A végső 3 rész megmaradhat Jiren ellen. Én arról írtam, hogy kb részenként fog kiesni valaki. Meg hogy lesz 1-2 rész ahol senki nem esik ki.Hogy ki vagy mikor azt nem. Szóval az egyik nem zárja ki a másikat.
Dragon Ball Super Anime Spoiler!
7 rész maradt hátra. Abból az utolsó már jó eséllyel a csata utáni eseményeket mutatja, szóval kb 6 rész lehet még a csata. Ebből szerintem a következő 3 részben kiesik mindenki, aki nem lesz a végjáték részese.
Szerintem pont hogy Freeza az aki be tud kavarni a végére rendesen kívánság ügyileg főleg.
Az az érzésem hogy nem lesz itt boldog végkifejlet. Duma topicba írtam is erről egy gondolat menetet.
Szóval ha ez a három potenciális végjáték akkor a harmadikra szavazok
Szerintem egyébként ha Vegetto lenne akkor lehet hogy először láthatnánk igazán megizzadni mert Jirennek valószínüleg még mindig vannak tartalékai. Érdekes lenne az is..
De én tartom hogy Freeza barátunk valamit tervez és össze is fogja hozni.
Én kétféle "meglepetés" eredményre lennék kíváncsi:
1. Döntetlen
2. A végén csak Goku és Jiren marad bent, majd valahogy kiütik egymást, és nem marad játékos. Esetleg a két Zeno összeveszik a győztesen és "megküzdenek" egymással. Bár ez a sorozat rövidsége miatt kétséges.
Freezának az is tökéletes ha Goku feltámasztja a torna után, ezt sem szabad elfelejteni. De így, hogy rövid időn belül bizonytalan időre véget ér a Super, kizárt dolognak tartom, hogy Freeza kívánságával záruljon a sorozat.
Ha Toriyamának ez az utolsó arca (valaki írt ilyet pár napja itt) és átadja a stafétát, akkor 99% az esélye, hogy kizárólagos Goku győzelem lesz a vége.
Plusz a Golden forma egy sima kék szintnek felel meg és már az X20 kaiokennel sem tudja tartani a lépést. Így viszont ha simán feltámasszák, a sorozat folytatásakor egy kidolgozottabb koncepcióval lehet előrukkolni az esetében.
Update: egyetértek Peterk, sima happy end lesz a vége úgyis.
Ha happy end akkor sem hiszem hogy Goku egyedül képes lesz megoldani, Vegitával az oldalán ha ésszel harcolnak akkor csak csak.
Na de biztos hogy Dermesztő csak annyit akar hogy fel legyen támasztva?
Atidéztem ide a gondolat menetemet hátha valakinek szimpatikus és elindit valamit.
Hedgenhog89, nincs kimondva a sorozat folytatása, csak hogy a Super befejeződik, de a Dragon Ball nem.
A szünetben rengeteg dolog történhet, amitől akár 5-6 éves pihenőre is kerülhet a sorozat. Értem itt ezalatt leginkább Masako Nozawát, aki már 80 felett van és akármikor romolhat annyit az egészsége, hogy ne vállalja el ismét a szinkront. Sajnos ezzel már számolni kell.
Nem akarok semminek az elrontója lenni, de kizárt dolog, hogy ennyire extrém legyen a Super vége.
Azzal pedig nyilván mindenki tisztában van, hogyha Masako Nozawával a torna alatt történt volna valami, akkor abban a pillanatban félbehagyják a tornát és szünetre vonul bizonytalan időre. Ezzel a faktorral sajnos jelentősen számolni kell, ha később lesz folytatás.
Nagyon maximum az lehet hájpot fenntartó, hogy Frieza a feltámasztása után elmegy egy olyan szöveggel, hogy hamarosan jövök és végzek veletek. Ezzel fent is tartanák a hájpot, de ha nem is lenne folytatás sem dőlne össze a világ, hiszen akkor is legrosszabb esetben el lehet intézni egy filmmel később ezt a szálat.
Dermesztőt én se tenném nagyon a végére. A mostani rész alapján ő se olyan nagy meglepetés mint amit a torna elején vártak tőle vagy Gohantól.
Vegettot meg megint csak nem valószínűsítem, mert a részek eddigi címei alapján lehet hogy már lenne rá utalás. (Bár lehet pont a még meg nem jelentben lesz utalás rá) De az biztos hogy UI-s Goku lesz Jiren végső ellenfele. Hogy mi lesz a végkifejlet az majd eldől. Nagyon erre megy ki eddig minden.
Goku szinkronhangja (művésznő) meg már sajnos tényleg öreg. És ne agya isten de Bulma szinkronszínésze is meghalt mi van ha ez idő alatt ő vagy más is eltávozik. De az biztos ha (amikor) folytatódik lesznek itt bőven újdonságok és változtatások minden téren.
Ugrás a fórumra: |