Ken Xyro legutóbbi FB posztja szerint benne van a pakliba, hogy Vegeta megöli Dermit
Sajnos a videóból túl sokat nem értettem, de a lényeg ez volt.
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
Azt mondja, hogy a részek megírása és a megjelenés között 6-7 hónap telik el és szeptemberben említett a Toshio egy "cool" Vegita epizódot, ami még mindig nem jött ki. Ugyanakkor ismerjük a 126.részig a részek íróit és nem szerepel benne Toshio, tehát a 127-131 között kell kijönni ennek a Vegita epizódnak. (Megjegyzés: igaza is van, akkor nem fogja Vegita felrobbantani magát és vélhetőleg túl fogja élni ezt az életveszélyes támadást.)
Friezáról ugyanakkor azt mondja, hogy Toshio kirakott pár nappal a tweet előtt egy képet, a Buu saga mangájából. Ott a glóriás Vegitáék beszélnek arról, hogy nem fog többet feltámadni ha most meghal. Plusz megemlíti, hogy a földi sárkány csak egyszer tud valakit feltámasztani, tehát itt gondok lennének Frieza esetében, mert a Super sárkánytól nyilván nem ezt kívánják.
Innen meg arról elmélkedik, hogy
1. olyan lehetőség jön a tornán, hogy meg kéne ölnie Friezát. (Hát nem tudom, elég extrém)
2. Vegitától független lesz és például Jiren véletlenül megöli és így nyer az U7. (ez nem tetszene)
Nagyjából ennyit mondott el.
Vegita kifejezetten utálja Dermesztőt az biztos, de ő se ölné meg csak úgy nagyobb ok nélkül. Ha csak nem akar már megint valami nagyobb balhét csinálni és annak érdekében ölné meg.
Amúgy szerintem is túl korai lenne még kiejteni Vegitát. Még a következő részen kívül is kb 4 rész van még hátra, szóval végső döntőben még szükség lehet rá, mert akárhogy is nézzük nagyobb szükség van Jiren ellen Vegitára mint Dermesztőre vagy C17-re.
Nem tudom, nekem továbbra is úgy tűnik, h Toppo Frieza kegyetlensége miatt dobott el mindent, ami eddig a lényegét adta.
Az Igazság Bajnokaként egyszerűen nem tudta elfogadni, ahogy hátba támadták, megalázták... Aki ezért felelős, a U7 leggonoszabb tagja.
Szerintem semmi köze ennek a Jiren be vetett bizalmának.
Kíváncsi vagyok Toppo meddig tudja majd fenntartani a Hakai aurát... Mert míg az él, gyakorlatilag hozzá se tudnak majd érni.
Bár az megint érdekes, h mikor Frieza t elkapta, az miért nem törlődött el azon nyomban.
Profilt váltott Toppo, de nem igen Jiren miatt.
Elég jól elmagyarázzák a karakterek az álláspontjukat, sztm se több se kevesebb.
Hakai "palást" közben Vegita is bevisz ellene egy támadást, előzetesben is látható.
Valamint Androidot is elkapta, ő se lett semmivé.
Inkább a Ki alapú technikák lehetnek ellene bajosak, de persze biztos számít a bele vetett erő is.
Egyébként meg Beerus beszélt -sztm- a gyengeségéről, az még lehet hogy kulcs lesz.
Trunks-2232
Na még egy lehetőség, az öngyilokra/kétségbeesett támadásra...bár Frieza se pusztult bele.
shadowdroid írta:
Egyébként meg Beerus beszélt -sztm- a gyengeségéről, az még lehet hogy kulcs lesz.
Én inkább azt mondom hogy a hakai megviseli majd Toppo testét és nem tudja majd sokáig fenntartani. Így majd hátrányba kerül, mert nem bírja a teste. Esetleg maga ellen fordul. Vagy azért mert nem tartható fenn sokáig, esetleg maga Toppo kezdő még benne és azért tapasztalatlansága miatt. Vagy csak ha túl nagy a nyomás rajta (nagy erejű támadás éri) és azt nem bírja el. Gondolom ezekre kapunk majd választ a 126-127. részben.
KingBradley írta:
Kíváncsi vagyok Toppo meddig tudja majd fenntartani a Hakai aurát... Mert míg az él, gyakorlatilag hozzá se tudnak majd érni.
Bár az megint érdekes, h mikor Frieza t elkapta, az miért nem törlődött el azon nyomban.
Eddig az egész arról szólt, hogy Jiren milyen szinten Over Power....
UI Gokut lesimázta ( persze Goku pont rosszkor esett ki belőle )
HIT szintén gyakorlatozás volt számára.
Gokura olyan támadást mért, amilyet még nem tapasztalt...teljesen letaglózta.
Goku+Vegita duója is rendre felsül ellene , az elmúlt részekben...
Eddig a leginkább meleg szitut, a taktikázással tudták számára megteremteni, sztm. Mikor Goku behúzta a csőbe Krilin stílusban.
Egyelőre nagyon nem gyengül sehova a karakter, sőt! Fokozás van, amire a lelátósok is kitértek.
Ezt a fajta különbséget, sztm nem lehet nyers erővel behozni. Én ide kevésnek tartom a Goku és Vegita fúziót is. UI gokut is, ha csak valami módon el nem sajátítja maximálisan, de még Beerus se képes erre. ( és azt se tudni, az mire lenne elég ) .
Na ha erről a szintről lehúznák Jirent, nagyon de nagyon tökönszúrnák magukat a készítők.
Nem tudom miféle csavar lesz, de én jelenleg U7 számára csak a létszámfölényes győzelmet tudom elképzelni.
Vagy valami nagyon trükkös kiejtést , bár ez is meredek.
Hubapipi2237
Igen, ez már hivatalosan meg van erősítve.
Tudjátok mi Toppo gyengéje? Ez a mostani shadowdroid spoiler, melyben írják, hogy gondok lesznek az arénával, csak megerősít ebben.
Bereus mondta, hogy idő kell neki, míg feltölti a hakait. Ugyanakkor nincsen repülés, emiatt stabilan kell állnia amikor használja ezt a technikát. (Az összes alkalommal stabilan állt a mostani részben, amikor ezt tolta) Ezért támadja Vegita a bokáját egy pillanatra az előzetesben. Amikor tölti a hakait, pusztán a lábát kell támadni és szét kell zúzni a ringet alatta, így kiesik.
Tehát nem erőből fogják legyőzni Toppot, hanem most kivételesen tényleg az eszüket fogják használni. Vagy Vegita a gamma burst flashel el fogja pusztítani Toppo körül az arénát és kiesik, még ha ő maga nem is szenvedne nagy sérülést.
Ugrás a fórumra: |