Marco vs luffy
Zoro vs cracker
rayleigh vs katakuri vs mihawk
One piece. Ki nyerne harcban ?
Marco rohadt erős. Egy younkuo elsőtisztje. Luffy gyengébb katakurinál (legalábbis egyenlőre úgy néz ki) sztem nincs hova ragozni Marco a nyerő... egyenlőre
Zoro sztem egy az egyben átvágta volna craker keksz páncélját crakellel eggyüt szoval aztem Zoro
Na ezt a hármast nem vágom? Itt az a kérdés ha hárman egymás ellen harcolnak akkor ki nyer? Vagy ki a legerősebb közülük? Én szeretem katakuri t de sztem Mihawk erősebb vagy legalább olyan szinten van. Talán nem győzné le ,de ez majdnem mindegy. Sztem Raylig a nyerő. Erős megfontolt és könnyen tartja a lépést egy fényemberrel szóval az öregsége sem gáz!
Mihawk a legerősebb a trió közül, jelen pillanatban ő az aki a legközelebb áll egy Yonkouhoz, és bármelyik ellen eséllyel indul.
Katakurit is olyan közepes erőbedobással legyőzné, hiába látja a jövőt a Charlotte-sarja, ha mindegyik jövőképben ,,veszít".
( Ezt bővebben az ,,egyéb" topicban fejtettem ki. )
Zoro, Sanji, Chopper, Law vs. Cracker, Perospero, Doflamingo
rayleigh vs katakuri vs mihawk
Kataruki már önmagában veszélyes ellenfél lenne Mihawnknak, de Ray mostani erejét egy Yonko parancsnoki szinthez sorolnám. Ha ezek duóban harcolnak, akkor Mihawnk kikapna.Kataruki egyedül is képes lenne legyőzni a legerősebb kardforgatót.
Kövi Kataruki vs Marco
Katakuri egyedül a világ legerősebb kardforgatóját, alias Dracula Mihawkot?
Esélye sincs... gondolom abban mindenki egyetért velem, hogy Katakuri nem tudná legyőzni- esélytelen pontosabban - egy yonkouval szemben, Mihawk meg nagyon közel áll egy Yonkou szintjéhez.
Dungeon, először leírod, hogy Katakuri már önmagában veszélyes ellenfél lenne Mihawknak, utána folytatod azzal, hogy Rayleighvel együtt Mihawk kikapna, utána pedig valami elképesztő halálugrással eljuszt arra a következtetésre, hogy Katakuri egyedül is verné Mihawkot. Mi ez már, könyörgöm? Az összes mondatod kiüti az utána következőket.
Természetesen Katakuri nem győzne Mihawk ellen, könyörgöm, gondolj már bele. Mihawk Shanks elé, HANGSÚLYOZOM, Shanks elé oda áll, aki egy Yonko, és valószínűleg még BM-nél is jóval erősebb.
szerk.: Még abban sem vagyok biztos, hogy Rayleighvel együtt nyerne, hiszen szerintem is parancsnoki szinten van Rayleigh, egy Yonko meg elvileg lever kettőt is, Mihawk pedig szerintem kb. olyan szinten lehet, mint a leggyengébb Yonko, aki valószínűleg Kaido vagy BM. De lényegtelen, mert a 2 v 1 nagyon kiszámíthatatlan, nyilván ketten nagyon megfognák Mihawkot, valószínűleg győznének is, csak hát Rayleigh már több éve nem csinál semmit, így jelentősen veszített az erejéből.
Semmit se tudunk Shanks vs Mihawnk összecsapásáról. Azt sem tudjuk pontosan, hogy Shanks mióta lett Yonko és mióta harcolnak. Marineford látottak alapján ítélem az erejét és nem Shanks ellen .
Kataruki már bebizonyította, hogy a megfigyelés hakija jobb egy Yonkonál. Ami tény és nem legenda. Kataruki a megfigyelésével képes a haki ellen is védekezni. Ébredés mochi pedig szintén veszélyes dolog.
