Ez elég valószínű C17 lesz. Folyamatosan meglepetést okoz a csávó.
Az sem kizárt már, hogy Goku, Frieza és C17 lesznek az utolsók. Vagy ami még jobb lenne, Vegita, Frieza és C17, akik ezelőtt mind hőseink életére törtek és most a 7. univerzumért harcolnának
Jóslat: Vegita majdnem megöli magát a 126.részben és Goku is a padlón van. Jiren pedig megy befejezni a melót, de C17 száll szembe Jirennel, hogy védje Gokuékat.
Akkor viszont lehet itt még Vegetto, ha Vegita és Goku is a padlóra kerül és nincs erejük. Csak halkan súgom ezt a gondolatot mindenkinek
Attól még hogy egyszer Vegita győzi le a végső ellenfelet, nem egyenlő azzal hogy ezzel a szerepe lényegtelen lenne. Valóban az motiválja, hogy jobb legyen mint Goku, ám ezt már többször is elérte, az Android saga elején is erősebb volt már nála (lehet csak Goku szívbaja miatt), de nem egyszer túlszárnyalta őt. Viszont ha Vegita lesz az erősebb az Gokunak is ad egy motivációt, és ők ketten egy örök körforgásban vesznek részt, hol az egyik hol a másik az erősebb. Gohan is túlszárnyalta mindkettejüket, mégis folytatták az edzéseket. Tényleg az a fő baj Vegitával, hogy tudjuk milyen erős, de a Goku fanok miatt egyszerűen nem merik egyszer sem győzni a legvégén. Legfeljebb most is csak annyi lesz a szerepe, hogy jól legyengíti Jirent, hogy Goku befejezze az egészet.
Én el tudok képzelni egy Vegita önfeláldozást amiben Toppot kiejti, és Jirent is iszonyatosan megsebzi. Így Gokunak lsz esélye talán UI nélkül is győznie.
Szerintem bárhogy nézzük, ha később akarják folytatni a sorozatot, akkor érdemes lenne nyitva hagyni az UI kapuit. Azaz most még ne tudja használni tökéletesen. Illetve szerintem idő sincs rá rendesen.
Emlékezünk vissza, mikor freeza ellen először átalakult, majd mikor visszatért Goku a földre és Trunks-al tesztelték egymást. Ott is mondja Goku, hogy most már minden erőfeszítés nélkül tudja használni az SSJ1-et. Mert azóta telt el idő, rengenerálódott, edzett.
Fogunk még UI-t látni most a tornánk, de ne a tökélest használatát....
Akárhogy is nézzük de Goku és Vegita örök riválisai egymásnak. És Goku is így van vele nem csak Vegita. AZ már más hogy "mindig" Goku van előrébb és mindig akad Gokunál is erősebb. De erre is mondhatjuk, hogy Vedita is erősebb akar lenni mindenkinél nem csak Gokunál.
Viszont az előzetes címére meg ha tényleg lenullázod na Goku (meg Vegita) nem lehet hogy pont akkor jönne ez kellene az UI-hez?
Pláne mit tud kezdeni C17 Jirennel, ha Goku és Vegita (aki külön is sokkalta erősebbek nála) nem boldogulnak vele?
Szerintem bárhogy nézzük, ha később akarják folytatni a sorozatot, akkor érdemes lenne nyitva hagyni az UI kapuit. Azaz most még ne tudja használni tökéletesen. Illetve szerintem idő sincs rá rendesen.
.
Pontosan erre gondolok én is, amikor sokadjára is Vegettot emlegetem. Persze nyilván legfőképpen azért mondom, mert nagyon kedvelem, de ez a másik ok, gondoljunk bele:
Ha Goku a torna végére tökéletesíti az UI-t, az mit jelentene? Egyértelműen Beerus előtt lenne, ami rengeteg lehetőségtől venné el a készítőket a jövőbeli szériából. Elvégre simán lehet még 50-60 részt csinálni az új sorozatban, mire tökéletesíti a formát.
Ha pedig csakis kizárólag Vegettoként szárnyalnák túl Jirent, az pont arra adna okot, hogy az új szériában ne legyen az a megkötés, hogy Goku már erősebb mint Beerus, ő meg le van sz*rva, mert gyengébb Gokunál.
Vegetto kapcsán egy dolgot figyelmen kívül hagytok. Mint említve volt, 2 kimerült hős, utolsó próbálkozásként fúziónál. De így egy eleve kimerült Vegetto t kapnának, aki ki tudja mennyivel gyorsabban is szétesne.
Black ellen is már fúziót követve vették be a senzu t. De itt erre nem számíthatnak, igaz? http://naruto-kun...per/023/36
Hacsak nem kapnak egy megfelelő töltésű katalizátort, ami akár egy tökéletlen UI ra is elegendő lenne.
Goku, UI ben megszorongatta Jiren t, így ennek elegendőnek kellene lennie.
Bár megérzéseim szerint (ill. ha kicsit messzebbről nézzük a Super összességét) túl korai és klisés lenen egy Vegetto. Bízom a készítők találékonyságában, meg fognak minket lepni!
Minden elképzelhető. Én most azt mondom ,hogy ne legyen Vegetto, de 100%ig biztos vagyok benne, hogy ha kijön róla egy megerősített spoiler, hogy lesz, akkor a hype az egekbe szökik és én is nagyon fogom várni. Azért mégis csak az egyik legbadessebb karakterről van szó
Emlékeztek, hogy Zamasunál is vitatkoztunk, hogy lesz-e Vegetto? Abban egyetértünk, hogy úgyis az UI fog nyerni és biztos nem C17 vagy Vegita az új formájában. (Már bocsánat a rajongóiktól).
Ha a sorozatnak nem lesz folytatása, akkor jön a mesteri UI... Goku pedig szétcsap köztük és ő lesz az U7 atyaúristene.
Ha pedig lesz folytatása, nem fogják olyan extrém módon befejezni a tornát, hogy Frieza nyer vagy elpusztul az U7. Szerintem ebben egyetértünk. Simán lehet ilyen apróságokkal elhinteni a folytatást, mint:
- Gokunak még mindig nem tökéletes az UI-je. (állítólag a mostani filmben is lesz UI Goku)
- Jirent sem tudták legyőzni 1v1-ben, csak fuzionálva és simán fel lehet használni ezt a szálat egy új sorozatban.
Tehát itt vagy UI Goku fog nyerni, vagy bedobják a nézőkért Vegettot. (Zárójelben mondom, egy God Vegetto és UI Vegetto simán dobna a játékok eladásán, új figurák.. stb. )
Pár hete pedig azt mondtam: Ha Vegita túléli a 126.részt, akkor itt Vegetto lesz. Ezt tartom most is.
ui: Elég badarság lenne, ha fel sem merülne Vegetto lehetősége, ha esetleg félholtan feküdne mind a kettő a 127.rész körül, alig pár perccel a vége előtt.
- Gokunak még mindig nem tökéletes az UI-je. (állítólag a mostani filmben is lesz UI Goku)
A decemberiben aminek Yamoshi lesz a középpontjában? Hogy keveredne oda?
Szerintem most a Super szünetében pont alkalmas lenne tesztelni egy kicsit,hogy miként fogadnak egy olyan DB filmet amiben nem szerepelne Goku és egy ismert karakter sem,max istenek. (oké ott volt Bardock,de ő külön kaszt)
Bár az is hozzátartozik az elméletemhez, hogy Toriyama szerint a Zamasu arcban meg akarták ölni Vegitát és Goku központúvá tenni, csak később rajongói nyomás miatt jött Vegito.