kamu kép.
syzy Brad Pitt
Duma topic 14
Majd én is meg akarom nézni, csak előtte még tervben van a Code Geass.
Nem tudom, hogy a felsorolt animékkel milyen mértékben lehetne összehasonlítani. Igaz, hogy nem ismerek sokat a történetből de egy OPM-hez azért nem hasonlítgatnám. Ahhoz igazából semmit XD
Boku dake ga Inai Machi-nak így hallásból, meg remélem is, hogy mélyebb üzenete van
Én vagyok az egyetlen aki szerint a one punch man nem egy jó anime? Vicces meg minden, bár mondjuk én egyszer sem nevettem el magam rajta.
Szvsz egy paródiát én nem tudok komolyan venni és eléggé lenézem azokat, akik erre nyáladzanak.
Egyébként valóban kicsit erős kijelentés volt tőlem, hogy az utóbbi 2-3 év, hiszen volt itt azért.
Steins;Gate movie
Bokura wa Minna Kawaisou
Shigatsu wa Kimi no Uso
Death Parade
hogy csak a mainstraimeket említsem, de a
Aura: Maryuuinkouga Saigo no Tatakai
Harmonie
Kotonoha no Niwa
Sakasama no Patema
Neppu Kairiku Bushi Road
is remek kevésbé ismert animék.
Bár nem is tudom minek töröm magam úgy se fogja senki megnézni őket, mert nem kaptak nagy hype-ot meg nem agyatlan hentelés.
Lew írta:
Bár nem is tudom minek töröm magam úgy se fogja senki megnézni őket, mert nem kaptak nagy hype-ot meg nem agyatlan hentelés.
Egyetértek; én is felírom őket a listámra. ^^ A Neppu Kairiku Bushi Road pedig eddig is rajta volt, csak azt olvastam, hogy nagyon sírós a vége, úgyhogy még nem néztem meg.
Szerk.: Azóta megnéztem, nem volt rossz és szerencsére a vége sem volt kifejezetten szomorú. Kár, hogy másfél órába zsúfolták bele amúgy.
Stance írta:
Megnéztem a "utóbbi 2-3 év legjobb animéjét" Lew és Syz szerint. Boku valami a címe ahol időutazik a srác. Hát lel nem mondom hogy nem volt jó de a Fate/Stay Blade Works vagy a One Punch Man simán lekörözi.
Később jött ki, mint a Stay/Night.
Jó lehet neked, Lew, hogy még ennyi örömet lelsz ezekben, nekem Sabaku pont nemrég magyarázta kiégve, hogy egyik nap megpróbálta összeszedni a top 10 anime listáját, azokat amelyeket 'érdemes látni' a több mint százból, amit megnézett, és hogy majdnem nem lett meg neki a tíz sem. Pedig ő elvi alapon nem is nézett romantikus szarokat.
Komolyan senkit nem hatott meg, hogy láttam a nagyszerű futyit?
https://youtu.be/...Pk7U?t=502
Ugrás a fórumra: |