Sanji-nak az a célja hogy kiüsse vele BM-ot amire azért szükség is van a meneküléshez. Szerencsétlen szöszinek legalább ez jöjjön össze az arc-ban ha már nem harcolt.
Alapból ha legyőzné BM-ot Luffy akkor nem kaphat ki Katakuri-tól. Hisz BM tuti megverné Katakuri-t. Vagy annyival jobb BM hogy semmit se ér hogy előre látja Katakuri hogy mit nem fog tudni kikerülni vagy BM is hasonló Megfigyeléssel rendelkezik (ez a két lehetőség a többi Yonkou-ra is igaz).
Weevil-el kapcsolatban nekem a minimum elvárásom hogy Katakuri szintjén legyen. Azok után amit Kizaru mondott róla. Mondjuk abban kételkedem hogy tud-e Haki-t használni.
És azt honnan tudjuk, hogy olyan erős, mint fehérbajusz fiatal korában? Ha jol tudom ez is csak találgatás. Illetve félreértettél. Nem azt mondtam, hogy Luffynak egy nagyon erős hakival kell végig verni a mezőnyt, csak azt, hogy abban legyen a legkiemelkedőbb. Attól meg lehet a többi hakija is erős.
Nekem most a hozzászólásodbol hgabi az jön le, hogy szerinted a szörny triónak látnia kellene a jövőt. Valószínűleg nem fogunk meg egy olyan megfigyelés színét látni, mint Katakurinak. Nem véletlenül volt így felkonferálva, hogy a hakijával képes a jövőbe látni. Mert ez iszonyatosan nagy szó. Luffyek közül tudok csak idővel jobbat elképzelni, de ha vannak is meg, maximum nagyon kevesen akik ilyen megfigyelés színével rendelkeznek. De ez csak az én véleményem. Illetve ha tudsz linket, legyszi küldj arról, amiben ezt mondjak Weevil-rol mert akkor lemaradtam. . De szerintem kizárt hogy Weevil Katakuri szintjén legyen, szerintem meg Luffyet sem üti meg, de ezt csak a gondolataimra alapozom.
Parancsolj, itt mondja Kizaru a dolgot. Ugye ez volt a legelső alkalom mikor szóba került, illetve megmutatták Weewilt (Weeble)
Nem arra gondoltam, hogy a szörnytriónak kell a jövőbelátás. Arra akarok kilyukadni, hogy ha maradunk az eddigi sémánál miszerint Luffy ellenfele a főgóré akkor kb neki kell a legerősebbnek lennie az összes hakijának. Egyébként az a feltételezés sem lenne hibás, ha azt mondanánk, hogy idővel Zoronak és Sanjinak is szüksége lehet ilyen szintű megfigyelésre. Hiszen nem csak Luffynak kell fejlődni addig, hogy egy Yonkuval küzdjön 1v1-be, hanem Zoroéknak is odáig kell fejlődni, hogy a Katakuri félékkel fel tudják venni a versenyt.
De persze ez mind spekuláció, én is csak azt mondom amit gondolok, ezek nem tények. Ez attól függ a legjobban, hogy Oda-sensei a későbbiekben más ellenfeleknél is behozza e a jövőbelátást, mint képességet.
Értem, így viszont már érdekes, amit Kizaru mondott. A helyesírási hibákért bocsi, telefonról elég nehéz írni. Viszont arra, hogy a Weeble helyett Weevilt mondtam, nincs mentségem, pedig biztos voltam benne, hogy így írják, vagyis így emlékeztem rá.
Mivan akkor ha Katakurit feldűhíti az hogy a kis tesókája beleavatkozott a küzdelmébe és saját magában tesz hasonló kárt, mondván hogy ez így nem fair küzdelem? Lehet túl sok Dragon Ball-t néztem és hogy Katakuri sem a főhős de kinézem a karakteréből. ( és persze a senzu babok se jöhet szóba...😃
Egyébként külföldön volt egy nagyon érdekes észre vétel, aminek nagyon örültem. Eddig a hajón Jinbe osztotta az észt és a parancsokat. Viszont ebben a fejezetben, ahogy Sanji a fedélzetre lépett már ő vette át a vezető szerepet. Ez is mutatja, hogy a hierarchiában (és szerintem erőben is) Zoro és Sanji alatt lesz.
Te miről beszélsz?Jinbei gyengébb lenne Smoothienál?What..
Jinbei lestarpáltan megfogta Mihawnk és Akainu támadásait, akik szintén szörnyeteg a Op világban.
Big Mom ellen is jól védekezett. Ok, Big Mom elsöpörte , de ezt később Jinbei viszonozta.
