Itt egy érdekesség, ami kicsit magyarázatot ad arra, miért is erősebb C17. Bár ez nincs beleírva, de lényegében C18-ban van egy limitáló, ami az erejét korlátozza. C17-ben viszont nincs ilyen és a sok edzés által lett ilyen erős.
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Látom az animáció minőségére nem lesz panasz most sem!
Én viszont még túl korainak tartanám az Ui megjelenését! Végül is ha a következő részben jelenik is meg akkor is 4 részen át tartani kéne. Túl korai szerintem. Én 1-2 résznél nem tippelném többre az Ui használatát.
xindrix írta:
Gyönyörű képek, az előzetesben pedig én nem voltam elájulva az arttól.
Izgalmas rész lesz, hogy semmit nem tudunk a végkimenetelről (kivéve, hogy Vegita marad), Gokunál pedig én is arra tippelek, hogy hamarosan UI ha már megint így ki van merülve.
Azt is el tudom képzelni Shadowdroid, hogy hétvégén vagy jövőhéten már UI-ba lép Goku, aztán jövőhéten majd C17 töltögeti folyamatosan, hogy ne merüljön le.
Azért csak az UI forma a torna legnagyobb szenzációja és kevesellném ha a végén csak 2 - 2,5 részt kapna. Főleg, hogy még mindig nem ez a teljes forma.
Fene tudja hogy bonyolítják a dolgokat a végére a készítők.
Én még a hétre nem várok UI-t.
Olyan 127 végére vagy 128 elejére számítok rá...Így is többet szerepelhetne, mint eddig összesen. / Jiren ellen 10 perc körül volt képbe, Kefla ellenében pedig 15 perc kb. Vetítési időt tekintve ! /
Ehhez képest, ha kapna 1-2 teljes részt , már bőven haladás lenne.
Viszont az se tuti, hogy beelőzi vele Beerust...azt a "hőt" pedig lehet el kellene hagyni, Jiren szerint az a gyengéje, meg ugye Whis se tudja hova tenni.
Fejtegettem már, hogy én egyszerűsödést várok a küllemben, persze ehhez kell az is, hogy történjen még vele valami Migatte no Gokuiban.
Ez is csak feltételezés, egyelőre.
Irtam már valamikor a múltkor is, hogy a mangában Vegita már használta a final explosion olyan változatát Zamasu ellen amitől nem robbant fel. Lehet most is ilyesmire lehet számítani. Amivel sikerül kiütnie Toppot ő meg egy kis ideig a kis padra kerül vagy ő is kieesik.
Ugrás a fórumra: |