Az lenne igazán badass, ha megjelenének zou hátán és úgy csörtetnének be.
One Piece manga
Biztos vagyo benne, hogy Zoroék nem jelennek meg, semmi értelme nincs, hiszen akkor miért nem mentek el alapból velük? De ha már Zoro, inkább arra leszek kíváncsi, hogy hozzák be Kaidoig azt a lemaradásukat fejlődés tekintetében, amit most Luffy megszerezett Cracker és Katakuri ellen. Hiszen Zoronak kb. egy Cracker szintű ellenféllel szerintem mindenképp kell harcolnia. Értem én, hogy Luffy Yonko ellen megy, Zoro pedig a kardforgatás miatt egy másik kardforgató ellen talán nincs akkora hátrányban a technikái miatt, de azért az elég furcsa lesz, ha legközelebb akkor fog ellenfelet kapni, mint amikor Luffy is. Sanjiról nem is szólva.
Szerintem ha Kaidou wano-ban lesz akkor valami ilyesmi lesz a felállás.
Luffy, Law, Marko vs Kaidou
Zoro vs Shogun
Inu, Neko + telihold vs Jack (telihold nélkül a lerobbant páros ellen nyerne szerintem)
Sanji és Jinbe vs 1-1 Csapás
A másik lehetőség hogy Sanji és Jinbe ketten mennek 1 Csapás ellen Marco egy másik ellen Kaidou ellen meg az összes addig összehozott Supernova.
Bocs AFR hogy kijavitalak de Inuarasi nem azt mondta amikor Luffyék elindultak hogy Zoun marad megvédeni azt, mert bármikor visszatérhetnek Kaidu csatlósai meg ki deríteni hogy Jack hogy talalta meg őket. Ha jól emlékszem mondott vmi olyat hogy vivre card nélkül elég nehéz oda találni vagy hasonló bocs hogy nem linkelem be a részt de teloról 1kicsit bonyolult.
Momo még ott maradt, mert beszélni akar Zunishával. Inuarashi pedig Momot és az országot védi,mert Kaido serege egy Vive card segítségével találták meg Zunishát.Ország sincs felépítve és sok a sérültük.
Többiek már elindultak Wanohoz,kivéve Neko,mert Marcot keresi.
AFR írta:
1. Ő maga a haragot jelölte meg oknak. De tény egy állon rúgás nem segít ilyenkor. Egyébként ez a nincs hozzászokva a sérülésekhez szerintem alaptalan dolog. Nem tudjuk mióta képes ilyen szintű Megfigyelésre de nem hinném hogy 10-15 évnél régebb óta. És mivel asszem 46 éves így legalább 30 évig szerintem sebezhető volt. Elég nagy csalódás lenne ha őneki is gyengéje lenne a sérülés.
2. Doffy a fél várost átalakította és fél óráig harcolt így. Nem hinném hogy annyira megerőltető lenne hogy pár percre 10 órával ezelőtt ne alakíthatott volna át egy megfelelő területet de igazából kevés az infónk. De nem kell állnia hogy használja az fix.
3. A teapartin Katakuri gömbölyűre formálta a lábát.
barn írta:
[quote]AFR írta:
2. Doffy a fél várost átalakította és fél óráig harcolt így. Nem hinném hogy annyira megerőltető lenne hogy pár percre 10 órával ezelőtt ne alakíthatott volna át egy megfelelő területet de igazából kevés az infónk. De nem kell állnia hogy használja az fix.
Viszont képes szét nyílni és átengedni magán a támadásokat. Erre három magyarázatot találtam és az hogy logia a leglogikusabb.
1. A mochi gyümölcs logia.
Mellette: - Képes szétnyílni és hasonlók.
- 884.fejezet 5.oldal alján Luffy mondata
Ellene: - A mochi nem természeti elem (de atol még lehetséges)
2. A mochi ébredése a saját testére is hat
Ellene és mellette szoló érv is lehet, hogy nem tudunk eleget az ébredésről.
3. A Katakuri csak mochi klón vagy Crakerhez hasonló a szitu.
Mellette: Mivel ismeri Craker-t (hisz tesók ugyebár) lehetséges, hogy ugyan azt a trükköt használja.
Ellene: - Mozgatható, élethű klónt még egy gyümi használó se csinált.
- Nem hinném, hogy Oda ugyan azt ellőné kétszer.
- Bár Katakuri nagy darab nem olyan szélesvásznú mint az ál-Craker
hacsak nem egy csonktollekció igazábol vagy egy fél fej biztos nem
ugyan az a trükje.
Na ezek alapján gondolom, hogy a mochi logia lehet.
1. A mochi gyümi logia.
Ellene: Oda azt mondta hogy Speckó Paramecia és pont. Ennél nincs erősebb érv győzött Oda kiütéssel.
2. De annyit tudunk hogy Paramecia esetében azért Ébredés a neve mert a képesség felébreszti a környezetet.
3. De Doffy csinált.
Ismét ellenérv az 1. pontban említett tény!
Komolyan olvasd el a teaparty-s részt ott el lett mondva Jinbe által később Oda nyilatkozatában hogy PARAMECIA!!!
Ugrás a fórumra: |