Egy karcolás nélkül megúszta mind3 harcot.Kataruki támadásait is könnyedén megállította.
Amúgy továbbra is kitartok amellett, hogy Jinbei erősebb Sanji/Zoronál.
Doffi kapcsán nem fogok egyetérteni, de hogy Jinbei is lenézitek... azt nem hagyhatom szó nélkül.
Te miről beszélsz?Jinbei gyengébb lenne Smoothienál?What..
Jinbei lestarpáltan megfogta Mihawnk és Akainu támadásait, akik szintén szörnyeteg a Op világban.
Big Mom ellen is jól védekezett. Ok, Big Mom elsöpörte , de ezt később Jinbei viszonozta.
Egy karcolás nélkül megúszta mind3 harcot.Kataruki támadásait is könnyedén megállította.
Doffi kapcsán nem fogok egyetérteni, de hogy Jinbei is lenézitek... azt nem hagyhatom szó nélkül.
Azta. Ezt a hozzászólást még fel kell dolgoznom.
tény1: A mihawk vs jinbei fillerharc volt. tény2: A víz elemű támadások hatásosak a tűz elemüekkel szemben. tény3: Mama egyértelműen nincs csúcsformában. tény4: Jinbei rohadt erős.
Oda a haki behozataláig sőt még utána is szereti kreatívan használni a képességeket. Így rengeteg természetes ellenfél akad az OP világában. Pár példa: Luffy vs Enel, kardforgatók vs Jozu, víz vs croco, (és ha a színtkülömbség hattalmas szerencsére már a Brook vs BigMom példát is fel tudom hozni) Nem nehéz kitalálni, hogy Smootie aki képes a nedvesség eltávolítására természetes ellensége lehet Jinbeinek.
Este az ágyban engem annyira idegesített Katakuri megjegyzése "gyorsan végeznem kell vele" és ledöfi. Tényleg? Könyörögtem, hogy azt a tetves szigonyt használd, eddig nem akartál vele végezni vagy mi? Fogyatékos vagy? Jah nem a plot armor és az idő húzás túl erős volt neki.
Véletlenül sincs köze ahhoz, hogy Flampe egyik orvlövésze átlőtte Luffy lábát mielőtt lebökte,
és most adódott erre lehetősége.
Nem értem ez mit változtat a tényen, hogy előtte 7935784237523528 ütés és rúgás eltalálta. Helyette simán lebökhette volna. Ha neked jobb tagadni a tényt, hát tagadd. Ettől független már rég vége kéne legyen ennek a harcnak.
Ja, mert végülis ugyanolyan könnyű eltalálni egy szigonnyal valakit, mint egy olyan képességgel, amit a levegőben hozok létre, ráadásul tucatjaival, továbbá úgy, hogy csak suhintok egyet a levegőben és egyszerre támad nyolc kéz. Aha, tökre ugyanaz. Arról nem is szólva, hogy próbálkozott eleget a szigonnyal, de egyszer sem sikerült eltalálnia még régebben Luffyt.
Nem láttuk és igen egyszerű eltalálni, mert ahogy láttam megütötte őt a puszta kezével is, amiben benne van a szigony.
Nem mellesleg a szigonyt el lehet dobni is.
Szóval ha fejre álltok is ez az igazság.
Így rengeteg természetes ellenfél akad az OP világában. Pár példa: Luffy vs Enel, kardforgatók vs Jozu, víz vs croco, (és ha a színtkülömbség hattalmas szerencsére már a Brook vs BigMom példát is fel tudom hozni) Nem nehéz kitalálni, hogy Smootie aki képes a nedvesség eltávolítására természetes ellensége lehet Jinbeinek.
jinbei vs mihawk filler volt?Ezt nem tudtam...sorr...
Ezzel én nem teljesen értek egyet, mert Jinbei most hazai pályán harcol, ahol Smoothie hátrányban van.
Továbbá még ott van a Gyojin Karate, ami hakival fájdalmas lehet egy démongyümölcs használónak.
Remélem az arc vége elött lesz egy Jinbei vs Yonko parancsnok.
Én arra gondoltam, hogy esetlegesen most látunk egy előre tekintést a hakival avagy jövőbe látás, mint ahogy a nagy háborúban volt, amikor majdnem levágta Luffy kezét Mihawk.
Azért szerintem most elég sokat mutatott Jinbei, így szerintem is erősebb Sanjiéknál. Viszont a Smoothies természetes ellenség kijelentés sem lehet hülyeség. csak ugye míg rengeteg tengervíz van, Jinbei eléggé hazai pályán van. Smoothienak viszont el kell kapni és kicsavarnia. Azért egy Jinbei kaliberű személy ellen ezt nehéz kivitelezni.