Hiei, látom nagyon élvezed ezt a kritikus szerepet, csak hát az utolsó hozzászólásod szépen mutatja, hogy mennyire megalapozatlan dolgokat tudsz mondani, és mintha már csak "kritizáljunk a kritika kedvéért" elv alapján működnél. De hát te tudod.
Nekem ez elég személyesnek tűnt, mert ha valamit kritizálok azt érvekkel teszem. Most is érveltem kikerestem az oldalt és alátámasztottam. Mellesleg én kiálltam az arc mellett mikor az elején sokan már temették. Akkor én voltam az ellenkező oldal. Erre mondják egyszer fent egyszer lent. Én lennék a legboldogabb, ha nem kéne kritizálnom egy adott fejezetet.
Erre mondom, hogy nem látjuk a fától az erdőt. Azt elfogadom, hogy esetleg még Luffy se látta és csak balf*szok voltak és nem találták el, de akkor is egy nyílvesszőt illene észre venni körülötted főleg, ha lőttek belőle egy csomót.
Ráadásul, ha megfigyeled ez egy lövéssel egyből lő hármat. Látszik ezen az oldalon.
http://naruto-kun...iece/891/5
Szóval lehet itt szépíteni, de azért ezt nehéz nem észrevenni...és itt nem az a baj, hogy nem találják el esetleg Luffy kerüli ki. Hanem, hogy ha valóban férfi a férfi elleni küzdelmet, akar menjen oda és csapja pofán a hulladékot és mondja el a hegyi beszédét. Viszont ennek így elég egyértelmű célja volt. Lenerfelni Katakurit ne legyen igazam, de sztem már nem fogja tudni használni a képességét rendesen és adni egy olyan sebet neki, mait ha kint meglátnak, akkor Luffyt teljesen más színben fogják látni.
Azzal nem vitatkozom, hogy Katakuri badass volt és iszonyatosan kedvelhető karakter, mert ez vitathatatlan. Bár nekem még mindig Perospero talán a kedvencem.
Szerkesztette: Hiei - 2018.02.02. 13:46