Douriki
És az a baj hogy Oda amint behozta ezeket a számokat el is cseszte az erőviszonyokat. Pont mint minden más mangaka aki valaha is számokkal jelezni próbálta az erőt. Mai napig Oda egyik legsúlyosabb hibája volt ez a lépés szerintem.
One Piece - Szereplők
Az volt a baj hogy ugyebár senki nem tudott Luffy G2 és G3 képességéről de mindenki egyetértett abban hogy ő a legerősebb és csak neki van ereje legyőzni Luccit. Luffy kijelenti hogy G2 nélkül gyengébb Blueno-nál.
Douriki-k:
Lucci 4.000
Kaku 2.200
Jabura 2.180
Blueno 820
Kumadori 810
Fukuro 800
Kalifa 630
Tehát a kijelentések alapján
Sanji, Zoro gyengébb mint alap Luffy.
Alap Luffy gyengébb mint Blueno.
Blueno erejének több mint 2,5 szerese Kaku és Jabura ereje gyümi nélkül ami még tovább növeli azt.
Zoro és Sanji legyőzte Kaku-t és Jabura-t.
Tehát ellentmondás.
Vagy gyengébbek Bluno-nál és Luffy-nál vagy erősebbek még Kaku-nál és Jabura-nál is.
Tehát vagy gyengébbek Luffy-nál vagy 2,5-szer erősebbek.
Arról nem is beszélve hogy a Blueno-nál 5-ször erősebb Lucci ellen a G2 bevetése előtt is jól tartotta magát Luffy pedig az ereje az ellenfele erejének az 5-öde volt.
Remélem érthetőre sikerült
Ennek egy részével egyet értek. De nem számoltad bele zoroék új képességeit. Azt pedig nem értem ,hogy miért lennének gyengébbek luffynál? Mármint miből gondolod ,hogy zoroék blunot nem tudták volna legyőzni? Másik ,hogy az elhatározotságuktól függöen változott a doroukimicsodályuk. Szerintem. Tehát nem értek eggyet mindennel ,de elismerem igazad van tényleg rohadt nehéz lenne számon tartani!
Egyesítve 2018.01.25 14:30:41:
Elnézést ,hogy ujra kommentelek ez Afrnak szolt
Hiei
Most sajnos nem tudom visszakeresni mert telóról vagyok pedig szívesen belinkelném az oldalt de nézd vissza a harcot főleg azt a részt mielőtt G2-be vált. Ott mondja Luffy hogy nem elég jó Blueno legyőzéséhez.
Szóval nem alaptalan.
Zadona-1
Ők maguk mondták hogy Lucci ellen csak Luffy-nak van esélye és ők nem tudtak Luffy G2, G3 technikájáról. Tehát kétségük se volt afelől hogy Luffy erősebb náluk az alap erejével.
Később meg rádobtak még egy lapáttal azzal hogy azt mondták hogy ha Luffy nem tartaná fel Lucci-t akkor már rég meghaltak volna.
Azt mondja, hogy ez nem jó, ha így maradok nem tudom megvédeni a társaimat. Flashback Aokijire és Luccira, ami mutatja, hogy itt egyértelműen rájuk gondold. Utána pedig megköszöni a már ziháló Blueno-nak, hogy találkoztak és így még sokáig képes lesz megvédeni a társait. Blueno értetlenkedik és ekkor jön a G2.
http://www.mangar...ece/387/15
Tessék az animében Flashback volt. Itt csak a bubibam mondja. Egyébként Blueno hozzá se tudott érni Luffyhoz csak a gyümijét hazsnálta rajta, de még azután se tudott vele mit kezdeni.
Luffy sokkal erősebb volt Bluenonál épp ezért tudta nyugodtan kipróbálni ellene a dolgokat.
Minimum kétszer olyan erős, de lehet van az három-négyszer erősebb is.
Sanji már a vonaton majdnem áttörte a Tekkaiját.
AFR írta:
Douriki
És az a baj hogy Oda amint behozta ezeket a számokat el is cseszte az erőviszonyokat. Pont mint minden más mangaka aki valaha is számokkal jelezni próbálta az erőt. Mai napig Oda egyik legsúlyosabb hibája volt ez a lépés szerintem.
Tény nem minden gyümiben van ugyanakkora harci potenciál de a Gumigyümi messze nem a legalacsonyabbal rendelkezik.
Azért ne vicceljünk már.
Oké hogy a sokszínűség miatt pár 100 áthidalható de hogy mindegy hogy 800 vagy 2000? Uvyanmár. Luffy nem alázta h 2-3 szor erőbb legyen.
Boldogult ellene de szükségesnek gondolta a G2-őt. Alig volt jobb ha jobb volt.
Én is így emlékeztem, hogy Luffy G2 nélkül is magabiztosan állta a sarat Bluneo ellen. Hieinek igaza van, hogy pont emiatt tudta jól tesztelni a G2 hatékonyságát. Meg hát Luffynak mint mondta nem volt ideje leállni hosszabb harcra mert Robinért ment.
A Démongyümölcsök pedig valóban csak annyira erősek, mint a használóik erre már számtalan példát láttunk. Pl Bluneo Ajtógyümölcse harcban semmit sem érne, de mivel emberfeletti ereje, gyorsasága van a tagnak így ott is képes használni. Vagy ott van a számomra mai napig lebalfékebb gyümölcs a Kabátgyümölcs. Önmagában semmit nem ér, de ha egy erős lényen használják az ereje megsokszorozódik.
Szerk.: Ha már Enies Lobby arc akkor nekem eszembe jutott még egy dolog. Agyaltam már máskor is ezen, hogy Zoronak még ki lehetne jó ellenfél a Tengerészek közül. Tudom ott van Fujitora, aki egy hatalmas falat illetve vannak még erős kardforgatók a Tengerészek között, mint Momonga Al-admirális. De most az Enies Lobby arcról eszembe jutott még egy ember, aki alig szerepelt a mangában, de nekem valamiért tök szimpatikus és szívesen látnám újra. Ez pedig T-Bone kapitány. Vele ugye Enies Lobbyba menet ütközött meg Zoro. Megnéznék most is szívesen egy harcot köztük, ki tudja hátha T Bone is jóval erősebb lett.
Az utolsó kommentel egyet értek a buggysal is. Rohadt erős gyümije van. A karakterelről szolva sztetek kiknek lesz még meg csavarva a története? Robinnak nagyon nincs mit. Naminak nem ismerjük a szüleit szoval itt lehet vmi. Zoróé túl egyszerű számomra és van benne potenciál. Pl lehet gyilkosság volt, vagy aki edzette Zorot a lány apja ő kicsoda? Kik Zoró szülei? Sanjié már megvan. Usoppén nincs mit ragozni sztem. Chopperén sem. Brooknál nem emlékszem biztosan ,de az őket megölő kalocsapat zászlaja még elö kerülhet (valoszinuleg uj generácioval) na és végül Frakni. Ha jol emlékszem az animében azt mpndják ,hogy kalozok voltak a szülei! Itt vajon kire értették? Tomsan? Ö nem volt kaloz tuttomal... szoval kik lehettek a szülei? Kérnék ötleteket ha van vkinek.
Ugrás a fórumra: |