülésnek lehet hívni, hiszen rangott szerzett az osztagon belül, a osztagtagok a keresésére indultak mikor Kenpachi elsőnek használta a Shikait. Egyelőre csak próbálom valahova besorolni Zaraki erejét, de nagyon lehetséges ez egyáltalán? Illetve ha jól emlékszem Yachiru már csak jóval az Unohanával folytatott harc után került a képbe, Zaraki mintha már felnőtt lett volna és egy harc után találtak egymásra egy hullahegy mellett.
Na most arra tippelek, és talán az egyetlen lehetséges magyarázat, hogy Unohanával folytatott harc alatt ébredhetett fel a bankai képessége és ezután Zaraki, hogy élvezhesse a harcokat, folyamatosan korlátozta, zárta el az erejét. Ez a folyamat végül elért egy olyan szintet, ahol az ereje már jelentős része a korlátozáson belül fókuszálódott, ahol maga a kard ereje már tudatosan létezett. Innen "megszökve" sikerült fizikai formát ölteni, és folyamatosan figyelemmel kísérni Zaraki fejlődését.