Azért ne túlozzunk. Semmi extra támadást nem láttunk még eddig, csak tűzlabdákat lövöldöznek, meg oké, ez az elszíves ez op cucc. Hol lenne Pain meg Madara? Painnek egy másodpercébe telne ezt megoldani.
Nekem tetszett a fejezet... vagyis bizonyos szempontból tetszett, bizonyos szempontból meg nem.
Egyrészt nagyon jót tett, hogy végre kint voltak természetes közegben, nem egy raktárépületben, vagy kutatóközpontban, és rögtön eltűntek a fehér hátterek, ezt öröm volt látni, mennyivel kellemesebb volt olvasni.
https://jaiminisb.../20/page/1
Már rögtön az első oldal sokkal inkább visszahozta a Naruto feelinget, mint az előző pár fejezet.
Annak viszont nem igazán örültem, ahogy haladt tovább a történet... főleg Konohamaru szempontjából, tőle ennél sokkal többet várok.
És pont ezért remélem, hogy Boruto szövege a végén nem azt jelenti, hogy most akkor ő lesz a csali... hanem, hogy oké, vállalja a küldetést, Konohamaru a csali, de ha harcra kerül a sor, megmutatja Ao-nak. Ez így rendben is van... a beszéde is jó volt, értelmes, nem eltúlzott, de attól még, hogy menő arcot vágott, nem változott semmi, Konohamaru kiadta a parancsnot, remélem engedelmeskednek, és villoghat majd Konohamaru... bár félek, hogy ebből megint Boruto fog valahogy kijönni jól, mert a csali nem válik be, vagy nem tudom.
Meg tényleg lassan halad a sztori, sok idő eltelik előzőleg elhangzott infók újraelmondásával, meg sok-sok dumával... amivel nincs gond, csak szét vannak húzva. A technológia használatával továbbra sincs semmi problémám, nem öltött még olyan méreteket a dolog, hogy zavaró legyen, és a Naruto hangulatának sem mond ellent szerintem.
Kíváncsi vagyok a következő fejezetekre, és még egyszer, a normális háttereknek nagyon örülök