Tök fasza, hogy kiveséztünk milyen opciók lehetségesek a továbbiakban erre a moderátor kitörölt egy teljes oldalnyit a fórumból. Pedig ez a téma pont idevaló lenne, mivel ezek az opciók spoiler kateg, de ő tudja.
Köszönjük, h ezzel a húzással a témát vágta el, szép munka volt! Jórészt el is vette akedvemet az egésztől, hisz úgyis kitörölsz mindent kényed kedved szerint.
Nem hiszem, hogy logikus, ami történt, mert ha itt jön fel egy téma, akkor arra nyilván itt válaszol az ember, nem megy el kukutyimba válaszolni, ahol aztán az érintett személyek lehet, nem is veszik észre.
Moderátor:
Mármint, hogy "Lesz e Vegeto?", meg a "De jó lenne ha lenne Vegeto!"-féle hozzászónoklásokra gondoltál?
Linkeld nekem azt a forrást ami azt mondja, hogy az elkövetkezendő részekben megjelenik Vegeto!
Egyébkét meg bármiféle forrás nélküli elmélkedés az offnak számít.
Spoiler: Hivatalos forrásból származó kiszivárgott, vagy kiszivárogtatott információk, melyek olyan eseményeket írnak le, melyek még nem voltak láthatóak az eddig levetített epizódokban.
Elég profi valaki, ha álló képekből is meg tudja állapítani, hogy milyen az animáció
Hallottál már olyanról, hogy következtetés? Ránéztem arra a 4 képre s meg tudtam állapítani, hogy az adott jelenetben mi a legvalószínűbb animációs effekt.
Ha meg Goku5 véletlen összekeverte az animációt a grafikával, akkor gratulálok sikerült jól beszólnod neki.
Nem hiszem, hogy logikus, ami történt, mert ha itt jön fel egy téma, akkor arra nyilván itt válaszol az ember, nem megy el kukutyimba válaszolni, ahol aztán az érintett személyek lehet, nem is veszik észre.
1. Az illető megtanulja, hogy abban a topic-ban hozza fel a témát amelyikben az nem OFF
2. Nem válaszolsz rá, mert az szintén offnak számít.
3. Az első válaszoló közli, hogy a válaszát az XY topic-ban találja, segítség ként még egy linket is, a többiek pedig abban a témában folytatják a diskurzust.
(XY egy olyanb topikot jelül, amelyben az adott téma nem számit OFF-nak)
Az előzetes szerint ugye Jiren szabadjára engedi az erejét. De már ebben sincs semmi logika
Ebben az arcban túl sokat volt ez a szabadjára engedem az erőmet dolog. Tekintve, hogy már Jiren is megtette egy párszor.
- Igazából nem, mert eddig Jiren csak a 123 -ban kapott konkrétan ilyen jellegű figyelmet.
Itt emelték ki, hogy miféle változáson megy keresztül a karakter, amire már nagyon régen nem volt példa az esetében.( ami a harci kapacitását illeti) .Ezt követően még a 124 elején volt egy minimális megjegyzés Jiren powert illetően.
De ezeket leszámítva, csak egy egy jelenetnyi fellángolás volt az erejét illetően.
-Ő még a tényleges valóját nem mutatta fel, huzamosabb időn keresztül!
Szóval lehet benne logika, csak a kérdés az, mire tudják fokozni és hogyan tudják szemléltetni a dolgot a készítők a következendő epizódokban.
Szerintem ez lesz a fordulópont nála, innentől kezdve kapcsol fel legmagasabb fokozatra Jiren. Az előzetes alapján gondolom!
[img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/02/04/904Jiren_full_power_up_2..png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Ilyen szintű/minőségű " aurát" vagy nem is tudom minek nevezzem, még nem produkált az U11 legerősebb harcosa.
Ezzel most vitatkoznék ne haragudj. Igen, off volt és nem ide való, de a képekből nem lehet megmondani, hogy milyen lesz az animáció. Attól hogy szép az art, még lehet rossz maga az animáció meg fordítva is, volt már példa mind a kettőre a Superben. Ez olyan téma amire akaratlanul is reagálok, mert személy szerint zavar. A tejre sem mondjuk azt, hogy tea, mert 2 külön dolog.
Ha kell én is bevállalom a többiekkel együtt a büntetésem, de ne keverjük a két dolgot, mert nagyon nem ugyanaz.
Alapból nincs bajom goku5-el én szerintem sosem mondtam rá semmi negatívat, de valóban észrevehető, hogy neki minden el van nézve, a többieknek meg szinte semmi.
Shiro, olvasom a fórum szabályzatot, amely szerint az offolás az a témába nem illő hozzászólás. De miért számít témába nem illő dolognak egy teória? Vegetto pedig egy nagyon is életképes teória, amely mellett rengeteg érvet lehet felsorolni és a megjelenésére és bőven van esély. Miért baj az ha teóriázunk az arc végéről? Vagy az is tilos? Tilos leírni, hogy Frieza győzhet, mert nincs róla spoiler? Nem értem Shiro, kérlek magyarázd meg miért off Vegetto.
