Igen, Lenin volt az, és a Lenin-mauzóleumban van kiállítva a teste. Ha jól emlékszem, néha még új öltönyt is kap.
Ja, most látom, hogy már megelőztek.
Duma topic 14
Hahha, a két szuperpoénos Gábor.
Ám nem érdekel engem különösebben egy tetem, inkább az orosz népet hozzákötő bizarr ragaszkodás, bár az is csak azért, mert eléggé aggasztó. Pedig a Lenin család már többször is kérte, hogy temessék el, de az orosz parlament rendre félrecsúsztatja az erről szóló kéréseket.
Az oroszok szerintem is érdekes népség. De nekem egy két betűvel több putyin a kedvencem onnan.
Ja, meg a fiatalkori Sztálin. Komolyan, mint valami szexi, olasz macsó.
De Putyin is kemény arcnak tűnik. Látni róla a 9gagon olyan durva fotókat. Pl mikor félmeztelenül vadászik egy medvére vagy mittomén, valami nagy vadra, meg hogy nagymamákat szokott látogatni ilyen orosz vadmenhelyeken. Tipikus orosz férfi.
Hehe, most nézem, hogy a butafonom nagymacskák helyett nagymamát írt. De tök vicces, úgyhogy így hagyom. XD
Mi a szuperpoénos, tök komolyan írtam. : (((
Ő még Putyinnál is keményebb arc lehet, Putyin kb. megszeppent óvodásként áll előtte
Tipikus orosz férfi.
Tényleg? Akkor bocsánat. Azt hittem, hogy csak gúnyolódtál. Nem szoktam érteni az iróniát, vagy ez, vagy az, hogy annak hiszem azt, ami nem is az. XD
Az a másik fazon kicsoda, valami latin-amerikai diktátorféle? Vagy egy nagyon gagyi színész? Meg nagyobb képet tudnál külden, légyszi? Szerintem Putyin a nagyobb arc még mindig, csak olyan kicsi ez a kép, nem látni rendesen őket.
Capac.. Ez komolyan egy kérdés akart lenni? Csak mert izzé.. Gondolom szokás felétek is egy családot a családnevén hívni. Szóval ja.
Nincs akkora létrám Szóval... a Lenin ugye nem családnév, mert Lenint eredetileg Vlagyimir Iljics Uljanovnak hívták, a Lenin pedig egy munkásmozgalmi álnév volt, ami később ráragadt.
Sztálin eredeti neve Joszif Visszarionovics Dzsugasvili (itt már kellett a Wikipédia ) volt, a Sztálin (aminek a jelentése "acél" ) szintén egy felvett név, aminek semmi köze a családjához (a gyerekeit sem Sztálinnak nevezték el a papa után).
Pedig a Sztálin és a Lenin is megragadóbb és erőteljesebben hangzó név, mint az Uljanov vagy a Dzsugasvili. Én legalábbis, ha az egyik az apám lett volna, lehet megfontolom, hogy felveszem a nevét. Bár akkor meg az ellenpártiak nagyon haragudtak volna, mert azt is hihetnék, hogy az ideológiájukat is tovább akarom éltetni, holott csak simán menőbb az a név, mint a másik.
Bocs, Capac, akkor. Valamiért nem tudtam, hogy ilyen orosz neve volt eredetileg mindkettejüknek.
De miért enged Putyin bárkit is a közelébe, akinek vadászkés van a gatyájára függesztve? Az ilyen nagy politikai vezetőket nem óvni szokták általában az ilyesmitől?
Jaaa, most olvasom a wikipédiás linked is hozzá, Coelho, és akkor ők most spanok komolyan? XD Annyira Putyin ez a Putyin, jaj.
Ugrás a fórumra: |