/OFF
Szerintem ezeket a duma topicban kellene kivesézni. Engem nem zavar nagyon, de a moderátorok valószínűleg jelezni fognak miatta.
/ON
A héten mikor várhatunk spoilereket? Egyre jobban érdekel a végkifejlet
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
ez? :
Mikor lett ebből:not even close to good
peterk írta:
/OFF
Szerintem ezeket a duma topicban kellene kivesézni. Engem nem zavar nagyon, de a moderátorok valószínűleg jelezni fognak miatta.
/ON
A héten mikor várhatunk spoilereket? Egyre jobban érdekel a végkifejlet
superlacko írta:
Az is lehet épp csak potyogtatnak valamit. Most, hogy pár rész van csak hátra, anélkül is marad az érdeklődés, hogy spoilereznének.
Máris tele van a net a 127-129 részekkel, Vegettot vizionálják, de vigyázat, fake!!
Amiután hónapokon keresztül felültették a népet a Gohan hype-trainre és 1 meglállót nem ment a vonat, én szerintem ilyen spekulációkba nem érdemes belemenni A józan paraszti észt sajnos sokszor mellőzte ez az arc.
Ami biztos, hogy Ultra Instinct Gokut fogunk látni még. De remélem nem a legegyszerűbb Goku marad a végén és nyerünk sablonformával fejezik be...
Jaeger írta:
Milyen sablonforma? Hányszor volt olyan összesen a Z-ben meg a Superben együtt, hogy Goku nyert egyedül simán. Mert én nem sokra emlékszem. Superben mindenhol kikapott Goku.
OFF: Előtted lévő hozzászólást nem idézünk.
ON: Kijárna már egy Goku lezárás. Tekintve, hogy Frieza ellen elrontotta, Zamasu ellen se nyert, és Hit ellen is kikapott.
Beerus ellen már megkaptuk egyszer, hogy milyen ha Goku veszít és elismeri az ellenfele szóval most nem akarok olyat.
A spoilerek szerint szépen lassan mindenki ki fog esni Gokun kívül.
C17 esélyes Toppo ellen, azt hiszem van is egy spoiler, hogy megtámadja majd Toppo, Frieza ha spórolt ha nem Toppo ellen úgyis kimerül szóval Jiren esélytelen. Vegita végső támadása érdekes lehet még a spoilerek szerint, de én nem hiszem, hogy Toppo ellen intézné azt. A büszkeségét most Jiren sértette meg. Szerintem Toppot Frieza győzi majd le, Vegita kieesik Jiren ellen, és így marad a végén Goku meg Frieza vs Jiren. Aztán meglátjuk mi történik.
Friezat is legyőzte már, Zamasu arcban Trunks volt a főhős (jogosan) és Hit-et is elverte utána szokás szerint. Szóval ezek alapján egyáltalán nem érdemli meg jobban, mint akár Vegita...főleg, hogy neki van oka győzni (a saját univerzumának megmentésén kívül), hiszen megígérte, hogy visszahozza Champa univerzumát.
Én is egy Vegeta győzelemnek örülnék a legjobban.
Nemrég született meg a kislánya, illetve Cabba-nak is megígérte, hogy győzni fog és visszakívánja őket a sárkánygömbökkel. Minden adott ahhoz, hogy ő maradjon talpon a legvégén. Jócskán van, ami motiválja.
Az utolsó támadása előtt lenne egy-két flashback, ahol mutatják a fentebb említetteket. Ennél jobb befejezést nem tudok elképzelni.
"ENTRUSTING HOPE IN THE LAST BARRIER"
Ebből a címből valóban C17 -re célozhatnak, de az meglepő, hogy még 2 részt kihúz ebben az esetben A barrier az teljesen hozzá köthető. Lehet, hogy Freeza esik ki hamarabb?
@DarkSider
Frieza -t valóban legyőzte, de ha nincs Whis, akkor nem sikerül
Hit -et nem győzte le, mert egy elég erős döntetlent hoztak ki a filler részekben (mindketten feküdtek a végén)
Goku a főszereplő (és nem Vegeta), úgyhogy ez van, ezt kell szeretni!
Ugrás a fórumra: |