Igen Konczi. Meg is lenne magyarázva az, hogy miért dobálgat felelőtlenül hakai-okat amikor az elvileg gyilkos technika. Abszolút támogatnám ezt. Frieza nagyon sokat tett már a tornáért, így maximálisan megszolgálta a visszajövetelét, csak aztán szokás szerint ismét elszámolta magát és nem számított ilyen erős ellenfelekre.
Másrészt ha Goku és Vegita marad a végére Jiren ellen, akkor lehet mégis lesz Vegetto. Nekem egyre inkább erre hajaz a dolog.
Én megmondtam, hogy akinek mutatják a kiesését az előzetesben, az tuti nem esik ki Viszont ez szerencsére nem annyira spoileres, csak annyit tudunk meg, hogy Vegita bent marad.
Igen Konczi. Meg is lenne magyarázva az, hogy miért dobálgat felelőtlenül hakai-okat amikor az elvileg gyilkos technika. Abszolút támogatnám ezt. Frieza nagyon sokat tett már a tornáért, így maximálisan megszolgálta a visszajövetelét, csak aztán szokás szerint ismét elszámolta magát és nem számított ilyen erős ellenfelekre.
Másrészt ha Goku és Vegita marad a végére Jiren ellen, akkor lehet mégis lesz Vegetto. Nekem egyre inkább erre hajaz a dolog.
Esetleg Toppo és Android kiesik.- 126 és 127 ben-.
Frieza...akár ő is. vagy nem.
Goku és Vegita potara jöhetne a 128 -ban, de sztm szét is esnének.
Illetve a nyers erő/SSB Vegito nem lenne elég Jiren ellen.
Ezt követően a 129 -ben még mehetne a szakadt/félmeztelen GI-s UI Goku.
Ő húzná az időt....-szintén nem hiszem, hogy tökéletesíteni tudja a Migatte noGokuit.-
A 130 -ban pedig létszámfölénnyel behúznák a tornát, vagy valami űber taktikával eltennék Jirent.....
De én még mindig nem hiszem, hogy Jirent szimplán izomból, le lehetne győzni. Pláne hogy a 127 spoilerben is, a mindent elsöprő erejéről szólnak.
Dermesztő megölése sem valószínű szerintem. (bár én nem bánnám) De a sok Dermi fan meg károgna mert akkor a kedvencük örökre eltűnne, mivel már eleve halott és ha halottat ölnek meg azt már se feltámasztani se újjászületéssel sem lehet visszahozni.
Lehet maga a pusztás energia sebzi Toppot, pláne ha annak pusztítania kell valamit! Szóval a sziklák dobálása is jó erre a célra és nem energia.
Vagy csak szimplán azzal hárítják a támadást. Maguk helyett egy nagy sziklát pusztítson el.
A választ már megadták mások! Szóval ebben igazam volt Dermesztővel és a 2. halállal kapcsolatban!
Frieza felébred és C17 feltölti energiával. Ám Toppo kiejti Friezát és C17 megsérül a harcban.
Goku és C17 a padlóra kerül és Vegita egyedül fog harcolni Toppo és Jiren ellen. Vegita azonban az életét fogja kockáztatni, hogy legyőzze Toppot. Sikerül is legyőznie, de Vegita teljesen kimerült. Goku és C17 ekkor ismét felbukkan, de Jiren ismét átveszi az irányítást.
Ám eközben a ring összeomlik és elkezd darabokra hullani. Gokunak, C17-nek és Jirennek ugrálniuk kell a sziklákról sziklákra, hogy biztonságos helyre kerüljenek.
C17 azonban megpróbálja megállítani Jirent és a sziklákat veti be, hogy megakadályozza Jiren biztonságba kerülését. Ám ekkor Jiren ismét felkapcsol egy fokozatot.
Top3 az U7-ből: C17, Goku és Vegita. Jövőhéten kiesik C17 és Goku - Vegita - Jiren marad.
A 128. ban Vegita kiesik és a rész végén Gokuból előjön az UI és a 129-130 is Goku vs Jirennel telik.
Én is reálisnak érzem. Az szinte garantáltan biztos, hogy a 129.és 130. ban már UI Goku fog küzdeni, ha nem lesz Vegetto. Kérdés, hogy megkapja-e Vegita a 128.at vagy a nagy pillanata Toppo ellen lesz és onnantól lassan elvérez Jiren ellen.
Mivel nem tesznek már említést a 127. rész spoilerében, a Gohan-os tapasztalat azt mutatja, hogy Frieza-tól és Toppo-tól búcsúzunk a hétvégén és jön a finálé. C17 szerintem feltölti Goku-t, aztán búcsúzunk tőle, Vegita meg addig lefoglalja Jiren-t. Ez a Buu-s sztorira fog reflektálni, az is befejezés volt, meg ez is, szerintem itt fog képbe jönni a cool Vegita-s rész.