Marinefordnál Mihawnk egyenlőként harcolt Vistával és Jozu pedig röhögve kivédte a támadásait.
Ameddig ki nem derül, hogy voltaképpen mi is történént Shanks vs Mihawnk összecsapásánál. Addig felesleges egy Yonko szinthez sorolni.
Az a baj ezzel az egésszel ,hogy ha tényleg a látottakat vesszük figyelembe akkor Katakuri és Mihawk egy erőben vannak szerintem is. Nem egyik erősebb vagy másik hanem körülbelül egy szint . De azt mondanám mégis ,hogy valamelyest erősebb Mihawk mondjuk úgy három kis hangyafa*znyival. Annyit tudunk ,hogy kardozgattak Shanksal mivel ő is úgymond egy kardforgató. De barátok is egyben Szóval nem vérre menő csaták voltak.. Mert ha ellensége lenne Mihawk szerintem Shanks a fejét levágná ... én így írnám le számokba.. tudom tudom ne számozgassunk de.. Shanks 1500 Mihawk legyen pl 1100 Katakuri 1000 Kaido és Bigmom meg egy 1400 .. Meg ez mi ,hogy egy Yonko 2 parancsnok? Ne idegeljetek már ,hogy egy Katakuri meg egy Jack vagy mégrosszabb Benn Beckman vagy Lucky roo odaállnak ketten akár BM akár Kaido elé és nem verik le.. D viccnek is rossz. lenne egy pár napos csata és a Yonko kifeküdne...
Onnan jön ez a egy Yonkou ellen kevés két parancsnok hogy BM elől fejvesztve menekült kettő (Katakuri és Smoothie).
Nem feltartották hogy az esélytelenek elmeneküljenek hanem rohantak az életükért mert feltartani is esélytelenek.
dungeonlord komolyan?
Semmit nem tudunk a Yonkou-k Megfigyeléséről. Jó tény BM-énál esélyes hogy jobb.
Mihawk vs Vista
Nem küzdöttek egyenlő félként. Még csak kóstolgatták egymást és csodálták a másik technikáját.
Komolyan el se kezdtek harcolni.
Ja Jozu röhögve hárította Mihawk csapását. Igen. De milyen csapást is? Egy harcnyitó bemelegítőlendítésnek is alig nevezhető kis ecsetvonást.
burn3000 írta:
Annyit tudunk ,hogy kardozgattak Shanksal mivel ő is úgymond egy kardforgató. De barátok is egyben Szóval nem vérre menő csaták voltak.. Mert ha ellensége lenne Mihawk szerintem Shanks a fejét levágná
Ismétlem Fehérbajusz, a világ legerősebb embere utalt Mihawkra meg Shanksra hogy legendák. Ha nem vesznek fel "Moria féle férgeket" a Shicibukaiba, akkor valszeg Mihawk lenne az egyetlen, na meg persze Doffy, Kuma meg Weewil. A Világkormánynak szüksége van olyan emberekre akik egy kicsit is az átlag felett vannak, nem hiba kerestek azonnal egy utódot Crocodile bukása után.
Ebben a beszélgetésben az a baj ,hogy valaki nagyot fog koppanni Vagy az A személy vagy a B . Olyan mint egy szerencsejáték 50-50 mindkét félnek. Szerintem Mihawkot túlbecsüljük és én Shankot fölé raknám. Nagy gondolkozásaim alatt egy dologra jutottam ami emellett az érv mellett kiáll. Akainu reakciója Shanks/Shanksék megjelenésénél Na gyerekek . 4 admirális , Sengoku , Garp, Mihawk , Schibukai állt ott mondhatni ezek mind 70% -on És összehugyta magát mindenki . Ha Mihawk ennyire egyenrangú lenne Shanksel akkor ezt mindenki tudná és senki sem félne ennyire Shankstol
Ugrás a fórumra: |