Nem teljesen ugyanaz. Natsunak ahhoz egy hatalmas érzelmi löketre volt szüksége, míg Wendy most akkor hívja elő, amikor csak akarja, ezt láthattuk is. Úgy váltogatta, ahogy kedve tartotta.
De abban is biztos vagyok, hogy Natsu is képes már előhívni magától- ha Wendynek megy, akkor ez neki kötelező. Egyszerűen neki nincs rá szüksége. Ami...ha belegondolunk, azért nagyon durva, már-már túlzás is. Így is egy sprigganhoz mérhető csak az ereje, hát még akkor...akkor tényleg már csak Zeref meg Acnologia áll majd fölötte.
Aztán lehet, hogy nem képes rá...de szerintem az elég szánalmas lenne. És persze még itt van END ügye is, ahogy mondjátok...
Lehet, hogy Natsu kicsit túl lett hypolva És ilyen Gildartzok, Gerardok még nem csináltak semmit.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mire fel olyan arrogáns Zeref...nagyon remélem, hogy August mutat végre valami drámait.
(De amúgy...ha Natsu ilyen erős, akkor meg az fog logikai bukfenchez vezetni, ha August ellen meg esélytelen lenne, és mondjuk Gildartznak kell megmentenie...szóval...érdekes, kíváncsi vagyok, kivel mit akar Mashima.)