Hiei, az a jelenet engem sem zavart annyira, bár amikor a Merryn voltak és szétoltotta Luffyt, az nagyon idegesített, Zoro is mondta, hogy Luffynak volt igaza. De az tetszett, hogy belátta és bocsánatot kért, így ezzel annyira nem volt gondom. Engem a Dressrosai jelenet zavart, mert abból nyilvánvalóan kiderült, hogy az égvilágon semmit sem változott a timeskip óta, én pedig elvártam volna azért tőle. Mi lesz akkor, ha mondjuk Luffy kerül ekkora bajba és csak ő tud segíteni, rajta is az utolsó pillanatban fog? És ha már késő lesz? Persze ezt Oda úgysem lépi meg, csak éppen teljesen hiteltelen az egész, mert senki nem lesz csak úgy a semmiből bátor, így Usopp álma, hogy bátor harcossá váljon, nem igen komolyan vehető. Amint beléptek Zou-ra, ugyanúgy retteget mindentől, ráadásul úgy, hogy Zoro és Law szintű emberek vették körül, mégis mitől változna meg? Oké, lehet az apjával való találkozás segíthet ezen, de ilyen szintű gyávaságot még egy apával való találkozás sem tud csak úgy hirtelen megváltoztatni. Ha pedig nem változik meg, akkor a saját társai életét veszélyezteti, ez pedig szerintem elfogadhatatlan egy Szalmakalapostól.
Szerk: Dungeon, dehogynem tartották tiszteletben, Luffy konkrétan a társának tartotta a Merryt, csak belátták, hogy úgysem tudnak mit tenni, a hajónak vége. Usopp pedig abszurd módon ragaszkodott hozzá, holott semmi esély nem volt arra, hogy megjavítsák. Búcsubulit pedig azért nem tartottak, mert az elvesztéséből fakadó szomorúság sokkal nagyobb volt annál, minthogy ezt tegyék. Viszont elbúcsuztak a tengeren tőle, Luffyék konkrétan sírtak, ezért nem értem, hogy miért ne tartották volna tiszteletben a Merryvel való kalandozást.
Szerkesztette: Paidion - 2018.02.04. 18:34