shadowdroid
-2316-
Gyakorlatliga tripla aurája van (3 layer es ha úgy tetszik)
Ilyet még egy DB karaktertől se láttunk.
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Bocs narnak,nem mondhatunk teóriákat,mert az "offnak" számít.
Viccet félretéve,befejezés okának egy hivatalos dolgot tudunk:
-a Gegege no Kitaro új évada megkapta a Super time slot-ját
Egy másik,ez már elméleti ok valószínűleg,hogy a Super nagyon elment a mangához képest.
A folytatásról annyit,hogy
-Decemberben jön egy új DB movie
-Egész biztosan folytatni fogják a sorozatot később,egy olyan franchise-ról van szó,melynek 2016-ban a merchandise-a megelőzte a még a gundam-ét is (amely egészen addig a top 1 volt a japán listán).
Röviden tömören eddig minden fajta valós és valótlan írogattunk ide ki mire gondolt vágyott mit feltételezett és jól meg voltunk én csöndbe olvasgatta hogy a többiek mit láttak hogy oldanák meg az Anime végét erre meg jön ez a baromság már bocsánat hogy ami találgatás az mind OFF akkor miért most ? és miért így kellett ezt megoldani ?
meg pont a végére ? ez a úgy is vége lesz Lexarom dolog vagy mi ?
Nagyon nem értem minek kell balhézni olyanért ami pont ez az al forum létre jöttét alapozta meg hogy ne legyen a másik fő forumba spoler meg találgatás stb sbt aztán létre jött ez külön most meg akkor ebbe nem lehet megbeszélni azt ami miatt létre lett hozva pont ....
Nekem bocsi nem logikus a dolog
narnak írta:
Sziasztok!
Esetleg arról valaki tud-e valami teóriát ,hogy lesz-e folytatása a sorozatnak,illetve valami infó arról ,hogy miért fejezték be.
Köszi előre is a normális válaszokat.
üdv
KingBradley írta:
Főoldal, bal oldal teteje: Legújabb cikkek!
shadowdroid
Bárhogy is lesz, remélem a full power Jirent látjuk majd.
Mert, h eddig is mennyit engedett szabadjára az erejéből, azt nem matekozhatjuk ki a lelátóról elhangzott "költői kifejezések" alapján.
Amit remélek (azon kívül, h a topick visszakapja tiszteletteljes "Dragon Ball" elnevezését) h fény derül arra, Jiren mennyire is van tisztába az UI vel (azon a monológon túl, amit a 110. részben hallottunk)
Mert ugye a hővel kapcsolatos megjegyzése, Wish ismeretein is túltehet.
Ill. maga Jiren most UI t használ (bármilyen formában) vagy ezen már túllépet, esetleg alternatív utat választott?
Mivel holnap erős jönnek spoilerek és nem akarok 2. figyelmeztetést kapni, így a moderátorunknál érdeklődnék. A spoilerek után lehet elmélkedni, hogy mit várunk azokban a részekben, vagy az már teóriázásnak számít és bannolnak minket? Ha már szabály, akkor tartsuk be.
Úristen, mi van itt? Pár napra eltűnök és minden a feje tetejére áll. Viszont bocs Shiro, de most én is a többséggel értek egyet. Oké, hogy ketté lett szedve spoileres és spoilermentes szekciókra a DB fórum. Aki nem akar, véletlenül se fusson spoilerbe. Az már más kérdés hogy a spoilermentes csoportban mekkora az aktivitás... De a lényeg, jó hogy nem hatvan felé szakítjuk a témát. Itt egy jó közösség alakult ki, megosztottuk egymással a véleményünket, szerintem ezt hiba volt elb*szni, mert az, hogy itt teóriák mentek, egyedül téged zavart, és szabályzat ide vagy oda, szerintem a szabályzat a közösség érdekében jött létre, ez a húzásod viszont nem a közösség érdekeit szolgálja. Azt meg megint nem értem, mire jó hogy le lett véve a Dragon Ball név a topic címéből.
Ugrás a fórumra: |