"Egyébkét meg bármiféle forrás nélküli elmélkedés az offnak számít. "
Ezt ugye nem gondoltad komolyan Shiro? Akkor kb az egész fórumot törölni kellene, mert a fórum 90%-a offból áll, tekints csak bele az one piece fórumba, megfogsz lepődni.
"Mármint, hogy "Lesz e Vegeto?", meg a "De jó lenne ha lenne Vegeto!"-féle hozzászónoklásokra gondoltál? "
Akkor ezek szerint végig se olvastad amiket töröltél, mert nemcsak Vegetoról beszéltünk, hanem lehetőségekről, hol lehet Frieza, h nyerhetnek Gokuék, milyen formák lehetnek, h fogja elsajátítani Goku az UI formát, stb... ezeket mind törölted.
Egyszerűen kezditek túlzásba vinni a törölgetést, anime-ba azért nem lehet írni mert Spoiler, ide azért nem mert "off"... értem én h próbálod elkerülni az ismétléseket, de ne az egész fórumot büntesd egy ember miatt. Egy igen jó témába kezdtünk bele, amit te most elvágtál.
1. Az illető megtanulja, hogy abban a topic-ban hozza fel a témát amelyikben az nem OFF
2. Nem válaszolsz rá, mert az szintén offnak számít.
3. Az első válaszoló közli, hogy a válaszát az XY topic-ban találja, segítség ként még egy linket is, a többiek pedig abban a témában folytatják a diskurzust.
(XY egy olyanb topikot jelül, amelyben az adott téma nem számit OFF-nak)
[/color][/quote]
Értem én, és most sem akarok offolni (mint ahogy mindenki), de én még erre itt példát sajnos nem láttam, és nem is tűnik túl életszerűnek. Szerintem ezért se csinálja senki se így, mert nagyon merev és rugalmatlan. Off vége.
Ahogy olvasom sokan várnak Vegetto-ra, szerintem kizárt mert amit bedobnák gokuéknak a Potarat Jiren elpusztítaná mivel már ismeri a hatását. Ennél válószínűbb számomra hogy táncolnak egyet gokuék pont egy kicsivel fentebb lévő előzetesből kivágott képénél mikor c17 tartja jiren támadását.
Moderátor: xindrix
A lényeg itt nem azon van, hogy az meg lehet e határozni az állóképből az animáció minőségét, hanem, hogy erős a gyanúm rá, hogy Guku5 tévedésére reagáltál. S erős a gyanúm, hogyha nem Goku5, hanem más írja azt, hogy szép lesz az animáció, akkor nem, vagy nem így reagáltál volna rá, te vagy esetleg valaki más.
Másrészt, meg nincs kivételezés Goku5-el szemben, már csak azért is, mert már ő is kapott tőlem moderátori figyelmeztetés.
laszlo222
Mert a találgatás nem egyenlő a Spoiler-el. Illetve inden ami nem Spoiler az OFF.
Ahhoz, hogy meg tudd, mi a Spoiler, egy kicsit dolgoztasd meg a szürkeállományod, és mutasd meg, hogy többre vagy képes mint Goku5. Ha pedig sikerült akkor a jövőben próbáld meg alkalmazni.
Goku5 Tőled pedig elnézést kérek, de mivel egyesek néha úgy vélik, hogy okosabbak nálad akkor elvárom, hogy annak megfelelően viselkedjenek. Ha ez nem sikerül nekik, akkor megkapják tőlem A "Bezzeg Goku5..." kezdetű monológot.
Shiro. Tehát akkor tilos leírni, hogy Goku megnyerheti a tornát, mert off topic és törlésre kerül?
Tilos leírni, hogy C17 hogyan taktikázhat Jiren ellen a jövőhéten, mert nincs spoiler és off hsz?
Tilos elmélkedni, hogy vajon Frieza terve mi lehet a végére, mert off hsz?
Oké értettem, nem illenek az arc témájához. Elfogadom a moderátor döntését.
Ebben egyet kell értsek laszlo222-vel.
Ha ide nem illik felhozni a találgatást esetleges folytatást befejezést amiről még nincs spoiller azt akkor hol lehet megtenni? Hol lehet vitázni a lehetséges folytatásról. Vagy eleve sok szempontból a spoillerek miatt is csak találgatunk tippelünk mi lesz benne.
Én nem is a teória topicot javasolnám, hanem nem lehetne olyan topic, mint amilyen régen az anime kibeszélő volt? Oda mehetett spoiler, teória, rész/előzetes/hír kidumáló stb. Mert sokkal egyszerűbben és szabadabban lehetne beszélgetni a Dragon Ballról, jelenet esetben a Superről.
Úgysem lesz már sokáig olyan aktív a topic, máricus vége után valószínűleg ki fog halni valamennyire, még ha nem is teljesen, addig legalább hadd beszéljük ki a témákat kényelmesen, amik a Superhez kapcsolódnak.